Skocz do zawartości

Przeglądarki internetowe

Scorp1on

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak w FF zrobic by zawsze to co szukam na stronie bylo z wlaczonym podswietleniem?

w sensie nie wiem o co ci konkretnie chodzi, ale jesli szukasz tego przez google to klikasz w cached, a jesli juz na jakiejs otwartej stronie to naciskasz "/" i wpisujesz czego szukasz i ci podswietla. o to chodzilo?

Opublikowano

Mi chodzi o takie cos jak jest w Operze - szukam "signap" i widze zaznaczone na zolto wszelkie slowa signap - w FF trzeba jeszcze wybrac podswietl ale co kazde szukanie trzeba je wciskac - ja chce zeby juz bylo automatycznie na on

Opublikowano

U mnie wystarczy raz kliknąć PODŚWIETL i już zapamiętuje że ma być podświetlone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od pewnego czasu wkrzua mnie mulenie FF podczas wiekszej ilosci filmikow ala YT (w zakladachy czy jako miniaturki na stronie) czy tez jak wejde na http://startpanic.com/ to skanowanie muli cala przegladarke.

Jak siegam pamiecia tak dawniej nie bylo. Mam najnowsza wersje FF (robilem reinstal, nowy profil) jak rowniez Adobe Flasha.

Opublikowano (edytowane)

Tez macie w Foxie ze jak wejdziecie na strone np. gry-online i bedziecie tam ze 2 min i po 5h znow zachcecie tam wejsc to wpisujecie GRY ale nic wiecej sie nie pojawia? Troche wkurza mnie to choc mam ustawione zapamietywanie adresow do 7 dni...

Edytowane przez signap
Opublikowano

Nie, nic tam w opciach FF sie nie bawie poza wylaczeniem aktualizacji, daniem 100 mb na cache, 7 dni dla stron, pusta strona po otwariu ff itp To nie jest 1 strona ktora niezapmietuje sie lecz kilka/nascie - zazwyczja przez google musze w nie wchodzic

Moze wina lezy w addonie ale jak wpisze psx to odrazu wyskakuje link(i) do forum ;)

addonsy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam wtyczki ktora pozwala umiescic na pasku zkaladek (osobistym) zamiast tekstu i ikonek samych ikon co by mozna bylo tego sietu wiecej wepchnac.

Takie coś ?

ikoy.jpg

Prawym na lynk, właściwości, skasuj nazwę i hej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Taki problem, coś mnie się dziś komp poje.bał i teraz za każdym razem jak uruchomię firefoxa to muszę się logować pomimo że mam opcję autologowania czy tam co, na każdej stronie to mam, last.fm na przykład.

Halp !