CoATI 1 051 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 na wszystkich videoserwisach masz instrukcje, co i jak. wpisz swapmagic i juz Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 A na Swapie 3,6 wszystkie gry bez problemow beda mi dzialaly? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Niezupełnie. http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2swap...FAQ/strona1.php Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 to sie nie bede w to bawil Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 to sie nie bede w to bawil niepotrzebnie rezygnujesz... ilośc gier niedziałąjących to jedyne kilka(naście) tutułów. Z czego większość działa po patchu (np. Mecenaries). Cytuj
matiz23 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Czy wysyłał ktoś już swapa do regeneracji? Pytam się bo mój bratanek porysował swapa i już nie działa, czy można zregenerowac swapa czy muszę kupic nowego, znacie może jakieś dobre sklepy z regeneracją płyt? Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdro! Ponawiam pytanie. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Czy wysyłał ktoś już swapa do regeneracji? Pytam się bo mój bratanek porysował swapa i już nie działa, czy można zregenerowac swapa czy muszę kupic nowego, znacie może jakieś dobre sklepy z regeneracją płyt? Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdro! Ponawiam pytanie. matiz, a nie mozna znikąd ściągnąć np iso tego swapa? i byś sobie to wypalił na nowej płytce? co do swapa i kopii zapasowych tutaj gosciu pokazuje jak wszystko łatwo smiga na swapie, w komentach pisze ze wszystkie gry które są w PAL no problem... Edytowane 23 czerwca 2008 przez Nitrom Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 lul... a) tu sie nie pisze o piratach b) jak mialby odpalic ta plytke z 'home made swapem'? ludzie!! myslenie turn on!! aha nitrom wyedytuj posta bo jak jakis mod z uprawnieniami do tego dzialu to przeczyta to masz gwarantowane 20%... no i dlaczego swap mialby nie dzialac po regeneracji? Cytuj
bor 2 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Czy SM 3.6 obsluguje kopie gier PSX ? Bo wraz z SM mam plyte Swap Magic 3.6 CD ? I ciekawi mnie to, czy odpale kopie psx ? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Poczytaj o Swapie trochę... > NIE i NIGDY nie będzie mógł. Można natomiast wykonać trick z OSDSYS, odpalając uLELFa, czekając aż napęd zweryfikuje oryginalny nośnik, wrócić do OSDSYS, zamienić oryg. grę na kopię (ofkoz nie z ejecta) i wcisnąć ikonę gry z PSXa. Metoda dość zawodna bo działa tylko z grami z tego samego regionu co konsola, a i też nie zawsze. Cytuj
devil162 1 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 mam takie pytanie zakupiłem Swap Magica 3.8 i mam takie pytanie czy po zainstalowaniu go bede mogl odpalać kopie zapasowe wszystkich gier ?? tzn. zrobie sobie kopie zapasową np. dragon ball TB 3 i odpali się normalnie ?? na jakie płyty najlepiej nagrywać te kopie zapasowe ?? słyszałem że najlepiej na płyty dvd SONY , VERBATIM i TDK prosze o pomoc o i jak nagrywac te kopie ?? Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 normalnie wypalasz przez nero lub alcohola obraz gry w zaleznosci od formatu, na EMTEC smiga kazda gra Cytuj
Ore 188 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Mam pytanko: odpalę kopię zapasową Guitar Hero: World Tour na swapie? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Czy mógłby mi ktoś podać link z w miare aktualną listą gier wydanych na płytach dwuwarstwowych? dvd 9 Cytuj
matiz23 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 (edytowane) * 50 Cent: Bulletproof * 24: The Game * ATV Offroad Fury 4 * Champions of Norrath * Genji: Dawn of the Samurai * God of War * God of War II * Gran Turismo 4 * Gran Turismo Concept: 2002 Tokyo-Geneva * Guitar Hero World Tour * The Guy Game * Kessen III * Madden NFL 2005 Collector's Edition * Metal Gear Solid 2: Substance * Metal Gear Solid 3: Subsistence * Medal of Honor: Rising Sun * Midnight Club 3: DUB Edition Remix * Rock Band * Rogue Galaxy * Sakura Taisen: Atsuki Chishio Ni * Sakura Taisen 5: Saraba, Itoshiki Hito yo * Samurai Warriors 2 Xtreme Legends * School Days LxH * SingStar Bollywood * Siren 2 * Train Simulator: Keisei, Toei Asakusa, Keikyu Line * Train Simulator: Kyushu Shinkansen * Wild Arms: Alter Code F * Xenosaga Episode I: Der Wille zur Macht * Xenosaga: Episode I Reloaded * Yakuza 2 Lista była brana z wikipedii, dodałem tylko MGS 3. Oto link: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayS...n_2_DVD-9_games Edytowane 23 listopada 2008 przez matiz23 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 wielkie dzieki, mam kolejne pytanie... jak wyczyscic nie szkodliwie plyte od ps2...pes porysowany, oryginalny, nie czyta wcale albo przy loadingu sie tnie ;/ meczu sie zagrac nie da ;( Cytuj
matiz23 0 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Może odeślij go do regeneracji. Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Dla wszystkich niepwenych, ile gier i jakie nie chodzą na Swapie >>http://www.ps3news.com/forums/ps2-dvd-rip-news/official-ps2-dvd-toc-list-60.html Pamiętajcie, że często można znaleść wersje takie, które dostosowano do Swapa. Np. God of War. Czasem samemu można wykonać rebulid i gra działa. Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Witam, chciałem zadać pytanie dotyczące odpalania oryginałów z PSOne, w wersji NTSC (głównie pozycje które nie ukazały się w Yuropie) na PALowej PS2-ce. Chodzi mnie o to, czy za pomocą Swap Magica 3.6 lub 3.8 jest to możliwe just like that, po prostu wkładając SM, robiąc procedurę, aby import z ameryki ruszał gładko z jedynki. Bardzo proszę o rzeczową odpowiedź, ponieważ nie chcę niepotrzebnie inwestować w Swap Magica, oraz ściągać z Ameryki gier (na kopiach nie gram, więc Swap Magic potrzebny mi tylko do odpalania oryginalnych importów na PSOne i PS2). Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Nie jest możliwe bo Swap nie służy do uruchamiania gier z PSXa - także "ot tak" to się nie da. Trzeba kombinować. Jak na każdym exploicie. Wlutuj modchip albo kup PSXa z jakimś chipsem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi