Terrago 3 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Gmeru a G25 niemozna podlaczyc do X-Box przez USB? chyba tak sie ja podlacza do PS2,PS3 i PC? aby jakikolwiek kontroler byl kompatybilny z xO musi posiadac licencje Microsoftu. Ogolnie cala ta licencjonowana szopka miala posluzyc jaka swoista kontrola jakosc - a wyszlo jak zwykle; / Forza 2 z G25 - byloby kapitalnie...teoretycznie wystarczy tylko update i po klopocie, ale skoro do dzisiaj sie nie pojawil to zapewne juz sie nie pojawi. Moze przy "trojce" dostaniemy cos ciekawego. na dzien dzisiejszy pozostaje zabawa z Logitech DriveFX, ktora stosunkiem jakosci do ceny wypada bardzo dobrze - chociaz do idealu jej daleko. Czyli Logitech najlepszym kompromisem dla posiadaczy XO i PS3?
BIBIKING 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Gmeru a G25 niemozna podlaczyc do X-Box przez USB? chyba tak sie ja podlacza do PS2,PS3 i PC? aby jakikolwiek kontroler byl kompatybilny z xO musi posiadac licencje Microsoftu. Ogolnie cala ta licencjonowana szopka miala posluzyc jaka swoista kontrola jakosc - a wyszlo jak zwykle; / Forza 2 z G25 - byloby kapitalnie...teoretycznie wystarczy tylko update i po klopocie, ale skoro do dzisiaj sie nie pojawil to zapewne juz sie nie pojawi. Moze przy "trojce" dostaniemy cos ciekawego. na dzien dzisiejszy pozostaje zabawa z Logitech DriveFX, ktora stosunkiem jakosci do ceny wypada bardzo dobrze - chociaz do idealu jej daleko. Czyli Logitech najlepszym kompromisem dla posiadaczy XO i PS3? Na to wygląda i cena na dodatek niska ( ok. 250 zł)
exe 4 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Myśle ze można sie pożegnać z produktem prawie doskonałym czyli to co mamy + od dawna oczekiwane zniszczenia, AI, dzwięki a dlatego ze jest to czysto nie ekonomiczne ^_^ Dla następnej częsci musi coś zostać co przyciągnie kupców, bynajmniej wszystkie z oczekiwanych wariantów nie zostaną zaspokojone w tej części. Tak samo cień nadziei który kiedyś został rzucony ze niby prologue bedzie za darmo, w praktyce plan który zawsze przynosił zysk będzie dalej kontynuowany, bo świtaem rządzi pieniądz:)
CichyGrzmot 2 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Nie chcę być złośliwy i wiem że pewnie już to było napisane nie raz, ale w GT5 nową mamy tylko grafe. Brak jakichkolwiek usprawnień. Stare ''dobre'' GT ^_^ I żeby ktoś nie powiedział że jestem fanboyem, to powiem że w Forza2 nawet grafa jest przestarzała
Gawlick 7 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 No tak bym nie powiedział, w sumie to tylko zniszczeń i zmiennych warunków teraz brakuje.
adi 189 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Nie chcę być złośliwy i wiem że pewnie już to było napisane nie raz, ale w GT5 nową mamy tylko grafe. Brak jakichkolwiek usprawnień. Stare ''dobre'' GT ^_^ I żeby ktoś nie powiedział że jestem fanboyem, to powiem że w Forza2 nawet grafa jest przestarzała Stary,a może byś najpierw zagrał,co ? Tak sie składa że każdy kto miał okazję zagrać twierdzi że w modelu jazdy zaszły duuuuuze zmiany. Widok z kokpitu (przy którym w przeciwieństwie do innych wyscigów spokojnie da sie pograć ) to tez niemały bonus
nightrunner 8 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 (edytowane) Nie chcę być złośliwy i wiem że pewnie już to było napisane nie raz, ale w GT5 nową mamy tylko grafe. Brak jakichkolwiek usprawnień. Stare ''dobre'' GT ^_^ I żeby ktoś nie powiedział że jestem fanboyem, to powiem że w Forza2 nawet grafa jest przestarzała Mam pytanko: czy w ogóle grałeś w GT5:Prologue? Jeśli uważasz, że jazda jest taka sama jak w GT4, ba pewnie też uważasz, że jest taka sama jak w GT3 to proponuję zaraz po przejażdżce W GT Prologue zapodać sobie którąkolwiek z wcześniejszych części - różnica jest IMO ogromna - rzeczą najmniej zmienioną są kolizje z innymi samochodami oraz bandami (chociaż i tu jest progres). PS. Ściągnąłem ostatnio sobie z GTTV ten filmik "GT-R Legend: inside Story II" (czy jak tam ten tytuł szedł ) - sfilmowane jest w nim calutkie okrążenie Nurburgring Nissanem GT-R (kamera ze środka, osobna na zegary). To autko dopiero ma kopa - przyśpieszenie ma całkiem, całkiem. Po tym dopiero zrobiłem sobie smaka na Nurburgring w wersji PS3ójkowej Fajnie poznawać dane zakręty i przypominać jak się je pokonywało w gt4 . EDIT: Adi mnie uprzedził 8) Edytowane 31 stycznia 2008 przez nightrunner
CichyGrzmot 2 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 OK. Spokorniałem. To nie była opinia, to były przypuszczenia. No bo jak, kolejna cześć GT i różni się od poprzedniej?? To było dla mnie nie dopuszczalne. Anyway jutro zagram w GT więc jeszcze tu napisze
Gość Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 Kazda kolejna czesc wprowadzala pewne zmiany i nowosci wzgledem czesci poprzedniej. Dotyczy to zarowno fizyki, zawartosci jak i oprawy A/V Panie SpokojnyPierd.
Re 6 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 (edytowane) Jak dla mnie Polyphony dodaje te swoje nowości jak EA Sports w Fifach ale niech tam:D A co do muzy:D Ile bym dał żeby usłyszeć utwór Ulricha Schnaussa - Goodbye. W 4 było Millions Miles Away i wg. to był najlepszy utwór:D Chciałbym co by w europejskiej wersji znowu się znalazł np. właśnie goodbye:D Do jazdy miód:D Edytowane 3 lutego 2008 przez Re
Terrago 3 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 (edytowane) Moze ktos wie jak zmienic w kierownicy zakres pracy z 900st na mniejszy w GT5P? Chodzi o Logitech DFP OK, przeczytalem juz post PiotraB. Po temacie Edytowane 4 lutego 2008 przez Terrago
ziolo69 20 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 A ja mam pytanie trochę z innej beki (podobne tu kiedyś padło). Jak ściągnąć tego cholernego patcha online? Kumpel zakupił właśnie GT5 Prologue i chciałby pośmigać online. Jest tylko mały problem, nie może ściągnąć w żaden sposób tego patcha tzn. wyskakuje mu komunikat po japońsku i dupeczka. "Kombinowaliśmy" z ustawieniami w opcjach i nie dało to skutku. Wie ktoś może od czego to zależy? Jeżeli to konieczne skołuję fotę.
Dallas 8 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Było już o tym w temacie. Nie ma chyba konkretnej przyczyny. Można się domyślać, że być może to obciążenie serwerów lub przyczyna łącza, ale nie na stówe. Jednym ściąga się bez problemu a innym (np. mi) po wielu wielu próbach. Tak więc próbuj do skutku i nie zrażaj się błedami. Ja podczas ściagania raz miałem pasek na samym końcu i wywaliło błąd. W końcu między 4a 5 nad ranem udało się WYTRWAŁOŚCI!
adi 189 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 tak naprawdę to chyba nikt nie wie od czego to zależy Mi ściagnął się automatycznie przy pierwszym uruchomieniu gry,innym po kilku a jeszcze innym po kilkunastu próbach. Jedyną receptą jet na razie próbować ściagać do skutku
SM1 25 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 A ja mam pytanie trochę z innej beki (podobne tu kiedyś padło). Jak ściągnąć tego cholernego patcha online? Kumpel zakupił właśnie GT5 Prologue i chciałby pośmigać online. Jest tylko mały problem, nie może ściągnąć w żaden sposób tego patcha tzn. wyskakuje mu komunikat po japońsku i dupeczka. "Kombinowaliśmy" z ustawieniami w opcjach i nie dało to skutku. Wie ktoś może od czego to zależy? Jeżeli to konieczne skołuję fotę. Podstawowy problem to nie stabilność łącza ze względu na odległość od serwera oraz jakość połączeń u Twojego dostawcy (najlepiej mieć zewnętrzny adres IP), drugi to różnica czasowa ( na GTplanet jest info aby na czas ściągania „łatki” przestawić strefę czasową w konsoli na japan…czy to działa? nie wiem, ale nie zawadzi przestawić Po kilku próbach w końcu się udało i to w jakiś dziwny sposób…kilka razy po 2h i wywalało aż pewnego dnia odpaliłem ściąganie, poszedłem po herbatkę i nie minęło 5minut, patrzę i online działa?!? no i menu zyskuje na atrakcyjności:) Tak czy siak nie ma reguły…trzeba próbować o każdej porze dnia i nocy a na pewno się uda:) Poniżej link do tłumaczeń komunikatów i „menusów” z wersji japan: http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=100674
nightrunner 8 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że progres ściągania tego patcha zapisuje się na dysku, w momencie przerwania ściągania następnym razem będzie już sie ściagało od tego momentu (mimo że pasek wskazuje inaczej). Wnioskuję to po tym, że plik z grą na HDD jest coraz większy (chyba ).
ziolo69 20 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 (edytowane) A ja mam pytanie trochę z innej beki (podobne tu kiedyś padło). Jak ściągnąć tego cholernego patcha online? Kumpel zakupił właśnie GT5 Prologue i chciałby pośmigać online. Jest tylko mały problem, nie może ściągnąć w żaden sposób tego patcha tzn. wyskakuje mu komunikat po japońsku i dupeczka. "Kombinowaliśmy" z ustawieniami w opcjach i nie dało to skutku. Wie ktoś może od czego to zależy? Jeżeli to konieczne skołuję fotę. Podstawowy problem to nie stabilność łącza ze względu na odległość od serwera oraz jakość połączeń u Twojego dostawcy (najlepiej mieć zewnętrzny adres IP), drugi to różnica czasowa ( na GTplanet jest info aby na czas ściągania „łatki” przestawić strefę czasową w konsoli na japan…czy to działa? nie wiem, ale nie zawadzi przestawić Po kilku próbach w końcu się udało i to w jakiś dziwny sposób…kilka razy po 2h i wywalało aż pewnego dnia odpaliłem ściąganie, poszedłem po herbatkę i nie minęło 5minut, patrzę i online działa?!? no i menu zyskuje na atrakcyjności:) Tak czy siak nie ma reguły…trzeba próbować o każdej porze dnia i nocy a na pewno się uda:) Poniżej link do tłumaczeń komunikatów i „menusów” z wersji japan: http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=100674 SM, tym tłumaczeniem życie mi ratujesz. Znalazłem mój problem, ale nie rozwiązałem go. Dzięki za wszystko. ;] [E]: Jkby co, problem tkwił w tym okienku. Niezgodność daty... taa... http://i240.photobucket.com/albums/ff295/z...tart-time-q.png Edytowane 6 lutego 2008 przez ziolo69
FBI 18 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 Ja trochę z innej beczki, w Gran Turismo męcze od 1 części kiedy to na psx'a zakupiłem Gran Turismo z "krzakami" , dla mnie każda część dawała radę i teraz śmigam jeszcze w GT 4, czekam na FULL GT 5 i razem z tym zakupię napewno PS3 bo dla takich gier kupuje się ten sprzęt, co do GT 5 PROLOGUE, czy to nie jest trochę tak ze KAZUNORI YAMAUCHI sprawdza nas graczy co chcemy mieć poprawione w kolejnej odsłonie gry, jestem przekonany że gdzieś w połowie to jest prawda i PROLOGUE to jest dobry poligon doświadczalny, pozdrawiam wszystkich hardcore i casual GT players
FLooK 1 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 Myślę, że Yamauchi już przy GT4 wiedział co gracze chcieliby zobaczyć na PS3. Prologue to takie zaspokojenie żądz hc playersów. ;]
adi 189 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Jakaś podpowiedz jak zdobyc kasę??Przecież zeby kupić dwie Ferrarki niezbedne do ostatnich wyscigów trzeba powtarzac kilkanascie /dziesiat razy jakies zawody z grupy S.Nie mówiąc juz o tym że chciałoby sie więcej tych samochodów w końcu sprawdzic
Gawlick 7 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Iiii tam szybko to idzie Jak chcesz szybko kasy to KLASA A pierwszy wyścig 3 okrążenia na speedway i 2 banki do kieszeni.
PiotrB 9 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=SrXrHztj7Yc
FLooK 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Heh kto by pomyślał o takiej grafie 10 lat temu. Witam jest to zamówienie przedpremierowe gry Gran Turismo 5 Prologue.Jest to 100% angielska wersja oczywiscie nowa.Wysylka z UK dochodzi w 4 do 8 dni(wysyłka nastąpi około 28 marca).Polecam bo nie warto przepłacac!!! Czy ten gościu wie coś o czym ja nie wiem? Edytowane 13 lutego 2008 przez FLooK
Lucass 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Jeśli rozwój następuje w takim tempie to aż strach pomyśleć co będzie za następną dekadę :wink:
Rekomendowane odpowiedzi