Opublikowano 8 czerwca 201014 l No, firefox bez obsługi kart w Win 7 rzeczywiście jest rozwiązaniem problemu. Najbardziej mnie to wkur,wia w tej przeglądarce, niedostosowanie się do Win 7. Chrome od którejś tam wersji ma buga dzięki któremu otwarcie listy pobieranych plików zawiesza go na amen (w związku z czym moja przygoda z tym browserem się skończyła), Opera zaś mimo takiej sobie wygody użytkowania i wielu innych rzeczy, które mnie wkurzają jest ostatnią alternatywą najbardziej mi odpowiadającą. Aha, to z Chrome - występuje na dwóch niezależnych od siebie komputerach które używam równolegle na dwóch różnych systemach (Win Vista i 7), więc nie jest to może jakiś systemowy problem. Edytowane 8 czerwca 201014 l przez raven_raven
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Nie obsługuje kart na panelu dolnym (night buildsy wersji 4 już to mają)
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Jak to nie obsługuje? Używam W7 + Firefox od wersji W7 release candidate i zawsze mam karty na dolnym pasku (wtyczka TabMix Plus). Dostałbym chyba ci.piozy, jakbym miał na pasku górnym.
Opublikowano 9 czerwca 201014 l najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci.
Opublikowano 9 czerwca 201014 l najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając...
Opublikowano 10 czerwca 201014 l ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. testy syntetyczne - to tak jakbyś całą prędkość i wszechstronność przeglądarki opierał na samych tylko ACIDach
Opublikowano 7 lipca 201014 l Mam taki problem od 2 dni, w Firefoxie strasznie tną mi filmiki z youtube. Dźwięk idzie ok, a obraz praktycznie poklatkowo. Próbowałem przeinstalować flash-a, nic to nie dało - dalej problem występuje. Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić?
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Właśnie miałem pisać z Chrome posta o jego niedoskonałości, pacnąłem enter i wyskoczył mi komunikat "strona niedostępna", a po refreshu wywaliło mnie do strony głównej foruma. Na razie FF > Chrome.
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l czy wie ktos moze, jak w nowych wersjach opery przywrocic stary pasek menu? ten czerwony przycisk jest strasznie wkur.wiajacy. wczesniej bylo wszystko w zasiegu 1 klikniecia, a teraz jakies gow.no dali. edit. ok. juz mam Edytowane 15 sierpnia 201014 l przez RoL
Opublikowano 17 września 201014 l Niestety juz nie pamietam, ale chyba wystarczylo kliknac prawym przyciskiem na czerwony "start" i wybrac ktoras z opcji. Chcialem przed chwila sprawdzic, ale nie wiem, jak przywrocic ten wspanialy czerwony przycisk (moze to i dobrze xD).
Opublikowano 17 września 201014 l najszybsza przegladarka jest safari, ktore polecam. xD ? pisalem prace licencjacka na ten temat i chyba w 8 testach safari wygrywalo w rankingach szybkosci. Co z tego(chociaż szczerze w to wątpię) jak nie potrafią nawet dodać polskiego słownika bo mają w (pipi)e ten kraj, o jakichś add-on'ach nie wspominając... Nie wiem jak jest na Windowsie, ale na Macu wystarczy że ustawisz domyślny słownik systemowy na język polski i wszystko działa. A add-ony, nazwane tu Extensions, doszły w wersji 5.0. Ewentualnie, jakby Safari mnie bardzo denerwowała, przeniosę się na rewelacyjną Operę. Firefoxa wykreśliłem, gdy tylko Opera pojawiła się w wersji 1.6 i normalnie działały mi karty na W7.
Opublikowano 1 października 201014 l chcesz zakładke (Tab) otworzyć w nowym oknie? sie nie da sie. mozelisz linka w nowym oknie otworzyc, ale nie taba, lols.
Opublikowano 1 października 201014 l a too, lols - zakładaki aka bookmarksy. to ja polecam nie uzywać tego z paska menu, tylko z paneli - wygodniejsze i tam normalnie działa PPM. pasek paneli jest zajebisty, sie chowa jak klikne, sie pojawia jak klikne i mam szybki dostep do wielu rzeczy, bez marnowania przestrzeni .
Opublikowano 3 października 201014 l Nie zbije majątku, bo lista zakładek może składać się z folderów. Niby skąd przeglądarka ma wiedzieć do którego folderu chcesz skoczyć?
Opublikowano 5 października 201014 l W Fire Gestucośtam masz opcję dodaj skrypt użytkownika, może uda Ci się rozkminić coś w stylu [otwórz kolejnego linka zakładki or smthn]
Opublikowano 25 października 201014 l Czy tylko ja tak mam czy innym rowniez Opera pozera masakrycznie duzo pamieci (dochodzi mi do 200k luzakiem, teraz majac 3 zakladki pozera juz 124k)? Oczywiscie mam najnowsza wersje Opery.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Wyszła Opera 11. Korzystałem z bety i już wtedy sprawowała się świetnie. Najważniejsza zmiana - możliwość instalowania rozszerzeń.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Masakra, w końcu jest i adblock, (narazie nie działa z fullem, ale z alpha działał, zaraz pewnie bedzie update, jak juz nie ma - poki co adsweeper uzywam), za(pipi)iste pluginy takie w stylu greasemonkey do np youtube czy facebooka. OSOM.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Używam Chromium - lekkie, szybkie, ładne i funkcjonalne. Czego chcieć więcej.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Od wtorku mam nowego kompa i zainstalowaną Mozillę, ale wrócę chyba do Kromki. Lepiej mi się na niej pracowało.