Opublikowano 11 lipca 200816 l To być może pomoże pogrzebanie w opcjach myszki i wyłączenie opcji przyspieszenia w grach. Myszki Logitech czasem interpretują PicLens jako grę.
Opublikowano 20 lipca 200816 l To może włącz, albo coś podobnego przestaw. Jeśli to nie ustawienia myszki, to nie mam pojęcia.
Opublikowano 20 lipca 200816 l Zabardzo wszyscy wrośliście w tego FF ja używam opery 9.50 i jest dobrze. Opera to dobre rozwiązanie dla osób mających słabsze komy. Podczas moich testów otworzyłem stronę forum na Operce i na FF 3.0 i sprawdziłem jakie jest użycie pamięci obu przeglądarek... opera zużyła 22MB ramu, natomiast FF ku mojemu zaskoczeniuu aż 45MB! Nie jest to jakaś tragedia w czasach gdy komputery mają minimum 1GB pamięci operacyjnej, ale o czymś świadczy Ja kiedyś byłem wielkim fanem Opery. Najszybsza graficzna przeglądarka. Problem jednak w tym, że bardzo słaba jest obsługa słowników. Dla mnie ona w Operze nie istnieje. Osobiście mam problem z ortografią, a FF mnie poprawia jak zwykły word. Podobnie jak piszę po angielsku. Dwa kliknięcia, by zmienić słownik na angielski.
Opublikowano 20 lipca 200816 l skąd można pobrać dodatek do mozilli, by poprawiał błedy (podkreslał je) ? szukałem na mozilla.org, ale bez skutku/
Opublikowano 20 lipca 200816 l zaawansowane jest, ale nei widze tam zakladki 'ogólne'. moze mam starszą wersje, teraz ściagam 3.0.1 i zobaczymy. Edytowane 20 lipca 200816 l przez banny
Opublikowano 20 lipca 200816 l Czy ktoś spotkał się z dodatkiem do ff który podkreślałby wszystkie błędy na stronie, a nie tylko te w formularzu?
Opublikowano 20 lipca 200816 l Autor To może włącz, albo coś podobnego przestaw. Jeśli to nie ustawienia myszki, to nie mam pojęcia. dobra, leje na to, sprawdze innym razem, bardziej ten rozszerzenie jest ciekawostka niz czyms potrzebnym , thx za pomysly
Opublikowano 22 lipca 200816 l Dlaczego ni z dupy ni z pietruchy pojawia sie takie cos: Tylko na onecie.Przegladarka fo FF 2.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Jak w operze ustawić, żeby mi pobierane pliki pobierała na inny dysk niż C:, chodzi o te pliki tymczasowe pobierania które ona sobie wrzuca właśnie na C: ...
Opublikowano 22 lipca 200816 l To chyba nie od opery zależy tylko od ustawień w windize folderu TEMP. :System/zaawansowane/Wydajnośc
Opublikowano 22 lipca 200816 l No właśnie raczej nie, to sie da w about:config zmienić zapewne albo w jakimś .ini ale nie wiem jak to wyguglać Ja szukałem w about:config ale nie mam pojęcia które to tam bo tam jest kilka cache i nie chce mi sie z nimi bawić... Narazie wieksze pliki flash getem ściągam, ale wolałbym operą.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Autor kiedys mialem taki plugin do FF ktoru umozlwial mi zrobienie "szybkiej szukiwarki" (to co mamy w prawym gornym rogu) z dowolnej strony, FF wbudowanego czegos tego nie posiada a szkoda
Opublikowano 25 lipca 200816 l Jak to nie ma, klikasz prawym przyciskiem w polu wyszukiwarki i masz opcję. Przynajmniej mi to tak działa, nie wiem, może już ściągnąłem ten dodatek i zapomniałem.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Dlaczego ni z dupy ni z pietruchy pojawia sie takie cos: Tylko na onecie.Przegladarka fo FF 2. Ponownie...wie ktos o co biega z tym?
Opublikowano 25 lipca 200816 l Autor Jak to nie ma, klikasz prawym przyciskiem w polu wyszukiwarki i masz opcję. Przynajmniej mi to tak działa, nie wiem, może już ściągnąłem ten dodatek i zapomniałem. skrot sluzy do np. szukania filmiku na youtube przez "yt crash burnout"
Opublikowano 26 lipca 200816 l Ale w prawym górnym rogu też się pojawia. W każdym razie ja nie miałem na razie problemu z dodaniem tam jakiejkolwiek wyszukiwarki, a trochę ich tam mam.
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l mimo ze FF3 zasuwa niezle przy otwieraniu stron to czy opłaca sie instalować FireFox Optimizer 2008 ? może to badziewie tylko zwolnić net ?
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l CfoSs nie tyle przyśpiesza, co zmniejsza pingi i reguluje ruch [ wybierasz czy priorytet to np www czy torrent].
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Autor szukam rozszerzenia ala Quicknote ktory na FF3 dziala ale tylko w pewnym sensie