estel 806 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Już rozwiązałem problem inaczej. Przeniosłem się na firefoxa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) No, firefox bez obsługi kart w Win 7 rzeczywiście jest rozwiązaniem problemu. Najbardziej mnie to wkur,wia w tej przeglądarce, niedostosowanie się do Win 7. Chrome od którejś tam wersji ma buga dzięki któremu otwarcie listy pobieranych plików zawiesza go na amen (w związku z czym moja przygoda z tym browserem się skończyła), Opera zaś mimo takiej sobie wygody użytkowania i wielu innych rzeczy, które mnie wkurzają jest ostatnią alternatywą najbardziej mi odpowiadającą. Aha, to z Chrome - występuje na dwóch niezależnych od siebie komputerach które używam równolegle na dwóch różnych systemach (Win Vista i 7), więc nie jest to może jakiś systemowy problem. Edytowane 8 czerwca 2010 przez raven_raven Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Co rozumiesz przez fajerfoksa bez obsługi kart? o.O 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Nie obsługuje kart na panelu dolnym (night buildsy wersji 4 już to mają) Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Jak to nie obsługuje? Używam W7 + Firefox od wersji W7 release candidate i zawsze mam karty na dolnym pasku (wtyczka TabMix Plus). Dostałbym chyba ci.piozy, jakbym miał na pasku górnym. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając... Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. testy syntetyczne - to tak jakbyś całą prędkość i wszechstronność przeglądarki opierał na samych tylko ACIDach Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Mam taki problem od 2 dni, w Firefoxie strasznie tną mi filmiki z youtube. Dźwięk idzie ok, a obraz praktycznie poklatkowo. Próbowałem przeinstalować flash-a, nic to nie dało - dalej problem występuje. Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Właśnie miałem pisać z Chrome posta o jego niedoskonałości, pacnąłem enter i wyskoczył mi komunikat "strona niedostępna", a po refreshu wywaliło mnie do strony głównej foruma. Na razie FF > Chrome. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) czy wie ktos moze, jak w nowych wersjach opery przywrocic stary pasek menu? ten czerwony przycisk jest strasznie wkur.wiajacy. wczesniej bylo wszystko w zasiegu 1 klikniecia, a teraz jakies gow.no dali. edit. ok. juz mam Edytowane 15 sierpnia 2010 przez RoL Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 To podziel się jak możesz, też bym chętnie to zmienił.. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Niestety juz nie pamietam, ale chyba wystarczylo kliknac prawym przyciskiem na czerwony "start" i wybrac ktoras z opcji. Chcialem przed chwila sprawdzic, ale nie wiem, jak przywrocic ten wspanialy czerwony przycisk (moze to i dobrze xD). Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając... Nie wiem jak jest na Windowsie, ale na Macu wystarczy że ustawisz domyślny słownik systemowy na język polski i wszystko działa. A add-ony, nazwane tu Extensions, doszły w wersji 5.0. Ewentualnie, jakby Safari mnie bardzo denerwowała, przeniosę się na rewelacyjną Operę. Firefoxa wykreśliłem, gdy tylko Opera pojawiła się w wersji 1.6 i normalnie działały mi karty na W7. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 chcesz zakładke (Tab) otworzyć w nowym oknie? sie nie da sie. mozelisz linka w nowym oknie otworzyc, ale nie taba, lols. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 a too, lols - zakładaki aka bookmarksy. to ja polecam nie uzywać tego z paska menu, tylko z paneli - wygodniejsze i tam normalnie działa PPM. pasek paneli jest zajebisty, sie chowa jak klikne, sie pojawia jak klikne i mam szybki dostep do wielu rzeczy, bez marnowania przestrzeni . Cytuj
Gość Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Nie zbije majątku, bo lista zakładek może składać się z folderów. Niby skąd przeglądarka ma wiedzieć do którego folderu chcesz skoczyć? Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 W Fire Gestucośtam masz opcję dodaj skrypt użytkownika, może uda Ci się rozkminić coś w stylu [otwórz kolejnego linka zakładki or smthn] Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Czy tylko ja tak mam czy innym rowniez Opera pozera masakrycznie duzo pamieci (dochodzi mi do 200k luzakiem, teraz majac 3 zakladki pozera juz 124k)? Oczywiscie mam najnowsza wersje Opery. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Tak. Czasem dochodzi do 350 Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Wyszła Opera 11. Korzystałem z bety i już wtedy sprawowała się świetnie. Najważniejsza zmiana - możliwość instalowania rozszerzeń. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Masakra, w końcu jest i adblock, (narazie nie działa z fullem, ale z alpha działał, zaraz pewnie bedzie update, jak juz nie ma - poki co adsweeper uzywam), za(pipi)iste pluginy takie w stylu greasemonkey do np youtube czy facebooka. OSOM. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Używam Chromium - lekkie, szybkie, ładne i funkcjonalne. Czego chcieć więcej. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Od wtorku mam nowego kompa i zainstalowaną Mozillę, ale wrócę chyba do Kromki. Lepiej mi się na niej pracowało. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Jak opera na liniaczu chodzi? Dobrze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi