FLooK 1 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Musisz próbować do skutku, większość miała problemy z tym patchem nawet długi czas po premierze. Wbrew pozorom gdy n-ty raz zaczynasz downloadować, nie rozpoczynasz od początku. Tylko pasek stanu leci od początku, a dane zapisują się na dysku.
ryder 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 mam pewien problem... nie jest do końca związany z gt ale... gt bedzie tu przykładem: gram na sixaxisie, wszystko ok, nawet brak wibracji nie przeszkadza aż tak bardzo, aż tu nagle z dnia na dzien spada mi czułosć wszystkich przycisków... we wszystkich grach tak samo ale najbardziej przeszkadza mi to w gran turismo... wygląda to tak że wszystkie dzialają tylko trzeba je wcisnąć do samego konca, wcześniej wystarczylo ze minimalnie docisnąłem dany przycisk i odrazu zaskakiwało. w gt gaz i hamulec mam ustawione na R2 i L2 i nadal da sie je plynnie regulować tylko skala regulacji odczuwalnie sie zmieniła. wiadomo, można sie do tego przyzwyczaić i nadal jakoś jeździc ale nie daje mi to spokoju że jednak coś z tym padem jest nie tak. nie wiem czy to kwestia mechaniczna, jakieś luzy czy wyrobienie sie przycisków (gram od miesiąca) czy coś związanego z oprogramowaniem... (używalem przycisku reset i nic nie pomogło) zdarzalo sie Wam coś podobnego? i czy dual shock 3 miewa takie problemy?
Emet 1 098 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Mam pytanie do osób które mają wersję BD. Czy jak usunie się jakiś film z GT-TV (z tych które są na płycie i nie trzeba było ich ściągać) to potem aby go obejrzeć będzie się go dało skopiować z BD czy trzeba będzie go ściągać??? Pytam bo chcę zwolnić trochę miejsca na HDD
Dabman 104 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Gram Amuse S2000 GT1 Turbo i co? auto posiada 7 biegow, a skrzynia w G25 6 jest jakis patent, dokupic inna skrzynie biegow do tej gry? czy tylko sekwencyjna/lopatkowa/automatyczna?
Emet 1 098 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Odpowiem sam na swoje pytanie Niestey na jaw wyszedl kolejny absurd... jak sie usunie jakies video z HDD to potem trzeba je ciagnac z sieci, mimo ze jest na BD. Zenada
Dabman 104 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Ma ktos jakis filmik, jak przejsc ewent A ktory jest do przejechania Ferrari F430? o ile przeszedlem ten event, to zostal mi przed ostatni A-9 a moj wsumie to ostatni... Awykonalne, nawet na 3 miejscu Edytowane 22 czerwca 2008 przez Dabman
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 (edytowane) Ma ktos jakis filmik, jak przejsc ewent A ktory jest do przejechania Ferrari F430? o ile przeszedlem ten event, to zostal mi przed ostatni A-9 a moj wsumie to ostatni... Awykonalne, nawet na 3 miejscu Trochę trudno się połapać w tym co piszesz, jeśli chodzi Ci o A-9 to tu jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=VmINKTtrPQ0 a tutaj z ferrari F430 (A-8 ) i to samo ale bardzo syfiato po trawie etc. i jeszcze jeden z lepszą jakością obrazu http://www.youtube.com/watch?v=EWgT0gHOJys...feature=related Edytowane 23 czerwca 2008 przez Wieslawa
Dabman 104 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 F430 jak pisalem juz zakonczylem,na brazie, problem z A-9 Ten koles ma wylaczony system kontroli trakcji?
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 F430 jak pisalem juz zakonczylem,na brazie, problem z A-9 Ten koles ma wylaczony system kontroli trakcji? pojęcia nie mam, napisz do niego i zapytaj
Dabman 104 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Da sie wlaczyc kat 200 stopni na G25 w GT?
Daffy 10 614 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 uniwersalna rada w GT5P.Jeśli ma sie problem z jakimś eventem to wyłącza się fizykę proffesional.Praktycznie działa to jak wybranie trybu easy w innych grach .Ja tak przeszedłem kilka eventów(2 w klasie A i w S) bo nie potrafiłem się z nimi uporać na prof.
mrynk 121 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) uniwersalna rada w GT5P.Jeśli ma sie problem z jakimś eventem to wyłącza się fizykę proffesional.Praktycznie działa to jak wybranie trybu easy w innych grach .Ja tak przeszedłem kilka eventów(2 w klasie A i w S) bo nie potrafiłem się z nimi uporać na prof. Ha, ja tez na to w koncu wpadlem i 2 eventy na S tak przeszedlem ( a potem pozaliczalem kilka innych na gold) . To na Dualshocku 3. Ale miarka sie przebrala i G25 do mnie juz leci ! Teraz sie zacznie katowanie GT5P, F1CE i DIRT, yeah. Kiedys kupilem GTForce jak sie tylko pokazala (520 PLN w pazdzieniku 2001 !) i GT3 zostalo inna gra (a juz nie gralem). To teraz licze na jeszcze wieksza roznice . A jeszcze pytanie: co trzeba zrobic (oszukac) zeby dopuscilo do wyscigu F12007 ? Bo ma za duzo PP..... a widzialem na YouTube jak ktos na Daytonie w S evencie jezdzil - a ja nie moge Edytowane 28 czerwca 2008 przez mrynk
FLooK 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Nowe eventy online chyba już dostępne. Szkoda, że w Newsach żadnej wzmianki o Trophies ;/
Emet 1 098 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Co tam Trophies... niech dadzą lepiej custom soundtrack !
