Gość Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 O tych to wiem, ale nie kce takich. Chodzi mi o możliwość zdefiniowania własnych. Cytuj
Boorak 8 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 keyconfig + functions for keyconfig Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Znowu mi sie yhunderbird z(pipi)ał. Po pierwsze, po wysłaniu maila z załącznkiem okienko na pasku zadan nie znika, trzeba zamknac thundera i dopiero wtedy. wtf Po drugie, jak wysyłam maila do samego siebie(uzywam takiej metody zeby przesyłac pliki pomiedzy komputerem domowym a szkolnym bo wszystkie serwisy do wysyłania plików są poblokowane) nie dochodzą do klienta, są widoczne na gmailu, nie są widoczne w thunderbirdzie. wtf2 Zaczyna mnie w(pipi)iac ten program ;f Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 kwietnia 2008 co zrobic lub co pobrac trzeba aby obrazki ktore w adresie maja zakonczenie pliku graficznego pojawialy sie na stodku ekraniu jak w Operze a nie w rogu? ff 20013 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Jak klikam na jakiś obrazek z galerii na http://www.gamersyde.com/index_en.html to mój ff zmienia wielkość okna, nie jest już zmaksymalizowany i przenosi się np. w lewą dolną stronę pulpitu. da się zrobić żeby to się tak nie robiło? ;/ Cytuj
Boorak 8 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Sprawdz: Narzedzia\Opcje\Tresc\Zaawansowane i odznacz Zezwol skryptom na: zmiane rozmiaru lub polozenia otwartych okien. Oprocz tego warto zainstalowac TMP, bo ma sporo ciekawych opcji odnosnie wyswietlania stron. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Sprawdz: Narzedzia\Opcje\Tresc\Zaawansowane i odznacz Zezwol skryptom na: zmiane rozmiaru lub polozenia otwartych okien.Oprocz tego warto zainstalowac TMP, bo ma sporo ciekawych opcji odnosnie wyswietlania stron. Dzięki, odznaczyłem i jest ok. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Czy istnieje możliwość aby w Operze bądź FF ustawić czcionki takie jak w Safari? Chodzi mi głównie o japońskie znaki, które na Operze i FF wyglądają wręcz okropnie i są bardzo nieczytelne. Firefox Opera Safari Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 mam problem z operą... podczas poplecenia cofnij/wstecz opera wyswietla czasem strone about:blanc. nie mam pojeca czym to moze byc spowodowane [opera 9.27] spotkal sie ktos z tym? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 @Greah. Safari jest oparte na tym samym silniku, co firefox. W Safari -> Preferences -> Appearance sprawdź jaką masz czcionkę i ustaw taką samą w Firefoksie i Operze. Osobiście uwielbiam Tahoma i Verdana. Safari lubię za mega płynne działanie względem Firefiksa. Głównie widać to przy przewijaniu stron. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2008 Autor Opublikowano 15 maja 2008 mam interesujacy plugin do FF http://www.piclens.com/site/firefox/win/ lecz po jego instalacji moja myszka w FF wolniej chodzi, jak wyinstaluje to wroci do normalnego stanu da rado to jakos obejsc? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Nie wiem, może za mało RAM-u? Firefox 2 z takimi rozszerzeniami potrafi żreć niesamowite ilości pamięci. Ja mam ten dodatek i nic takiego nie zauważyłem. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2008 Autor Opublikowano 15 maja 2008 2gb XD- chodzi wolniej = jakby ktos mi zmniejszyl sensivity Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Ja się przerzuciłem na Firefoxa 3 po wydaniu wersji Release Candidate (czyli wersja finalna, o ile nie zostaną wykryte jakieś nowe błędy). Trochę tęsknię za wtyczkami, które w większości nie są jeszcze kompatybilne, ale wzrost szybkości i nowe opcje decydują, że już zostanę przy tym. Świetna sprawa, co chwila widzę nowe przydatne bajerki, z tzw. "awesome bar" na czele. Kto mniej siedzi w temacie - zapraszam do krótkiego opisu najważniejszych innowacji w "trójce": http://mozillalinks.org/wp/2008/05/firefox...-1-full-review/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 czerwca 2008 17 czerwca start FF3 i pobijanie rekordu ginesa Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 (edytowane) a na OPERĘ w wersji 9.50 nie trzeba już czekać szczegóły na stronie opery Edytowane 12 czerwca 2008 przez wilku00034 Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Hej, mam dziwny problem z Operą. Dotychczas jechałem na wersji 9.24, lecz dziś zainstalowałem tą nową 9.50. Stwierdziwszy, że mi sie nie podoba "zdeaktualizowałem" ją z powrotem do 9.24. I teraz mam problem - za każdym razem, gdy próbuję ją odpalić, muszę czekać jakąś minutę, dwie (jak nie dłużej) zanim ta raczy się otworzyć. Próbowałem reinstalki, nic to nie dało. Wiecie może w czym tkwi problem, i jak go usunąć ? [po 3 dniach] Dobra, chcąc-nie chcąc, przerzuciłem się na FF. Wszystko jest fajnie, ale mam jeden problem. Obrazki na stronach, ładują mi się zdecydowanie za długo. Wie ktoś co może rozwiązać ten problem ? /naucz się edytować posty -_- /stona Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Co Ci się w 9.5 nie podoba? Wszystko można przywrócić do 9.2 look-a-like... Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Czy ja wiem ? Po prostu mnie ten design odrzucił Całe to wyglądało, jakby było robione pod Vistę (wizualnie). No, ale teraz to nie ma znaczenia, bo mój system odmówił Operze współpracy Stona - Sorry, zapomniałem :nonie: Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 czerwca 2008 o 19 nowy FF i bicie rekordu Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Hehe, na chwilę obecną Polska kopie reszcie Europy tyłki, jeśli chodzi o zgłoszenia do downloadu http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 czerwca 2008 cos stronki Liska niedzialaja Cytuj
hooki 194 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 sie ludzie pewno rzucili i bedą teraz doły do rana.. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Hehe, na chwilę obecną Polska kopie reszcie Europy tyłki, jeśli chodzi o zgłoszenia do downloadu Zawsze byliśmy najlepsi w klikaniu po ankietach. Nasza narodowa specjalność i wielka duma. Niedługo umieszczą ją obok Małysza i papieża. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi