orion50 632 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Są jakieś pluginy do opery żeby dobrze wyświetlała strony ? Allegro mi nie działa w najnowszej operze. nie da się zalogować. Każda przeglądarka ma jakieś słabe strony. Weźcie coś poradźcie. Korzystałem z FF 3.5 ale mi się znudził lis Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Omg, no i zrobione Dzieki wielkie, ten addon od zakladek to bardzo, bardzo fajna sprawa, podoba mi sie pasek dostepu oraz marker odznaczajacy sie gdy klikne na zakladke. Well, zakladke, karte... w sumie to jedno i to samo, korzystam z wersji angielskiej wiec nie orientuje sie jaka jest oficjalna nazwa Jeszcze raz dzieki wielkie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Hej. Od wczoraj, od momentu zaktualizowania przeze mnie (automatycznie) komputera (yup, mam oryginalna Winde XP - mialem juz na pokladzie jak kompa kupilem) i zainstalowaniu antywira avast zaczelo cos mi sie psuc z moim Firefoxem. Mianowicie, mam problem z wczytaniem niektorych stron. Google na przyklad wyglada tak: A na przyklad filmweb wczytuje mi sie do polowy, potem pojawia sie bialy ekran, a na dole pisze 'zatrzymano'. Co moze byc tego powodem i jak mozna to usunac? Probowalem juz odinstalowania przegladarki i zainstalowania jej na nowo, ale nic to nie dalo. Dodam jeszcze, ze pod IE ww. strony normalnie chodza, tak jak dotychczas u mnie na FF. Poradzcie cos kompletnemu n00bowi PS. Teraz mam wersje FF 3.5.6, taka byla najnowsza do zassania z neta. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Desser Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) flash/java zainstalowane? Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja w ogole po tym jak mozna adblocka zaimplementować w Chrome coraz bardziej sie do niej przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) http://boneyardbrew....x-2-5-130502568 dodatek ktory zmienia okno przegladarki na takie jakie bedzie w nowej wersji FF.Wyglada kozacko. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Są jakieś pluginy do opery żeby dobrze wyświetlała strony ? Allegro mi nie działa w najnowszej operze. nie da się zalogować. Każda przeglądarka ma jakieś słabe strony. Weźcie coś poradźcie. Korzystałem z FF 3.5 ale mi się znudził lis to cos masz nie tak bo mi wszystko działa na operze Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://boneyardbrew....x-2-5-130502568 dodatek ktory zmienia okno przegladarki na takie jakie bedzie w nowej wersji FF.Wyglada kozacko. Uzywasz starej wersji. Sprobuj pluginu StrataBuddy + Skin Strata4. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ech czy to tylko ja wyłączam Aero, wygładzanie krawędzi i inne wodotryski? jakoś bardziej do mnie przemawia start mojego FF 3.6b6(svn) w przeciągu 4s! niż przezroczyste obramowanie okna ps nie polecam używania wersji beta FF 3.6b5 bo strasznie skaszanili pluginy jeśli znajda sie chętni do testowania najnowszych wersji wprost z repozytorium google code, moge je kompilować i dorzucać do folderu z emulatorami... takie testowanie to fajna zabawa i można zarobić trochę grosza Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ten nowy wyglad FF ssie, przezroczystosc tez. Standardowa skora jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zdania zawsze beda podzielone.Mi jak najbardzie sie podoba.A standardowa skora nie byla u mnie dluzej niz 10 sekund.Dlaczego?Bo ssie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak w FF zablokowac KAZDE NOWE OKNO FF ktore uruchamia sie przez spamowe rozne stronki w postaci banerow? FF kiedys mial ten plus ze blokowal wykakujace okienka ale widac to obeszli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak w FF zablokowac KAZDE NOWE OKNO FF ktore uruchamia sie przez spamowe rozne stronki w postaci banerow? FF kiedys mial ten plus ze blokowal wykakujace okienka ale widac to obeszli Mi blokuje samoczynnie. A u góry pojawia się komunikat, że FF zablokował. Nie wiem jak to włączyć/wyłączyć ale na bank jest takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Uzywa ktos dluzej Chrome? Mam wersje 4.x ale scroll mnie mocno wkurza (mialem tez i 3 ale do 4 sa pluginy) - nie idzie co kilka linijek lecz co dlugosc paska poprawej stronie - wyglada to jakbym czytal stronami a nie linijkami Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/occjjkgifpmdgodlplnacmkejpdionan uzyj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Smoothscroll lepszy. Przegladarka fajna lecz mam wrazenie ze to ciagle jakas beta. Zobaczymy jak bedzie gdy wyjdzie normalna wersja ale narazie zostane przy FF Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Najlepszy skin do firefoxa TwentyTen 2 - 1.0.1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Faktycznie bomba !!! Właśnie zainstalowałem. Genialna sprawa, dzieki Gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dla mnie koszmar.Nie cierpie takiego ukladu u gory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Fajny ale oczoyebny w oczy w nocy. Dalem niebieski styl ale nigdzie go nie widzialem, wszedzie bialo-srebny kolor. Calkiem fajny ale jak dla mnie fajnie wyglada lecz nie jest uzyteczne Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jest zdecydowanie bardziej uzyteczny niż strata4 i podstawowy styl. Wszystko to kwestia odpowiednich modyfikacji i wtyczek (QuickDrag, Omnibar, SessionManager, Fasterfox i Link Target Display to chyba obowiązkowe pluginy i bez nich korzystanie z firefoxa jest po prostu niewygodne). A czy skin jest oczoyebny? Na moj gust to jest bardziej skromny i przejrzysty niż deufaltowy . I świetny patent z tym rozbudowanym menu pod FILE. Aha, http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=860948&st=0&start=0, jakby ktoś miał problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) W nocy podczas przegladania netu bez swiata zabija oczy . Mam wylaczone Aero, Glass,itp wytryski w W7 i moze dlatego widzialem srebne menu mimo ze wybralem niebieskie. Mi wystarcza co mialem, wszystko dziala jak nalezy i jest podreka . Userstyles posiadalo fajne skiny na defaulowy pasek w FF (cos jak zmiana theme w Chrome, jakas grafika, tlo,itp) badz https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/10900 Znacie jakis skrypt do Greasemoney badz odzielny plugin ktory zastapi wiekszosc kolorow bialego - szarym by nie wypaly mi oczu gdy nie siedze przy wlaczonej lampce? Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sprobuj dodatku personas i poszukaj odpowiedniego motywu. Jest zdecydowanie bardziej uzyteczny niż strata4 i podstawowy styl. Wszystko to kwestia odpowiednich modyfikacji i wtyczek (QuickDrag, Omnibar, SessionManager, Fasterfox i Link Target Display to chyba obowiązkowe pluginy i bez nich korzystanie z firefoxa jest po prostu niewygodne). A czy skin jest oczoyebny? Na moj gust to jest bardziej skromny i przejrzysty niż deufaltowy . I świetny patent z tym rozbudowanym menu pod FILE. Fasterfox, to jedyny ktory znam.Wiec dla mnie reszta jest niepotrzebna, cokolwiek by nie robila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ale on tylko zmienia hud FF ja chce by biale tlo na www na np. WP, Googlu, i 100 innych stron zrobilo sie szare - sa dla Google ale ja potrzebuje ze zastapi na kazdej mozliwej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 A stylish? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi