adi 189 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 ....a że w GT 5 i tak nie ma sensu grać online, to nie jest to duzy kłopot
Emet 1 098 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Jest kłopot bo wersji z PS Store nie uruchomisz jeśli nie jestes zalogowany do PSN.
SM1 25 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Take the Logitech Challenge in Gran Turismo 5 Prologue http://blog.us.playstation.com/2009/03/17/take-the-logitech-challenge-in-gran-turismo-5-prologue/ kto się czuje na siłach;)
jan szabrownik 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Take the Logitech Challenge in Gran Turismo 5 Prologue http://blog.us.playstation.com/2009/03/17/take-the-logitech-challenge-in-gran-turismo-5-prologue/ kto się czuje na siłach;) sytuacja taka jak zawsze: "Players must be at least 18 years old and a resident of the United States to win." ale dla zabawy mozna sprobowac swoich sil i pokazac amerykanom ze polacy tez umieja jezdzic
Daffy 10 614 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 ciekawe kiedy łaskawie Polyghony pokaże jakiś materiał z pełnego GT5....ponad rok od premiery Prologua,a na necie nie pojawił się nawet screen
nWo 1 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 pokazac amerykanom ze polacy tez umieja jezdzic tu mnie rozbawiłeś do łez, wiesz ile polaków ginie na drogach? polacy nie umieją jeździć. wiecej oczywiście ginie amerykanów bo ich jest więcej ale oni tym bardziej nie potrafią jeździć. wątpie czy kiedykolwiek w europie doczekamy sie jakiegos konkretnego konkursu, bo juz mnie to "Players must be resident of the United States to win." zaczyna powaznie wkurzać.
Dabman 104 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Ja juz ta gre odstawilem na bok. Tyle. Nie ma co, skonczyla mnie bawic na jakis okres czasu, moze pelna znow ozywi ten feeling.
jan szabrownik 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 pokazac amerykanom ze polacy tez umieja jezdzic tu mnie rozbawiłeś do łez, wiesz ile polaków ginie na drogach? polacy nie umieją jeździć. wiecej oczywiście ginie amerykanów bo ich jest więcej ale oni tym bardziej nie potrafią jeździć. wątpie czy kiedykolwiek w europie doczekamy sie jakiegos konkretnego konkursu, bo juz mnie to "Players must be resident of the United States to win." zaczyna powaznie wkurzać. po pierwsze, widzisz emotikona? a po drugie chodzilo mi o gre, czy to zdanie bylo az takie trudne do zrozumienia?
bkco.™ 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) w gt5 będzie koenigsegg ccx, polyphony zleciło wykonanie modelu firmie zewnętrznej(z białorusi), w linku macie dziesiątki screenów (renderów, ale z teksturami z gry i bez bajerów) w full hd i filmy w full hd. no szczena mi opadła, jak takie coś będzie w gt to ja nie wiem, chyba wylece na marsa. tu macie przeciek http://www.propergraphics.com/3dlowpoly/Koenigsegg_video.htm piszą: In-game model by Gran Turismo 5 standards. Done by blueprints and huge amount of photos. Poly budget: 192 449 triangles. Textures: in total diffuse, normal bump and specular less than 2048x2048 each. Only in-game textures were used. Only normal bump - no displacement. Part of photo reference Ten model jest także na 3DTotal.com, więc bez ściemy! Edytowane 20 marca 2009 przez bkco.™
nWo 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Veyron tez mial byc no i co z tego? widać od razu ze idą na mase. takie fotki juz nikogo nie szokują.
Redmitsu 991 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Tak czy siak wykonanie fury rozwala galki oczne. Wyglad opony, felgi i hamulców, cos pieknego. Odpicowane strasznie. Szkoda tylko ze to pewnie tylko w photo-mode =/ Chialbym zobaczyc to podczas normalnej jazdy. Z drugiej strony tym bardziej widze tak odpicowane furki tym coraz mniej wydaje mi sie ze jednak beda zniszczenia w tej grze
FLooK 1 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Był ten nijus wcześniej. To zdjęcie powstało poprzez połączenie chyba 4 PS3. Ot, taka ciekawostka bardziej, niż powód do podniety
bkco.™ 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 nikt niczego nie łączył, zwykły komp to wyrenderował i to bez żadnych sztuczek typu displacement map, czysta geometria a ja wierzę że to będzie w gt i będzie się gniotło
szymuR1920 5 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Mam problem ze ściągnięciem patcha. Cały czas wyskakuje błąd czy ktoś coś może poradzić?
dmk 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Ta fota to był pokaz możliwości modelowania i renderingu, nie miała nic wspólnego z GT.
stabik 3 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Nie, jest jednak powód do szczęścia. PS4, które lekko będzie 4 razy mocniejsze niż obecne(pewnie będzie kilkanaście razy mocniejsze co najmniej) i będziemy śmigać takimi furkami w full hd 60fps i zniszczeniami; trzeba wytrzymać jeszcze kilka lat
LiSoQuan 23 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 haha ale śmieszne chociaz mogliby wydac osobna gre Gran Turismo jako menager ekipy wyścigowej... ciekawa sprawa...
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nie, jest jednak powód do szczęścia. PS4, które lekko będzie 4 razy mocniejsze niż obecne(pewnie będzie kilkanaście razy mocniejsze co najmniej) i będziemy śmigać takimi furkami w full hd 60fps i zniszczeniami; trzeba wytrzymać jeszcze kilka lat Tak tak. Wierz w te bujdy dalej. Choćbyśmy mieli do dyspozycji PlayStation Miliard czy Xboxa 360 Miliardów, to zawsze będzie dylemat - zniszczenia, 60 fps, pełna rozdzielczość czy brak zniszczeń, brak pełnej płynności za to rozwalająca gały oczne grafika. Nie możecie tego zrozumieć ?
rydziu87 5 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Panowie, macie jakieś wieści co do GT5? Może jakiegoś pacza szykują z nowymi wózkami albo coś?
Daffy 10 614 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 patcha brak(wg mnie już w ogóle się nie ukaże) o pełnej wersji od roku cisza....nie wiadomo czy będę zniszczenia,zmienna pogoda,lobby w online i kiedy się ukaże.Słowem"nic nie wiadomo".Wróble ćwierkają,że premiera miała by być jeszcze w tym roku(ja w to nie wierzę) więc mam nadzieję,że na E3 ostatecznie zaprezentują choćby pierwszy trailer z pełnego GT5
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 GT5 traci status exclusive? http://www.gram.pl/news_8gjjJ,i0_Gran_Turi...e_platform.html
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Jak GT5 będzie wydane na kilka platform to oby nie powtórzyła się sytuacja jak z FFXIII, że z powodu wersji na X kloca przeciąga się data wydania wersji na PS3...
Daffy 10 614 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Polyghony to wewnętrzne studio Sony,Gran Turismo to seria Sony,nie ma możliwości by ta gra wyszła na coś innego niż sprzęty Sony,no chyba,że SCE wyrazi na to zgodę i samo się na to zdecyduje. psp,ps2,ps3-na tym może wyjść GT5
Rekomendowane odpowiedzi