Colin 1 974 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 mózgi, pomóżcie. zaktualizowałem sobie FF do najnowszej, teraz jest 34.0. co mnie wnerwiło na starcie to wygląd. teraz jest: - karty - pasek adresu - ulubione w pasku zadań da się jakoś zrobić stylem/wtyczką by ten wygląd był do edycji? w opcjach szperałem i nic nie znalazłem a chciałbym mieć po staremu czyli adres-ulubione-karty. Cytuj
Soq 226 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Ja korzystam z Classic Theme Restorer. ^_^ 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 stary, bajka. dzięki wielkie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 od 2007 roku używam Chrome, ale od jakiegoś czasu mnie zaczął wku,rwiać i myślę nad zmianą na FF. Czego używacie? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) ( ͡° ͜ʖ ͡°) internet explorer ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 1 czerwca 2015 przez Orzeszek Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 chrome, firefox miał tendencję do strasznego zamulania kompa przy dłuższej pracy Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 firefox, u mnie chrome mial tendencje do zamulania kompa przy dluzszym posiedzeniu i wiekszej ilosci zakladek. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 lol...czyli wychodzi na to ze bierz to co Ci lepiej chodzi Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Chrome żre RAM jak opętany. Ale ja go używam, bo jest szybki, a RAMu mam dużo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Internet Explorer w wersji MetroUI. Jest szybki, absolutnie minimalistyczny i współgra z Windows Phone i Xboxem. Minusem jest brak rozszerzeń, ale jako przeglądarka nie ma dla mnie konkurencji. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Oddaje kompa bratu. Jak najlepiej pozbyc sie zapamietanych hasel i emaili z portali? Odinstalowujac g.chrome, czy poprostu je kasujac w opcjach? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Czyszczac historie w Chrome, potem uninstall, czyszczenie tempów Oczyszczaniem Dysku. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Moim zdaniem to jak się komuś sprzedaje/oddaje kompa to najlepiej cały system przywrócić do ustawień fabrycznych i tyle Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Nie tyle przywrócic co najlepie wyzerować dyski kilka razy i potem zainstalować czysty system. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 No to już opcja dla osób co mają jakieś mocno kontrowersyjne fetysze do ukrycia 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Albo po prostu zapisane hasla do logowania do banków. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To tylko brat, poza tym on nie ogarnia systemu w ogole. Ja chociaz troche, on zero, nul, kompletnie nic. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Mevek, pobierz CCLeaner. Tam zaznaczysz, by usunęło wszystkie dane przeglądarki. Przy okazji inne śmiecie pokasuje. Potem zainstaluj bratu starą Operę 12.17 (pewnie jej nie miałeś) i masz pewność, że brachol będzie miał czystą, starą przeglądarkę (warto też pobrać Adblockera). 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 On tez używa od kilku dobrych lat g.chrome, ale na netbooku. Po prostu jeszcze raz zainstaluje chrome i zaloguje sie jako on. powinno styknąć. Dzieki. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Co może być przyczyną nie odtwarzania lub odtwarzania bez obrazu filmików? Ostatnio np. na meczyki.pl nie mogę obejrzeć żadnego skrótu bo albo się nie ładuje albo nic nie widać. Przeglądarka Chrome. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Wtyczka flash, skopany player na stronie lub w ostatecznosci sterowniki karty graficznej. Jezeli na innych stronach podobne playery dzialaja, np jakis filmik z tvn24.pl bo tam w artykulach maja flashowy a nie html5, to poprostu kwestia skopanego playera na innej stronie. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Masz adblocka jakiegoś? Niektóre playery próbują blokować zawartość jak wykryją, że ubiłeś im skrypty od reklam Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie mogę rozwiązać problemu z wyskakującymi reklamami. Problem mam na nowym laptopie (win8) na którym pobrałem od nowości tylko google chrome, mozille i c++. Na każdej stronie po kliknięciu w coś wyskakuje nowa karta lub okno jakiejś reklamy/strony. W allegro i na stronie empiku w ogóle cuda się dzieją i po wpisaniu czego szukam cała strona jest zalewana kilkoma banerami reklam tego produktu z innych sklepów. Występuje to w każdej przeglądarce, którą mam (IE, Google Chrome i Mozilla ) Próbowałem resetować ustawienia przeglądarki i nic nie pomogło. Jak tego dziadostwa można się pozbyć? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 (edytowane) Mam winxp sp3 na starym notebooku i mam problem z przegladarkami. Zmuszony bylem do reinstalacji firefoxa i od tego czasu mam jakas jego inna wersje od tej sprzed naprawy, ktora zamula. Po zmianie roznych (pipi) o ktorych pisza w necie przegladarka chodzi dosyc szybko ale jest problem z wolno wczytujacymi siq miniaturami na allegro i innych stronach. Zainstalowalem opere ale na XP w ogole obrazkow nie wyslwietla na niektorych stronach, podobnie z chromem ktory smiga zaje.biscie szybko ale nie wczytuje obrazkow. Na necie pisza, ze te przegladarki nie obsluguja juz xp. Probowalem tez Comodocos tam, ale nie chcial sie zainstalowac, Lunascape zamula tak samo jak firefox. Czy pozostaje mi jedynie przesiadka na inny system, np. na winde 7? Czy moze zrobic format c z xpsp3, wgrac firefoxa i go odchudzic? Edytowane 30 stycznia 2017 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi