Terrago 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Obejrzałem prezentację FM3 na konferencji M$ i.. boję się teraz oglądać ew. prezentacji GT5 jutro na konf. Sony. Boję się bo jestem pewien, że to będzie straszna kompromitacja dla Sony i Polyphony Oczywiście zakłądając, że rzeczywiście coś pokażą... Teraz juz naprawdę nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia. Turn 10 zrobili 2 Forzy szybciej niz Polyphony jedno GT5 <_< W dodatku każda część wniosła jakieś istotne zmiany i usprawnienia a GT? Tylko widok ze środka i model jazdy (tylko model jazdy, bo cała fizyka to nadal GT4, które w tym elemencie stoi miejscami gorzej niż GT1...). z drugiej strony wolalbym dodatki w samej symulacji/otoczenia czy trybow gry a nie np. nagrywanie tancow na asfalcie (chyba ze zle to zrozumialem) widze ze Turn10 upodobnili graficznie FM3 do GT5P i nawet drift mode chyba sie szykuje wrazenia jak najbardziej pozytywne ciekawe co na to Polyphony... ps. na samej konferencji lepiej wygladaloby Gallardo a nie jego tanszy brat R8 Edytowane 1 czerwca 2009 przez Terrago
Terrago 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 R8 rządzi !! troche zbyt pospolity siedzialem kiedys w Viperze, to dopiero KLIMAT !!!
ziolo69 20 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Po tym co pokazano na E3 (FM 3) boję się co może pokazać Polyphony. Kompromitacja na całej linii. R8 rządzi !! troche zbyt pospolity siedzialem kiedys w Viperze, to dopiero KLIMAT !!! Tia, śmierdząca skóra, śmierdząca benzyna przy oczekiwaniu na światłach i smród palonego sprzęgła przy szybkich przełożeniach. Mówię tu o modelu '98. No naprawdę klimatycznie. :closedeyes:
MeL 34 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 To co pokazało Polyphony fajnie wygląda. Licencje Nascar i WRC. Co więcej - w prezentacji części WRC auto uległo wgniotce. I nie wyobrażam sobie Nascaru bez masakry
msk 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Czy tylko ja widziałem na tym filmiku zniszczenia? No i licencja WRC i NASCAR. Tylko jeszcze jak model jazdy? W końcu podtytuł "driving simulator" będzie miał sens?
aux 3 807 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Renderek z konferencji Sony genialny! Czerwone tramwaje będą i samoloty, MOC!
Terrago 3 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Po tym co pokazano na E3 (FM 3) boję się co może pokazać Polyphony. Kompromitacja na całej linii. R8 rządzi !! troche zbyt pospolity siedzialem kiedys w Viperze, to dopiero KLIMAT !!! Tia, śmierdząca skóra, śmierdząca benzyna przy oczekiwaniu na światłach i smród palonego sprzęgła przy szybkich przełożeniach. Mówię tu o modelu '98. No naprawdę klimatycznie. :closedeyes: ja siedzialem w 2005r, niestety nie moglem prowadzic (moze i dobrze)
Emet 1 098 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) A jeszcze godzine temu żartowałem sobie, ze po wczorajszym Sony z PD skręcą na szybko render ze zniszczeniami i super grafą i potem będą robić gre kolejny rok czasu... A tu okazuje się, ze pokazali render... ze zniszczeniami xD Daty pemiery nie ma więc kwestia kolejnego roku jest realna... Edytowane 2 czerwca 2009 przez Emet
Jakim 1 797 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Przynajmniej mamy pewnośc że one będa.
MeL 34 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Przynajmniej mamy pewnośc że one będa. Chyba dobrze wiedzieli, że inaczej zrobić nie mogą. Zakładając, że silnik do gry jest ( GT5P ) starczy dodać zniszczenia. Przerobić fizykę, żeby wszystko grało i można grać To jest to dość optymistyczne podejście ;P Jeżeli wszystko się sprawdzi i wyjdzie porządnie to zbędny będzie nam kolejny Nascar i Dirt 3. Wychodzi ciekawy kombajn. Ja czekam na nowe Gran Turismo od kiedy skończyłem grac w GT4. Czyli ... prawie 3 lata. (pipi).... boli strasznie. A pamiętam GT1 jak zaczynałem ok 10 lat temu. Nie wiedziałem o co do końca w tym chodzi. Co to za simulation mode. Po co mi licencje ... Potem pierwsze sikanie w majtki jak w PSX Extreme zobaczyłem wyścigi szutrowe w GT2. A teraz.... ku%wa mać. NO FUCKIN COMMENT.
mersi 804 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Render GT5 zaskoczył mnie samochodami nascar, wogóle nawet do głowy mi nie przyszło że będziemy mogli się ścigać tymi autami :o Edytowane 2 czerwca 2009 przez Merson
villain 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 http://www.gran-turismo.com/jp/news/ Ogolnie to jestem wk******y, ze nie dali daty premiery i w ogole jakis konkretnych informacji, a fragment z uszkodzonym samochodem wygladal mi jak wycinka z TV...chyba, ze tak bedzie wygladac GT5, zobaczymy... ale kiedy zobaczymy ? Kogo obchodzi GTMobile w pazdzierniku czy kiedy ma to wyjsc, chcemy GT5 i tyle
Terrago 3 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ja rowniez wk§$%&ony tym co pokazali, smiech na sali wykrakales Emet ! co to wogole za cyrk? Nascar i Rajdy? Ze co, znowu bedziemy czekali kolejne lata az wszystkie samochody dodadza do gry? O torach i oesach nie wspomne... dla mnie tragedia i wielka farsa co PD wyprawia toca tez mi sie przestala podobac po tym jak zrobili z niej wyscig wszystkich typow obstawiam ze FM3 przejde, Turn10 skonczy support gry dodatkami na Live a PD w czerwcu oglosi ze dojdzie do tego jeszcze jedna atrakcja - F1 w "The Real Driving Simulator" Zenujace...
MeL 34 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 wyczytałem na forum: "nie do końca wydaje mi się, że to był render" zapytam - co o tym myślicie. Fakt niektóre sceny są wręcz niemożliwe ( samoloty itd ) Ale popatrzcie jak koła nienaturalnie się ruszają ( impreza przy wypadku ) jakbyś wcisnął za mocno skręt tak se próbuję wmówić, że to nie był render i że premiera jest pod choinkę ;P
Daffy 10 623 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 hmm musiałbym to zobaczyć w HD by ocenić czy to render czy nie....niesamowicie jestem za to szczęśliwy z licencji na wrc i nascar.Coraz pewniejsze jednak się wydaje,że tą grę zobaczymy pewnie gdzieś pod koniec 2010 roku,do tego czasu to może Forza 4 zapowiedzą niby fajnie ,że Kaz chce nam dać grę kompletną ale przeginają z pracami.... Co mnie jednak bardzo zaszokowało to GT Mobile-były plotki,że ten projekt skasowali,zero czegokolwiek,a tu nagle wyskakują,że premiera 1 października czyli raptem za 4 miechy...
villain 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 hmm musiałbym to zobaczyć w HD by ocenić czy to render czy nie.... W linku,ktory podalem pare postow wyzej masz wersje 720P tego "trailera". http://www.gran-turismo.com/jp/movie/d3283.html
Daffy 10 623 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 W linku,ktory podalem pare postow wyzej masz wersje 720P tego "trailera". http://www.gran-turismo.com/jp/movie/d3283.html ściągnąłem-jednak to realtime,widać wyraźnie silnik z Gt5p,nawet drzewa 2d się załapały jednak detale tras i wygląd samych kierowców mocno poprawili. Co mnie ciekawi to licencje wrc-to się tyczy tylko samochodów i kierowców czy całego cyklu.mamy przez to rozumieć,że w GT5 będą wszystkie rajdy z wrc i koniec z beznadziejnym pokonywaniem okrążeń i mamy w końcu wyścigi z punktu A do B? Zniszczenia na bak będą w trybie wrc-na to pozwoli silnik bo będzie renderowany tylko 1 samochodzik,a nie 16 jak w innych trybach.Oby były mimo wszystko zniszczenia w nascarze bo to będzie parodia bez tego
jan szabrownik 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 oba trailery sa dostepne w GT TV 8)
MeL 34 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 W linku,ktory podalem pare postow wyzej masz wersje 720P tego "trailera". http://www.gran-turismo.com/jp/movie/d3283.html ściągnąłem-jednak to realtime,widać wyraźnie silnik z Gt5p,nawet drzewa 2d się załapały jednak detale tras i wygląd samych kierowców mocno poprawili. Co mnie ciekawi to licencje wrc-to się tyczy tylko samochodów i kierowców czy całego cyklu.mamy przez to rozumieć,że w GT5 będą wszystkie rajdy z wrc i koniec z beznadziejnym pokonywaniem okrążeń i mamy w końcu wyścigi z punktu A do B? Zniszczenia na bak będą w trybie wrc-na to pozwoli silnik bo będzie renderowany tylko 1 samochodzik,a nie 16 jak w innych trybach.Oby były mimo wszystko zniszczenia w nascarze bo to będzie parodia bez tego oglądałem właśnie w hd. i tak: jeżeli to jest render - to słaby. bo takie wtopy jak kwiatki w 2d, albo brak bumpmappingu na cegłach nie za bardzo pasują. ( stroje mechaników ) jeżeli realtime - to miażdży sutki Forza może kucnąć Modele aut - siekierka. Oglądałem uważnie moment gdy Subaru uderza. No miażdży. Tylko niech potwierdzą, że wyjdzie przed 2012
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) jesli zniszczenia beda tylko w wrc to sie posikam ze smiechu i z załamania... od pol roku sie nabijam ze gt nie ma zniszczeń (patrzac na inne gry ktore maja swietne zniszczenia), jednoczesnie wierząc ze 5 bedzie miała, bo w koncu obiecali ;p Edytowane 3 czerwca 2009 przez Yano
Daffy 10 623 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0...player_embedded gameplay z dema GT Mobile- normalnie jakby GT3 odpalić na emulatorze PS2 na PSP Edytowane 3 czerwca 2009 przez Ficuś
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Chyba jednak to nie był render. W GT uwierzyłem na nowo, mogą to być najlepsze wyścigi ever. Grafika poprawiona w stosunku do GT5P, teraz poproszę gameplay na TGS.
Rekomendowane odpowiedzi