Opublikowano 26 marca 200817 l Ludziska...czytajac to i owo dalem sie namowic na battlefield-a 2...ale niech ktos mi powie?z czym to sie je?ekhmm...na oficjalnych serverach sobie nie pogram(wiadomo czemu) wiec prosze o namiary na jakies w miare sensowe i jak to jest z patchami? trzeba cos wgrac? ktos pomoze? stona ?
Opublikowano 6 kwietnia 200816 l Mam problem , zkupilem wow a , zainstalowalem , stworzylem profil, wlaczam gre, leci demko , potem start game, login, info o updacie, informacja o potrzebie zrestartowania kompa po instalacji, 3% updata i za kazdum razem mi sie komp wylacza, zainslalowalem gre ponownie to samo , dokupilem ramu , wylaczylem firewalla, nic zakazdym razem to samo. Pomocy
Opublikowano 6 kwietnia 200816 l Co prawda nie chodzi mi o gry on line, ale kategoria podobna, mianowicie moglibyście polecić jakieś gry multiplayerowe dobre do gry po LANie w dwie osoby? Dotychczas grałem we flashpointa, jedi academy jedi knights, rainbow six rogue spear i Halo (choloernie przymulone dla 2 graczy). Nie muszą to być FPSy, zarówno co-op jak i versus i nieznyt duże wymagania sprzętowe. Jak jest z multi w nowszych rainbow six?
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l Autor Zainstalowalem sobie counter strike-a source ( od Fr33k-a) potem 3 patche od digital zone...odpalam gram sobie online bez problemow..odpalam jeszcze raz cs-a klikam na jakis(praktycznie kazdy) server i co? zonk!..steam validation rejected..ktos ma na to jakas rade ??
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l A masz Non Steam? Bo u kolegi było to samo, gdy chciał wleźć na steam'owy serwer. Jak chcesz grać na samych Non Steam'ach, to Secure zamienia się na Not Secure bodajże. Spróbuj, może się uda.
Opublikowano 8 kwietnia 200816 l Autor ha! Udalo sie..trzeba tylko sciagnac nowy MasterServers.vdf i ustawic go na ,,tylko do odczytu,, czas sobie wszystko przypomniec :twisted2:
Opublikowano 9 kwietnia 200816 l grał ktoś w Fury ? Jeżeli to ten MMO na silniku "anrila czy" to nie grałem, ale słyszałem, że wymagania ma spore - naprawde spore, na kompach rzędu 7900 gt, core 2 duo jakieś lepsze i po oc, 3 gb ramu (nie ma różnicy już czy 2 czy 3 dla tej gry z tego co słyszałem ^_^ in plus w sumie) cieło jak cholera Dlatego ja na swoim old tajmerze nawet nie ściągam. Teraz zassałem Rohana i właśnie się updatuje.
Opublikowano 9 kwietnia 200816 l grał ktoś w Fury ? Jeżeli to ten MMO na silniku "anrila czy" to nie grałem, ale słyszałem, że wymagania ma spore - naprawde spore, na kompach rzędu 7900 gt, core 2 duo jakieś lepsze i po oc, 3 gb ramu (nie ma różnicy już czy 2 czy 3 dla tej gry z tego co słyszałem ^_^ in plus w sumie) cieło jak cholera Dlatego ja na swoim old tajmerze nawet nie ściągam. Teraz zassałem Rohana i właśnie się updatuje. Co do Fury: Rozsądne wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.13 GHz, 3 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), Windows XP/Vista. Info z GRY-online BTW, czy może mi ktos powiedzieć coś o FFXI? W sensie czy warto w to grać itp. Edytowane 9 kwietnia 200816 l przez zaton666
Opublikowano 9 kwietnia 200816 l Grałeś na tym? 3 osoby "odemnie" mają kompy takie jak napisałem lub lepsze (7900 sli) ale nie wiem jak na 8800 to śmiga, to fakt. No ale widziałem co się z tą grą działo - grafa wypaśna, slideshow nie lepszy...
Opublikowano 9 kwietnia 200816 l Grałeś na tym? 3 osoby "odemnie" mają kompy takie jak napisałem lub lepsze (7900 sli) ale nie wiem jak na 8800 to śmiga, to fakt. No ale widziałem co się z tą grą działo - grafa wypaśna, slideshow nie lepszy... Nie grałem. Mój PieC by może wyrobił z grafiką (GF8600) ale reszta....
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l Mój nie wyrabia z niczym, niestety bo gierka ponoć przednia Ściągnałem Rohana, ale szybko mi się znudził, ehhh... Pogrywam znowu teraz w WarSow - taki FPS na engine quake ][ albo ]I[, nie pamietam
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Ja od czasu do czasu pykam, ale raczej w mapki xc, czyli climby. Kiedyś grałem znacznie więcej, teraz TF2 zajął miejsce CS:S
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Ja gram w Silkroada .Czy jest temat do tej gry na forum bo nie mogłem znaleźc ??
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Grałem kiedyś w CS 1.6, ale mam za małego skilla A jak chcę sprzedać, to wszyscy mówią "ooo, dzięki, że przypomniałeś, ściągnę sobie non-steama
Opublikowano 22 kwietnia 200816 l Gra ktoś w Bomberland world online? Jesli tak, mozemy sie ustawic i pograc
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l zainstalowalem ponownie csa 1.6 non-steam, jak cos to moge zagrac sparra 1vs1 na jakiejs malej planszy
Opublikowano 3 maja 200816 l Ja polecam oczywiście WoW-a iii... takie MMO jak ZU online da sie poszaleć i to za friko