Gość Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Przeinstaluj grę. Często pomaga na tego typu crash'e. Cytuj
FlinStone 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Robiłem to wcześniej i nie pomogło. Gra jest po polsku, patch ściągałem z polskiej strony EA. Jest gdzieś temat o BFie, tam pisz to spróbujemy rozwiazać problem. Parę lat w to grałem , może coś zdziałamy /stona Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 W Warrock`a teraz gram. Świetna gra, podobna do battlefielda, a na małych mapach do CS`a. Do tego darmowa (premium jest za $ oczywiście, ale nie jest tak, że nie mając premiuma, nie masz szans) Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Z tego co się orientuję to czituje się tam na potęgę. Coś zmienili w tej kwestii ? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No tak, w porównaniu do innych gier jest dużo cheater`ów, ale na polskich serwerach jeszcze nie spotkałem. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Dawno w WR nie grałem, więc nie wiem ale pewnie nic się nie zmieniło i nadal cziterzy to 1/2 graczy... Tak BTW to jest temat o WR - http://www.psxextreme.info/index.php?showt...&hl=warrock Cytuj
django 549 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 przestarzaly, ale dobry. Jezeli lubisz mangowe klimaty (żelki, wielkie oczy bleble) to uderzaj. System jest bardzo ok. Cytuj
Tida 4 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Dla mnie to bije wszystko co do tej pory pokazały gry mmorpg. na plus mozna rowniez zaliczyc fakt, ze za tą grę zabieraja sie ludzie od lajnejdża Edytowane 3 maja 2009 przez Tida Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Ja praktycznie jedyne w co gram to Team Fortress 2 od czasu, do czasu. Cytuj
KILa 4 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 a nie powinno byc GRY ONLINE NA PC zamiast GRY ONILNE NA PC Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Dla mnie to bije wszystko co do tej pory pokazały gry mmorpg. na plus mozna rowniez zaliczyc fakt, ze za tą grę zabieraja sie ludzie od lajnejdża Wyglada to jak jakis slasher a nie mmo, czy mieni mi sie w oczach? :o Cytuj
Gość Oran Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 a nie powinno byc GRY ONLINE NA PC zamiast GRY ONILNE NA PC Powinno, ale już dawno temu ktoś doszedł do wniosku, żeby tego nie zmieniać bo beczka i klimat i takie tam. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) Od całkiem niedawna Dungeons&Dragons Online jest za free, http://www.ddo.com/ Jeden z bardziej klimatycznych mmorpgow w jakie grałem. Nie ma biegania w szpilkach po bagnach jak w l2 czy innych ajonach, bez cukierkowej grafy i ostrego grindu. Najlepiej grac ze znajomymi, bo gameplay jak w baldurze, zabraknie ktorejs klasy i zaczyna sie hardkor. Nie ma superior klas, kazda sie gra inaczej ( gameplay rogue lepszy niz w hitmanie, bieganie w hide po beczkach i backstaby magow ftw). Sterowanie jak w rasowym tpp. Ktos ma za duzo wolnego czasu, 3-4 znajomych i lubi D&D to polecam, kupa zabawy. Edytowane 24 października 2009 przez scuff Cytuj
marjano 161 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 caly czas bedzie za darmo czy do konca niedzieli? Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Ja ostatnio cioram w Fallouta 2 online. Puki co dosyć dziurawa beta, ale gra się nieźle... no może poza idącym na potęgę PK ;] Są chętni ? Jak tak, to walić od mnie na PW. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Fallout 2 online? Poka poka. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Fallout 2 online? Poka poka. http://fonline2238.blogspot.com/ Po prawej masz linkacze do DLa. Czasem lubią odmówić posłuszeństwa, popróbuj kilka razy. A tutaj instrukcja instalacji: http://shamo.gry-online.pl/agora/index.php?showtopic=10076 W tym poradniku jest stary IP i port dla angielskiego serva, aktualny to: Host - 94.103.87.42 Port - 2238 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Zaczalem w to grac. Nick Jacol. Zapisalem sie do jakiegos gangu i w sumie nie wiem co. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Ja był bym chętny czasem pograć w Fallout online jezeli chodzi na ubuntu i taki noob jak ja będzie potrafił to zainstalować. A mam takei inne pytanie - ile czasu trzeba grać w takiego wowa, albo coś by mieć taką postać, że można ją sprzedać za 500zł i wiecej? Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Gra ktos jeszcze w Fo:2238 ? Jak zobaczycie bluesuita z nickiem BIG PIMPIN to nie killujcie od razu <ok> Cytuj
molly 311 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 No, mi na Ubuntu 10.04 chodzi, a pod windą nie chciało. ;D Strasznie... niedorobione się to wydaje. Wiem, to amatorski projekt, ale jeśli dalej będzie tak jak jest, to raczej lipny ten FO. Jak na razie zaczynam, ale już mnie kilka osób chciało okraść, ale znalazł się jakiś Polak (chyba Polonius się nazywał) co mi zapodał kilka porad i dał miotacz ognia z paliwem, bardzo miło. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytania , ale innego nie widze. Czy we wszystkich grach z serii "Games for Windows" można nabijać achievementy ? Zaimportowałem konto z X360 i w Batmanie widze , że mogę nabijać , ale czy np w Crysis-ie też jest taka możliwość? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 nie wszystkie gry "games for windows'' mają achivmenty więć nabijesz tylko w nielicznych (np. gta IV, batman, halo 2, i jescze kilkanaście) Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) Polecam Age of chivalry, bardzo mało znane FPP, na silniku source'a, dostaje sie je po kupnie Counter strike source. Jest brzydkie, jest mało rozbudowane, ale jest mega wciągające. Ogólnie jest tam tylko melee (prócz kuszy, łuku i dzid) Jesteśmy sobie rycerzami i napieprzamy sie stosując różnego typy parringi, manewry itd. Wszystko mieczami, młotami, Siekierami itd, wszytko w real timie. Są 3 typy ataku, poziomy w pasie, z góry w łeb, albo pchnięcie, ataki można sparować i wykorzystać okazje i zabić oponenta, ale oczywiście trzeba mieć timing, i nie dac sie nabrać na zbyt wczesny parring, kiedy oponent nie atakuje, bo już po nas. Polecam, mega zabawa, i dla mnie jest coś nowego ; ) wkręca jak diabli. Btw: jest tam nawet mapa Helmowy jar, wiernie odwzorowana mapa z Lotra, jedna strona atakuje katapultam, maczynami blezniczymi i drabinami, druga sie broni. Edytowane 19 czerwca 2010 przez Pikol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi