FLooK 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Zwycięscy GTAcademy: Edytowane 10 października 2008 przez FLooK
RYU25 0 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Panowie czym jest spowodowane to ze nie moge kupic formuly? mam wymagane siano a i tak nie moge dodam ze mam wersje jap i doczytanie sie jest troche nie mozliwe...
SM1 25 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Panowie czym jest spowodowane to ze nie moge kupic formuly? mam wymagane siano a i tak nie moge dodam ze mam wersje jap i doczytanie sie jest troche nie mozliwe... musisz zaliczyć wszystkie wyścigi ( nie koniecznie na złoto)
FLooK 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Panowie czym jest spowodowane to ze nie moge kupic formuly? mam wymagane siano a i tak nie moge dodam ze mam wersje jap i doczytanie sie jest troche nie mozliwe... musisz zaliczyć wszystkie wyścigi ( nie koniecznie na złoto) Nie wszystkie, jedynie klasy A,B i C.
RYU25 0 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 No wlasnie przeszlem A B C i nie moge kupic wyglada na to ze S tez trzeba...
FLooK 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 W takim razie zawodzi pamięć, albo zmienili coś po patch'u.
nWo 1 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 panowie co bardziej są na czasie, co z trasą nurburgring do gt prologue ? jest juz czy kiedys sie pokaze ?
Daffy 10 568 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) nie wiadomo,ba z tego co wyczytałem to na TGS nie było żadnych nowości o GT5P i GT5-cisza o datach premier,nowych samochodach,trasach,następnych patchach i zniszczeniach. jedyne info jest takie,że GT Mobile się robi .Ale są tak zajęci pracami przy PS3,że nie mogą podać przybliżonej daty premiery.Czyli zrobiło nam się takie duke nuken forever Edytowane 16 października 2008 przez Ficuś
Lucass 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 N-ring do GT5P był wrzucony tylko na potrzeby 24 godzinnego wyścigu na Ring'u, i raczej nie prędko będziemy mogli na nim śmignąć
Dabman 104 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) dziś zasiadlem przed gra po ok 3tyg. Kolejny update. Wiecie co on dodaje? Ostatni sciagalem... SPEC III się zwie Edytowane 18 października 2008 przez Dabman
Hela 1 962 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Edytowane 22 października 2008 przez Hela
Daffy 10 568 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 ciekawe czy fake czy zapowiedź tego oczekiwanego patcha.
Alec 2 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 mam nadzieje ze to drugie ^_^ ^_^ ^_^ bedzie jazda 8)
FLooK 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Ale wiecie, że zobaczymy to na swoich TVkach dopiero na Euro. Tak na marginesie to chyba Nurburgring. Aha Hela, mógłbyś podać źródło? Edytowane 22 października 2008 przez FLooK
Emet 1 089 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Coś tak czułem, że ktoś to tutaj da... To przeróbka jakiegoś usera z GTPlanet (w temacie, gdzie ludzie dają screeny swoje).
FLooK 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Emet, odebrałeś mi ostatnią nadzieję Faktycznie jak się teraz przyglądam to przednie koło nienaturalnie jakoś wygląda przy tym uderzeniu. Edytowane 22 października 2008 przez FLooK
Alec 2 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 szkoda, ale jak rozbuduja troche online (pokoje, czat, headset'y) to wybacze brak zniszczen ^_^
nWo 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 o jezu dzezu, jaki realistyczny model zniszczeń, sony zabrało sie ostro do roboty pogratulować // chyba sie porzygam <_< cos takiego to na psp mogli by zrobić
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Haha, Gran Turismo ze zniszczeniami, chyba niemożliwe ;].
Dabman 104 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 wiecie jakie auta są nie zniszczalne? te występujące w Gran Turismo
villain 5 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Kilka spraw nie zwiazanych ze zniszczeniami.... Sa jeszcze ludzie jezdzacy TimeTriale w GT5:P ? Jak niektorzy zapewne zauwazyli mam ostatnio nieco wiecej czasu na granie i staram sie szlifowac swoje czasy stad pytanie czy jeszcze ktos, oprocz bubsona (nie wiem czy jest na forum i jaka ma xywe), ktorego widuje w czolowce czasow, jezdzi TT ? 2 sprawa jesli zebraloby sie powiedzmy 8 takich osob to moze zrobilibysmy "Polskie combo" ;-) mam na mysli to zeby wszyscy pojechali to samo combo (trasa + samochod) i postarali sie wypasc jak najlepiej = bedziemi mieli w czolowce ktoregos z rankingow duuudo polskich flag - pomysl stad, ze czesto widuje sie np japonczykow, ktorzy niektorych "combo" nie jezdza w ogole a niektore spamuja swoimi czasami - fajnie byloby miec sporo polskich flag w pierwszej 10 Osobiscie proponuje jakas fure z napedem na 4kola na Eiger takie combo odpowiada mi najbardziej 3 sprawa - holl01 wrocil 4 sprawa - widzieliscie rankingi driftu ? koles ma samozaparcie
nightrunner 8 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) No ja bardzo chętnie moge się ustawić na bicie jakiegoś TT Tylko nie mam za dużo bryk... a to dlatego, że ostatnio straciłęm sejwa i grałem od początku (po wyjściu Spec III). Ale wiadomo - można zawsze można uzbierać i dokupić więc to nei problem (tylko nie F1 przypadkiem! ). P.S. Ostatnio zakupiłem sobie podstawkę pod G25 więc od razu skoczyła mi chęć na cioranie w GT Wcześniej często było tak, że jak pomyślałem że żeby zagrać muszę wszystko rozkładać, przytwierdzać do stołu itp. to mi chęć przechodziła (po cięzkim dniu pracy to już w ogóle...). Jeśli ktoś nie m gdzie przytwierdzać swojej G25, bądź ma niewygodnie to polecam tą podstaweczkę - wheel stand pro P.S.2 Villain, wyślij mi invite'a na PSNie to jak wrócę z pracy się ustawimy na jakiś TT Edytowane 24 października 2008 przez nightrunner
Emet 1 089 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Ja bym chetnie pojezdzil, ale ostatni update (Spec III) zepsul cos i gra klatkuje w Time Trial (reszta trybow chodzi idealnie).
NakedSnake15 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 By mogli dać jakieś Lamborgini lub Porshe w GT5 Najchętniej ym se pojeździł Carrera GT
nightrunner 8 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Czy Wy również macie wrażenie, że po tych update'ach cały czas polepszana jest fizyka zachowania się pojazdu w trakcie jazdy? Tzn. ogólnie nie jestem tego pewny, ale widzę to po tym wcześniej w danym aucie wygrana przychodziła mi bez trudu, a po updacie już trudniej (oczywiście nieraz est vice versa). Mam pytanie do GTowych wyjadaczy: jak hamujecie po długich prostych (powiedzmy przed pierwszym zakrętem na Fuji)? Chodzi mi o to czy wciskacie pedał hamulca od razu w podłogę czy może nie do końca itp.(ABS ustawiony na "1")? Druga sprawa to taka czy w prawdziwym aucie (przy dużych prędkościach) jest też tak jak w GT, że hamowanie silnikiem ma takie duże znaczenie? (w GT wciśnięte sprzęgło i hamulec zauważalnie słabiej niż zwolnienie sprzęgła i hamowanie również biegami) Edytowane 24 października 2008 przez nightrunner
Rekomendowane odpowiedzi