Skocz do zawartości

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

Opublikowano

Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave.

• Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 114,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów.

Opublikowano
35 minut temu, Shankor napisał(a):

Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave.

A oni nie ubijaja tego raz na kilka tygodni zeby po paru godzinach ktos wrzucil update i wszystko wraca do normy? Kilka razy juz tak mialem. BTW u mnie na SD wszystko na razie dziala elegancko.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów.

I tej zmiany nie wprowadzają + mają wbudowany adblocker przez co działa idealnie to na Androidzie, bez dodatkowych wtyczek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj przesiadka z firefoxa z powrotem na chrome a dzisiaj taki  kwiatek, nosz kurwa

image.png.ff753f3f8d4badb8d5fb8b55d3e78171.png

Opublikowano

Albo powrot na firefoxa z ublockiem albo zainstaluj ublock origin lite na chromie 

Opublikowano

Dobra dla wszystkich ktorzy tak maja: nie usuwac tylko manualnie wejsc w rozszrzenia i recznie po prostu wlaczyc (bedzie pop up z pytaniem o potwierdzenie) i bedzie na ten moment normalnie dzialal dalej.

Opublikowano

Na firefoxa nie wrócę raczej, miałem problem z niektórymi stronkami, do tego

15 godzin temu, pawelgr5 napisał(a):

Dobra dla wszystkich ktorzy tak maja: nie usuwac tylko manualnie wejsc w rozszrzenia i recznie po prostu wlaczyc (bedzie pop up z pytaniem o potwierdzenie) i bedzie na ten moment normalnie dzialal dalej.

Dzięki, faktycznie działa. Ten lite trochę lipa bo trzeba przeczekać czarny ekran na youtubie ale lepsze to niż oglądanie reklamy i guess. Na razie jadę na chrome + kaczka + ublock