Daffy 10 614 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 co tam custom soundtrack i Trophies (choć mp3 z dysku w czasie wyścigu nie pogardzę) niech w uaktualnieniu dodadzą w końcu Nürburgring bo przecież mają już ten tor opracowany na PS3 !
FLooK 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 O takim "wypasie" jak custom soundtrack czy Nurburgring to ja nawet nie mysle. ;/
dmk 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 co tam custom soundtrack i Trophies (choć mp3 z dysku w czasie wyścigu nie pogardzę) niech w uaktualnieniu dodadzą w końcu Nürburgring bo przecież mają już ten tor opracowany na PS3 ! rozdrabniacie się Panowie, niech dadzą zniszczenia i GT5 w końcu
Daffy 10 614 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 BTW mogliby na E3 pokazać co nieco z pełnej wersji GT5...w końcu od grudnia 2007 i premiery GT5P w Japonii nic nowego nie pokazali(EU i US wersje dostały jedynie 1 trasę więcej i samochody) i pewnie już engine trochę podciągnęli,konkretnych kształtów nabiera praca nad zniszczeniami i z pewnością gotowe już są następne tory
mrynk 121 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 A ja, tak szczerze, nie licze na zadne usprawnienia wzgledem GT5:P. Moze tylko cos tam delikatnie zmienia w modelu jazdy. I dodadza trasy (z 5 zupelnie nowych) i samochody. I bedzie GT5 FULL. Moj typ to ze zniszczen ostatecznie nie bedzie, grafy nie poprawia (plaskie drzewa i plaska widownia jak zawsze). Ale co tam, wlasnie doszla do mnie G25 ze stojakiem. Hura !!! Bedzie jezdzenie !!! (zamiast gapienia sie na loading lub install w MGS4 ). Pozdrawiam
Daffy 10 614 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 tras na bank będzie więcej niż 5 nowych ta seria zawsze miała ich multum -z 30 tras plus ich wariacje na bank będą w fullu. A w zniszczenia też jakoś nie wierzę,niby są obiecane ale mam jakieś przeczucie,że ostatecznie ich nie będzie.Za dużo by musieli zmienić w fizyce i całej mechanice gry i nie wiem czy są w stanie aż tak zoptymilizować silnik graficzny,który sądząc po 2d drzewach pamięta jeszcze PS2 ,a kto wie czy nawet psx
Baqś 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Dla mnie nic nie powini juz dodawac do tego prologa, bo zaraz sie okaze, ze dodadza do prologa to i to i to , a potem bedzie (pipi)a wielkie rozczarowanie na fullu...
FLooK 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) Żebyście się nie rozczarowali z tą grafiką. Nie pamiętacie jak było z Prologiem GT4? Grafa ładniejsza w prologu niż w grze właściwej... Ja sobie życzę porządnego onlajnu i więcej torów na licencji. Oczywiście niech odświeżą wizualnie SSR11, Trial Mountain i Autumn Ring. 2000 post! ;] Edytowane 3 lipca 2008 przez FLooK
Baqś 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Żebyście się nie rozczarowali z tą grafiką. Nie pamiętacie jak było z Prologiem GT4? Grafa ładniejsza w prologu niż w grze właściwej... Ja sobie życzę porządnego onlajnu i więcej torów na licencji. Oczywiście niech odświeżą wizualnie SSR11, Trial Mountain i Autumn Ring. 2000 post! ;] Czy ja wiem? Grafika jak dla mnie lepsze była we własciwej wersji. Sterowanie równiez zdecydowanie lepsze było we własciwej wersji gt4. Mi wystarczy jak dodadzą z 20nowych tras, duzo samochodów w róznych konfiguracjach z róznymi silnikami ( diesle tez) i troche wiecej licencji.
Redmitsu 991 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Szczegolnie mozna bylo porownac grafe na torze bodajze w NY gdzie reklamy w pelnej wersji byly tak rozpixelowane ze myslalem ze konsola mi ich nie doczytuje Jednak jestem dobrej nadzieji i mysle ze w GT5 grafa bedzie minimalnie podciagnieta i moze w koncu dadza te 3d drzewka ; ) W koncu 3 generacja wiec przydalyby sie ;p Na zniszczenia nie ma co liczyc , nawet nie chce sobie nadziei robic , jedynie co moga zmienic to dzwiek tych opon , tyle ludzi sie na to skarzy a oni chyba widza te skargi c'nie ?
Rekomendowane odpowiedzi