Opublikowano 20 maja 200816 l Ja ciągle(ze sporą przerwą) Fear Combat(czekam na project orygin) oraz Gearsy(dla mnie najlepsza jak narazie gra multi,nie grałem z lepszych "tylko" w Cod4 ^_^ )
Opublikowano 25 maja 200816 l Są tu fani Postala? Za(pipi)isty tryb multi został udostępniony całkowicie za darmo, więc możemy sobie pograć. Wymagania są śmieszne, a gierka wymiata. Można np. sikać na innych http://www.gopostal.com/freestp.php
Opublikowano 27 maja 200816 l Są tu fani Postala? Za(pipi)isty tryb multi został udostępniony całkowicie za darmo, więc możemy sobie pograć. Wymagania są śmieszne, a gierka wymiata. Można np. sikać na innych http://www.gopostal.com/freestp.php to niezła beka. Gratuluję , wygrałeś! Nagroda poleciała już pocztą... /stona
Opublikowano 3 czerwca 200816 l http://www.moddb.com/games/9498/celestial-...tial-impact-110 Warto? Na screenach wygląda psychodelicznie
Opublikowano 12 lipca 200816 l jesli ktos nie slyszal, polecam Navy Field. Swietna mmo z okretami z II w.ś w roli glownej. Jest bezplatna, chociaz za dodatkowe shipy, uzbrojenie i szbszy experience gain juz trzeba drobne sumy zaplacic. Nizej link gdzie mozna zalozyc konto i pobrac klienta. Serwer EU Edytowane 12 lipca 200816 l przez Alibaba
Opublikowano 13 lipca 200816 l jesli ktos nie slyszal, polecam Navy Field. Swietna mmo z okretami z II w.ś w roli glownej. Jest bezplatna, chociaz za dodatkowe shipy, uzbrojenie i szbszy experience gain juz trzeba drobne sumy zaplacic. Nizej link gdzie mozna zalozyc konto i pobrac klienta. Serwer EU NavyField --Topic o grze ^_^
Opublikowano 20 lipca 200816 l wyszlo cos fajnego z gatunku MMOFPS? Pojawil sie cos tam Army od Nexona ale dla EU jest blokada
Opublikowano 2 sierpnia 200816 l Wczoraj kupiłem sobie Counter Strike Anthology, fajne to, jestem słaby na razie, jak fraga zgarnę to się cieszę, ale jest to pierwsza od dłuższego czasu gra na kompa która nie dość, że chodzi bez większych problemów, to jeszcze mi się podoba.
Opublikowano 13 września 200816 l CoDa4 i tak nic nie przebije, gra mi sie jeszcze lepiej niż na konsoli ;]
Opublikowano 13 września 200816 l Premiera Warhammer Online już niedługo, kluczyk przed heastartem w ekwipunku, teraz tylko czekać do poniedziałku !.
Opublikowano 21 września 200816 l Jaki mozecie polecic darmowy poker on line? Full Tilt Poker jest czegos warty?
Opublikowano 22 września 200816 l Swat4, Team Fortress 2 i HL Sven CooP ostatnio męczę i zastanawiam się, czy odpakować z folii Gearsy ;P
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Polecilibyście jakies dobre, darmowe mmo? Chcialem kupic sobie GW ale za duzo juz tych dodatkow wyszlo + dwojka niedlugo wiec nie widze sensu. Kumpel mi mowil ze Cabal jest dobry ale w (pipi) tam botow podobno. Ew. dajcie cynk na dobry prywatny serwer do WoWa i (pipi)
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Darmowy serwer WoWa -> piractwo /stona Gra tu ktos (poza mna) w Warhammera? ;] Edit: Sorry ;] Edytowane 23 grudnia 200816 l przez estel
Opublikowano 23 grudnia 200816 l A ja czekam do stycznia na polskiego conana. Niby wszyscy narzekaja, ze gra niedopracowana itp ale.... POLSKI serwer... Teksty "ZA CO MNIE ZABILES??? ZGINIESZ WPADNE Z KUMPLAMI TY **** MASZ ********". sa warte kazdych pieniedzy Juz czuje ten klimat
Opublikowano 19 stycznia 200916 l mam pytanko odnosnie tej aukcji http://allegro.pl/item524060862_diablo_2_l...t_od_moonq.html z tej strony blizzarda podanej na aukcji sciaga sie jakas instalke czy obrazy plyt ? i czy mozna to cos pozniej nagrac normalnie na plyte zeby w razie formatu nie sciagac tego od nowa ?
Opublikowano 5 lutego 200916 l pokemon world online wymiata... ... ...e to znaczy zamiata ... zamiotło mną podłogę, serio zobaczyłem tą gierkę i nie mogłem wstać... tak mnie brzuch bolał ze śmiechu :-)
Opublikowano 6 lutego 200916 l no co przyznaje się bez bicia do tego że skończyłem prawie wszystkie klasyczne części poke-bzdur i przyznam że pomysł adaptacji poke-świata na potrzeby "prawdziwej!" rozgrywki online przemawia do mnie i to bardzo, inną sprawą jest zaś wykonanie tego pomysłu... To które prezentuje Pokemon World Online jest dalekie od ideału!
Opublikowano 15 lutego 200916 l Ja mam problem z Battlefield 2. Przed instalacją patcha 1.41 wszystko działało, ale w BFHQ nie było statystyk itp. To zainstalowałem patcha 1.41(owy patch waży ponad 500MB) i podczas logowania na moje konto gra mi się wyłącza i pokazuje mi się pulpit. Gra jest oryginalna. Mam Windowsa XP SP2, Athlon 64 +3700, 1280MB RAM, Sapphire Radeon X1950 z 512MB RAM. Płyta główna to Asus 86NE. Proszę o pomoc!!!