Kmiot 13 664 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Skanowanie spybotem ,Nic. antywirusem ,Nic. adwaremNic.i ewentualnie antyrootkitemNic. powinno zalatwic sprawe.Nie załatwiło. Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 (edytowane) Pingowac strony sie da ? Jesli nie, albo wszystkie pokaza to samo IP, sprawdz w X:\WINDOWS\system32\drivers\etc plik hosts, czy tam nie ma jakisch dziwnych wpisów. Edytowane 21 lipca 2009 przez koniol21 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Na bank zlapales jakiegos syfa - ale to zadne odkrycie. Mozesz sprobowac zrobic: "C:\>ipconfig /flushdns" w commandzie. Odpalic w trybie awaryjnym z siecia i sprobowac. Daj znac czy cokolwiek ruszylo. ew. Uzyj Hijackthis ( http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...ijackThis+2.0.2 ) i na jakims forum stricte PC wrzuc loga z prosba o pomoc. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Spóźniłeś się o kilka dni. Już naprawione. Właśnie ComboFixem. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) Jak wylaczyc ustalanie adresu ktore wlacza sie kiedy wpisze sobie jakies slowo do pask adresu aby wyszukalo mi to w google ? Za kazdym razem, jest sekundowa przerwa przed pokazaniem wynikow z google i na dole pojawia sie "ustalanie adresu serwera xxxxxx". Ja chce od razu wyniki z google a nie wyszukiwanie adresu serwera. Istnieje wtyczka typu Drag Link do wersji 3.5 ? Jestem przyzwyczajony do przeciagania linkow aby sie otwieraly w tle jako nowe karty. Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Yacek Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 To pierwsze to nie wiem, skąd to masz. To drugie to może QuickDrag. Można tam takie coś ustawić. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) Mam taki problem, z 30min nagle zresetowal mi sie PC, teraz zauwazylem ze gdy zamkne FF to zostaje wylogowany ze wszystkich stron - probowalem usunac ciastka/cache, wlaczyc zapamietywanie (caly czas jest),itp i nic. Ciagle musze sie logowac przeinstalowalem, dalem scandisk i wciaz nic. Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 jak wyczyścić pasek adresów? brat zrobił mi balagan linkami z odsiebie i mam tam teraz nizły syf przez to. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 jak wyczyścić pasek adresów? brat zrobił mi balagan linkami z odsiebie i mam tam teraz nizły syf przez to. usunąć historie przeglądania. w operze: Narzędzia -> wyczyść historię przeglądania -> usuń Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2009 Wchodze w Opcje/Prywatnosc a nastepnie w Program Firefox: zmianiam na Bedzie pamietam historie oraz Popowiedzi szukaj.... zmianiam na niepodpowiadaj - daje OK wchodze jeszcze raz w Prywatnosc a tam znow "bedzie uzywal...." i podpowiedzi na "historii i zakladkach". Jak to zmienic? Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Czy Wam również na nowym forum, kiedy jesteście na stronie głównej i klikacie odśwież, wyskakuje komunikat postdate i zatwierdź lub anuluj? (co najdziwniejsze nie zawsze - dopiero po chwili nic nierobienia) Uciążliwe. Jak ustawić wyjątek dla tego w FF? Ewentualnie który element odpowiada za tą postdate na stronie głównej? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Wie ktoś może co jest przyczyną nieładowania się niektórych grafik w Chrome? Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Wie ktoś może co jest przyczyną nieładowania się niektórych grafik w Chrome? podbijam pytanie tak bajdełej, wyszło kilkadziesiąt skórek do Chrome, niektóre naprawdę niezłe Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 problemo mam z forum pe. na chromie wywala błąd 324 empty response:unknown error na ff po wciśnięciu 'zaloguj' wyskakuje biała strona i koniec na ie moge sie zalogowac, ale jak chce cos napisać, to 'nie znaleziono serwera'. Dzieje się tak na lapku i to dopiero od dzisiaj, wczoraj normalnie śmigało wsio ['] hilfe Cytuj
Gość Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Nie masz jakiegoś czegoś poblokowanego może w fajerłolu? inne fora na ipb działają? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 no z dnia na dzień chyba się samo nie przestawiło ;] Raz działa, raz nie działa. Przez pół dnia chodziło, teraz na 5 min się uje.bało i znów działa O_o. W poniedziałek obczaje czy to wina nowego netu na 'nienaturalnej' konfiguracji (zyxel od netii + mój dlink z wifi) czy jednak coś z systemem. Ch.uj tam, przynajmniej 4mb/s są. Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 Korzysta ktoś z Safari na blaszaku ? Jak to wygląda w kwestii szybkości, stabilności, ilości funkcji etc. ? 1 Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 11 października 2009 Opublikowano 11 października 2009 (edytowane) Lepiej śmigaj na Chrome, będziesz miał dodatkowo słownik pl, a szybkość jest praktycznie ta sama, za to stabilność większa. dorzuć do tego Ad Muncher(uniwersalny adblock dla win, powinno działać z każdą przeglądarką, spisuje się lepiej niż addon w ff) i można ruszać na podbój netu Edytowane 11 października 2009 przez jaro3003 Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Witam, mam pytanie - jak zainstalować\jak się nazywa ten dodatek do ff, który poprawia błędy ortograficzne? Dark Serge mówił, ze ff powinien standardowo poprawiać te błędy, ale u mnie od początku podkreśla wszystkie wyrazy, np ten "oraz". Mam polską wersje linuxa ubuntu i polską wersje ff. Ktoś coś poradzi? Cytuj
jar3czek 486 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 klik jak nie pomoże, to wymyśli się coś innego. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Niestety nie pomogło. Dodatek jest włączony. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 października 2009 Autor Opublikowano 13 października 2009 Zapytaj sie na forum Mozilli Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Udało się. Wystarczyło pogooglować. Musiałem jeszcze nacisnąć ppm przy wyrazie i wybrać tam język polski. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi