Emet 1 090 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Haha.. chciałbyś Btw, wiadomo w ogóle keidy wersja euro wychodzi? Bo z tego co wiem to te info (oraz cena) tyczy się wersji USA. 28 Marca wersja europejska. 17 Kwietnia gra wychodzi w USA. Poważnie??!! Myślałem, że będzie bardziej na odwrót. Jeśli tak to super :slinotok: EDIT: Już czaję, zapomniałem o tym zestawie PS3 + GT5:P, który startuje 28 marca. Mam jedynie nadzieję, że nie przesadzą z ceną w Europie i będzie zbliżona do tej z USA. Edytowane 9 marca 2008 przez Emet
FLooK 1 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 A widzieliście packa na GTPlanet? GT5P+MGS4 za 100$. Ciekawe czy wysyłają do Polski.
Daffy 10 582 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Wiadomo coś w ogóle o trybie rajdowym w pełnym GT5? OD czasów psx był obecny i chyba raczej powinien być też w GT5.Oby w końcu go dopieścili bo model jazdy dotychczas był mocno "średni",marzą mi się też trasy w tym trybie z punku A do B tak jak to bywa w normalnych szutrówkach.
FLooK 1 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Heh. Ciekawe jak będzie się prezentował widok FPP w WRCach (klatka, zegary, kierownica, itp.) czy bolidach F1.
Hela 1 962 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) Jak będzie komuś brakowało piątego do zrzuty na GT5P z PSS, to ja jestem chętny, rozbudowanie względem japońskiej wersji nie jest może jakieś porażające, ale i tak można sprawdzić czego kolejny raz nie zmienili. Edytowane 10 marca 2008 przez Hela
sinner 0 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Sony oficjalnie potwierdziło co znajdzie się w amerykańskiej wersji GT5 Prologue
PiotrB 9 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Wiadomo coś w ogóle o trybie rajdowym w pełnym GT5?OD czasów psx był obecny i chyba raczej powinien być też w GT5.Oby w końcu go dopieścili bo model jazdy dotychczas był mocno "średni",marzą mi się też trasy w tym trybie z punku A do B tak jak to bywa w normalnych szutrówkach. Tryb rajdowy od zawsze był słaby w GT. Arcade'owy model jazdy, beznadziejne trasy faworyzujące jazdę po bandach czy tylko jeden rywal z którym się ścigamy. Ja bym w GT5 zrobił tryb rajdowy podobnie jak Codemasters w przypadku ToCA Race Driver 3, czyli wyścigi rajdowe/terenowe rozdzielić na te jak w WRC - odcinki specjalne (jedziemy sami) i na rallycross (czyli tory o kilku nawierzchniach na których ścigamy się też bezpośrednio z rywalami).
Re 6 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Według mnie w HD coś było skopane/niedopracowane, albo źle wyważone. Też mnie drażniło dopuki nie przesiadłem się na gałeczki:D a ja mam oftoo lekki na chwile;D faktycznie gałkami się lepiej jedzie niż krzyżakiem, a mam kłeszcziona do tych co mają Drving Force Pro czy jakiekolwiek, bom chciał kupić do PS3 a nie mam kasy na G25, a i bym popykał w GT4 i WRC4. I teraz tak czy ktoś kto ma kierownice może powiedzieć, czy da się na jakiejś kierownicy grać w SAn andreas:D?? Np. Twin Turbo2?? czy Logitechami, bo ponoć Logitech przez force feedback czy coś miały okraniczony zakres gier, które mogły być obsługiwane:D:D:D A nie wydam 800stów żeby tylko mieć kierownice do Gran Turismów I po oftopie:D
Emet 1 090 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Logitech ma ograniczana kompatybilnosc ze wzgledu na podlaczenie USB bo gra musi byc do tego przygotowana. Twin Turbo itp dzialaja z GTA ( i niemal kazda inna gra, nawet TEKKEN xD ) bo sa podlaczane przez ten port co pady (tyczy sie PS2) i wysyla sygnaly z kierownicy w taki sposob ze konsola mysli ze grasz na padzie. Takie rozwiazanie powoduje niestety lipna precyzje i osobiscie ODRADZAM tego typu kierownice.
BQG 0 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Logitech ma ograniczana kompatybilnosc ze wzgledu na podlaczenie USB bo gra musi byc do tego przygotowana.Twin Turbo itp dzialaja z GTA ( i niemal kazda inna gra, nawet TEKKEN xD ) bo sa podlaczane przez ten port co pady (tyczy sie PS2) i wysyla sygnaly z kierownicy w taki sposob ze konsola mysli ze grasz na padzie. Takie rozwiazanie powoduje niestety lipna precyzje i osobiscie ODRADZAM tego typu kierownice. FragFX jest podłączane pod USB i jakoś nie robi to różnicy. A gry są na pewno nie przygotowane do tego.
Emet 1 090 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) Chodziło mi PS2. Ps. http://www.amazon.co.uk/Gran-Turismo-5-Pro...3/dp/B000E69YGQ Wychodzi mniej niż 100zł Edytowane 10 marca 2008 przez Emet
Re 6 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 jasne że o pS2, bo teraz ceny gierek wyścigowych sa po 40/50:D:D:D Hehehe a Twin Turbo2 nie jest droga, pierwszą miałem na PSXa:D:D:D To tyle co chciałem wiedzieć. A co do GT5 strasznie mnie zaczynają drażnić te piski opon:D
nightrunner 8 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 A co do GT5 strasznie mnie zaczynają drażnić te piski opon:D Ale grasz w gt5 prologue czy gthd? Bo w stosunku do GTHD IMO poprawili znacznie "piski" w GT5:Prologue... Mimo wszystko polecam kupić którąś z kierownic Logitecha (DFP, G25) wrazenia z jazdy są NIEPORÓWNYWALNE do jazdy na padzie. To tak jakby grać w zupełnei nową grę (mowa oczywiście o Gran Turismo)
Wihajster 0 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Dobrze że Yamauchi powiedział w jednym wywiadzie iż będą pracować nad poprawieniem powierzchni asfaltu bo ten nie wygląda zbyt next-genowo. Sama gra zapewne zarządzi ale przy tak idealnej oprawie przeszkadza mi coś takiego: http://www.gamersyde.com/pop_image.html?G=7858&N=14
nightrunner 8 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) Dobrze że Yamauchi powiedział w jednym wywiadzie iż będą pracować nad poprawieniem powierzchni asfaltu bo ten nie wygląda zbyt next-genowo. Sama gra zapewne zarządzi ale przy tak idealnej oprawie przeszkadza mi coś takiego: http://www.gamersyde.com/pop_image.html?G=7858&N=14 hmmm szczerze mowiac, to w trakcie gry nie ma szans zeby sie dopatrzyc takiego rozmazania tekstur podłoża.... Nawet nei miałem pojęcia, że na tym odcinku jest taki kiepski asfalt Ogólnie to nie ma co się do takich "pierdół" przyczepiać - teraz nabardziej będą nas bolały kolizje... Edytowane 11 marca 2008 przez nightrunner
Wihajster 0 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Aaa tam kolizje. Ja gram w takie gry tak aby przejechać trasę z jak najlepszym wynikiem więc każde uderzenie o bandę to w moim przypadku restart. Odnośnie asfaltu to mnie bardzo podoba się ten z PGR4 ale z kolei nie można mieć wszystkiego. Tam auta nie są tak piękne jak w GT5, nie ma ich aż tyle na trasie i gra nie chodzi w 60 klatkach stąd też starczyło mocy na piekny asfalt chociaż ten w GT5:P podczas jazdy jest i tak bardzo ładny. Mój kuzyn PCtowiec stwierdził że to najrealistyczniejszy asfalt jaki widział w grach.
YETI 10 998 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Wersja na PS Store dzień wcześniej http://www.ps3site.pl/drive-of-your-life Ja biorę na płycie.
FLooK 1 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Dobrze że Yamauchi powiedział w jednym wywiadzie iż będą pracować nad poprawieniem powierzchni asfaltu bo ten nie wygląda zbyt next-genowo. Sama gra zapewne zarządzi ale przy tak idealnej oprawie przeszkadza mi coś takiego: http://www.gamersyde.com/pop_image.html?G=7858&N=14 Zależy od fotki. Ja też biorę tekturowca. Nie ma to jak wszystkie Gran Turisma razem na półeczce w pudełku.
Hela 1 962 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Screen prezentujący splita: http://www.psonly.nl/screenshots/823/Gran_...o_5_Prologue/2/
Andżej 2 268 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Ciekawe, jak 'zrealizuja' te F40. Znajac zycie to tak samo jak 599, czyli zalosnie.
Emet 1 090 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Gdzie macie zamiar kupować Prologa? Wydaje mi się, że żaden z polskich sklepów nie oferuje jeszcze na niego pre-ordera.
Gawlick 7 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Ciekawe, jak 'zrealizuja' te F40. Znajac zycie to tak samo jak 599, czyli zalosnie. A co złego zrobili w Prologowym 599?
FLooK 1 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Gdzie macie zamiar kupować Prologa? Wydaje mi się, że żaden z polskich sklepów nie oferuje jeszcze na niego pre-ordera. Wysłałem maila do zgredshopu z zapytaniem kiedy preorder będzie. Pewnie odpiszą za tydzień...
Andżej 2 268 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) A co złego zrobili w Prologowym 599? Ty tak na powaznie? To samo tyczy sie F430. Zwykla tojotka z budą ferrari. Zero duszy, czucia, poweru, a dzwiek silnika to juz konkretne plucie w twarz. Edytowane 11 marca 2008 przez komar737
Rekomendowane odpowiedzi