Shankor 1 670 Opublikowano środa o 06:59 Opublikowano środa o 06:59 Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 07:02 Opublikowano środa o 07:02 Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów. Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano środa o 07:35 Opublikowano środa o 07:35 35 minut temu, Shankor napisał(a): Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave. A oni nie ubijaja tego raz na kilka tygodni zeby po paru godzinach ktos wrzucil update i wszystko wraca do normy? Kilka razy juz tak mialem. BTW u mnie na SD wszystko na razie dziala elegancko. Cytuj
NemoKOF 726 Opublikowano środa o 08:51 Opublikowano środa o 08:51 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów. I tej zmiany nie wprowadzają + mają wbudowany adblocker przez co działa idealnie to na Androidzie, bez dodatkowych wtyczek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi