Dark Serge 80 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 aha i to łatwiejszy sposób ? a jak ktoś nie chce skórki zmieniac ? To imo najlepszy sposób bo sobie dostosujesz to do wszystkiego Cytuj
django 549 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 zna ktos moze jakis odpowiednik SwiftTabs dla Firefoxa 3? Chodzi o przelaczanie miedzy kartami i zamykanie ich za pomoca przycisku (lub kombinacji przycisków). Nic jakos znalezc nie mogę ;\ Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Poszukaj plugina w stylu key config czy cuś. Wtedy możesz sobie przypisać wszystkie funkcje pod klawiaturę. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Jest tez ławiejszy sposob. Wchodzisz na Narzędzia/Wygląd/Skorki/Znajdz więcej skorek/New i szukasz takiej, ktora ma wiecej paneli niz 9. Cały czas mam taką skórkę, ale jakoś okienek nie przybyło. Więc został mi sposób "trudniejszy". Dzięki za pomoc, wszystko działa jak należy Edytowane 5 października 2008 przez wilku00034 Cytuj
kedar 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 W Firefox jest taka wtyczka jak DragToGo, dzięki której po "złapaniu" linka i przeciągnięciu go w puste miejsce otwiera się w tle w nowej karcie..... da się coś takiego zrobić w Operze? Ale koniecznie musi się to odbywać przy pomocy lewego przycisku myszy Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 no jest - złap link, przeciągnij go na pasek z Tabami i już ;] Cytuj
kedar 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Za daleko, nie chce mi się dojeżdżać aż na pasek z Tabami (pracuje na touchpadzie), w Firefoksie złapany link wystarczy przesunąć o parę milimetrów, żeby otworzył się w tle w nowej zakładce, tego też potrzebowałbym w Operze Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 to sobie kliknij na linku i sie otworzy Cytuj
kedar 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 No że na to wcześniej nie wpadłem A tak poważnie, da się jakoś? ;> Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Jakbyś używał normalnej myszki to wystarczy kliknąć śpm na linku i otwiera się w tle. Wątpie żeby udało się ustawić to o czym ty mówisz, jedyne co możesz zrobić to wejść w opcje i ustawić sobie sam skróty. Moze uda ci się coś sensownego ustawić. Cytuj
kedar 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 W Operze gesty myszy robi się z przytrzymaniem Prawego Przycisku Myszy.... da się zmienić to na Lewy Przycisk Myszy? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 października 2008 Autor Opublikowano 12 października 2008 napisze jeszcze raz oto moje problemy (ff 303) - wchodze na NK to praktycznie za kazdym razem musze sie logowac mimo ze dalem opcje zapamietaj haslo (uzywam secure login by nie wpisywac danych) - wchodze na strone eurogamer.net i popatrze pare podstron z tego sajta to jak wpisze euro w polu adresu to zadnego wyniku nie ma (uzywam oldbara bo ten nowy mi sie nie podoba - jak wpisze forum to mi sie wyswietlaja inne wyniki podobnie jak allegro) chyba tyle Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 jakiś czas temu instalowałem jakiś szit na kompie i do tera mi zostało w fajerfoksie, że jak wpisuje w pasku adresu coś do wyszukania, to wyniki pokazują mi się ze strony yahoo, a nie jak wcześniej z google. jak to odkręcić? Cytuj
Boorak 8 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 about:config -> zmien wartosc keyword.URL na http://www.google.pl/search?hl=pl&q= Jak nie pomoze, wpisz yahoo w filtr i to co znajdzie zmien na to co wyzej. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Dzięki Ci, dobry człowieku. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Od jakiegoś czasu jak zaczynam ściągać jakiś plik FF to wyskakuje mi zaraz okienko z transferami. Jak zrobić by nie wyskakiwało? Cytuj
Boorak 8 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Narzedzia->Opcje->Glowne i tam masz. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Autor Opublikowano 25 października 2008 http://www.wykop.pl/ramka/105398/drag-and-...rfejs-firefoksa interesujace rozszerzenie o wiele wygodniejsze niz gesty czy tez inne tego typu wynalazki Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jest może jakiś manager dla FireFox'a w stylu FlashGet'a?? Nie chcę niepotrzebnie instalować osobnego programu, więc pytam. Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 http://flashgot.net/ ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 października 2008 Autor Opublikowano 30 października 2008 jak zrobic w FF by pasek zakladek mial 2 rzedy? Bo mi sie ikony nie mieszcza w 1 rzedzie i musze sobie je przewijac Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Np. rozszerzenie TabMix Plus takie coś umożliwia. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Autor Opublikowano 2 listopada 2008 niedoszukalem sie wiec znalazlem cos postrzego https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/6937 Cytuj
J.D 0 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 kurcze czemu adblock plus w FF przestał mi działać, pisze że jest aktywny a nie blokuje w ogóle elementów reklam na wszystkich stronach :nie_wiem: Cytuj
Boorak 8 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Wejdz w jego ustawienia i sprawdz, czy masz filtry/subskrypcje filtrow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi