Shankor 1 683 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave. Cytuj
Bzduras 13 337 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów. Cytuj
pawelgr5 1 628 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego 35 minut temu, Shankor napisał(a): Chrome właśnie ubił rozszerzenie ublock od reklam, którego używałem. Przesiadam się na Brave. A oni nie ubijaja tego raz na kilka tygodni zeby po paru godzinach ktos wrzucil update i wszystko wraca do normy? Kilka razy juz tak mialem. BTW u mnie na SD wszystko na razie dziala elegancko. Cytuj
NemoKOF 747 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Brave też używa Chromium jako bazy. Firefox śmiga bez problemów. I tej zmiany nie wprowadzają + mają wbudowany adblocker przez co działa idealnie to na Androidzie, bez dodatkowych wtyczek 1 Cytuj
Chewie 212 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Wczoraj przesiadka z firefoxa z powrotem na chrome a dzisiaj taki kwiatek, nosz kurwa Cytuj
teddy 6 942 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Albo powrot na firefoxa z ublockiem albo zainstaluj ublock origin lite na chromie Cytuj
pawelgr5 1 628 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Dobra dla wszystkich ktorzy tak maja: nie usuwac tylko manualnie wejsc w rozszrzenia i recznie po prostu wlaczyc (bedzie pop up z pytaniem o potwierdzenie) i bedzie na ten moment normalnie dzialal dalej. Cytuj
Chewie 212 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Na firefoxa nie wrócę raczej, miałem problem z niektórymi stronkami, do tego 15 godzin temu, pawelgr5 napisał(a): Dobra dla wszystkich ktorzy tak maja: nie usuwac tylko manualnie wejsc w rozszrzenia i recznie po prostu wlaczyc (bedzie pop up z pytaniem o potwierdzenie) i bedzie na ten moment normalnie dzialal dalej. Dzięki, faktycznie działa. Ten lite trochę lipa bo trzeba przeczekać czarny ekran na youtubie ale lepsze to niż oglądanie reklamy i guess. Na razie jadę na chrome + kaczka + ublock Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi