Skocz do zawartości

Co ciekawego na DVD w czasopismach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawo po ile będzie każda kolejna płyta. Bo aż czuje w kościach taki sam przekręt jak z Przekrojowym Monty Pythonem kiedy zestaw ze sklepu wychodził taniej niż kolekcja przekroju...

Opublikowano

W grudniowej Machinie "American History X". Jest to niezły rarytas bo o ile mi wiadomo ten film ukazał się w Polsce tylko na VCD.

Ten film moża kupić normalnie . Wkurza mnie strasznie że nie dostanę nigdzie Donnie Darko . I to dopiero jest afera :diablo:

Opublikowano

W grudniowej Machinie "American History X". Jest to niezły rarytas bo o ile mi wiadomo ten film ukazał się w Polsce tylko na VCD.

Ten film moża kupić normalnie . Wkurza mnie strasznie że nie dostanę nigdzie Donnie Darko . I to dopiero jest afera :diablo:

Donnie Darko dostałem kiedyś w Irlandii do zgrzewki piwa. <ok>

W "Filmie" dają chyba Obywatela Kane`a. Warto znać.

Opublikowano

sister darko

jako kontynuacja donnie darko tez fajna ;) w szczególności muzyka

ile płaciles za tą zgrzewke ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sklepach/kioskach jest nowa kolekcja Vivy. Na dzien dobry jest "Oceans Eleven" za 9.99. Polecam zdecydowanie, bo:

-Wprost swietna jakosc obrazu (Xbox360 jak player)

-Dzwiek Dolby Digital;

-Bardzo ladne opakowanie z ksiazeczka w srodku

-Fajne Menu glowne

-0 reklam na starcie

Za 10zl nawet sie nie zastanawialem.

Opublikowano

Jest tez jakaś kolekcja niewiem jaka, ale ziomek kupował ostatnio w Empiku jak byliśmy i był "Forrest Gump" za 9,99 zaje,biście wydany z ksiązeczką a za dwa tygodnie jest "American Beauty", ale za 29,99 :(:(:(.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mamy i kolejna kolekcje. "Super bohaterowie" - I tom to Spider Man 3 za 9.99 a nastepny X-men juz za "jedyne" 29.99zl. Generalnie w ofercie kilka zjadliwych pozycji (trylogia X'a, Max Payne, trylogia Spidera itd). Juz w sklepach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Wiezien nienawisci" dodawany jest do styczniowego numeru Machiny, gazeta kosztuje 9,90zl.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ostatni dom po lewej z '72 i Dom na przekletym wzgorzu z 50tegos ktoregos... niezle komedie generalnie rzecz ujmujac ;) za 4.99 loozem leza w kioskach

Edytowane przez mishka
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

powaznie pytasz? nie oplaca. kradzież w bialy dzien. Większość z tych filmów mozna kupic w wydaniach 2 płytowych za mniej wiecej taka sama cene, lub troche drożnej. Ale no kurde.

Opublikowano

potwierdzam, taki Batman na 2DVD juz z rok temu kosztowal ~20zł

edit: widze, ze nawet animacje Gotham Knight beda sprzedawac za trzy dyszki. W wiekszosci sklepow do dostania za ~10zł