bedzio89 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 W game data utility mam Gt 5 Prologue,ale wazy tylko 5880 ,wiec chyba nie ma aktualizacji.Wersja zwykly,nie platynowa. Ban za glitchowanie w Home:D Da sie jakos przez pc sciagnac? Jak nie to jest jeszcze jakas szansa na pobranie tego?
peter 7 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) No to czkekamy na konferencje o 18:00 czasu polskiego od Sony http://www.gtplanet.net/gran-turismo-news-...gamescom-today/ Edytowane 18 sierpnia 2009 przez peter
Emet 1 088 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) N GTP jest tez jakies zdjecie z jakiejs gazety japonskiej czy cos (nie pamietam), gdzie jest napisane, ze GT5 bedzie GRYWALNE na Gamescom O_O Edytowane 18 sierpnia 2009 przez Emet
SM1 25 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 W game data utility mam Gt 5 Prologue,ale wazy tylko 5880 ,wiec chyba nie ma aktualizacji.Wersja zwykly,nie platynowa. Ban za glitchowanie w Home:D Da sie jakos przez pc sciagnac? Jak nie to jest jeszcze jakas szansa na pobranie tego? generalnie mam jeszcze ściągnięte filmiki z GTTV, może one dobiły do 7155? trudno powiedzieć jak w menu głównym, w lewym górnym rogu masz po nazwie spec III to łatkę masz, jak I lub II to łatki brak i jak nie ściąga to znaczy że jest to powiązane z logowaniem w psnetwork. Jeżeli masz zbanowaną konsolę to raczej nic z tym już nie zrobisz.
nightrunner 8 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Ale ciśnienie mam na te targi, może w końcu podadzą tą nieszczęsną datę gt5 mały offtopic: Nie wiecie może czy i gdzie będzie można oglądać na żywo relację z konferencji Sony (nie znalazłem działu poświęconego Gamesconowi) ? Edytowane 18 sierpnia 2009 przez nightrunner
elvis004 293 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ale ciśnienie mam na te targi, może w końcu podadzą tą nieszczęsną datę gt5 mały offtopic: Nie wiecie może czy i gdzie będzie można oglądać na żywo relację z konferencji Sony (nie znalazłem działu poświęconego Gamesconowi) ? Podobno tu: http://www.justin.tv/schnuffel Ale ile w tym prawdy to ch wie
peter 7 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 bedzie dzis Gran Turismo 5 grywalne http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-pla...gamescom-today/
ryder 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 uwierzę jak zobaczę... mam wrazenie że nawet jeśli pokażą grywalną wersje gt5, będzie to tylko prolog z innymi samochodami, ewentualnie na nowych trasach...
kiko 1 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Premiera GT5 dalej niczym Yeti - niby jest/będzie, ale nikt jej nie widział
Mastah 103 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Mowa o 1000 autach i zniszczeniach, ale trzeba poczekać na normalne tłumaczenie : http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-gam...ures-announced/
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Black Chamber on GTPlanet saves the day untill official transl: ■ models included 1,000 vehicles [i called it - 1,000+ vehicles!] 170 Premium new models (full interior modeling, interior corresponds to damage) 830 kinds of standard model (some are from Gran Turismo 4 that have been carried over) [Read: Cars we have seen in GT4 before] ■ Courses 60 courses confirmed with 20 or more to be revealed ■ physical simulation of vehicles Physics system simulation is brand new Represented is full fall in vehicles [possibly rollover!] Damage representation (reproduced in full by real-time collision deformation) faithfully reproducing the behavior of electric cars, i.e. Prius, Insight, hybrid cars and the latest Tesla ■ arcade mode Single Race 2 player battle ■ GT Mode World Map My Garage Car Dealer Tuning Shop (parts, tires) Car Washes/Oil Change Race Championship (Series system, point system) License Test ■ Online Open Lobby Text / Voice Chat Private rooms Online Photo Album ONRAINRIPUREIARUBAMU YouTube replay output ■ Photo Mode Photo Drive (Circuit) Photo stage (Stage Photo mode only) ■ Gran Turismo TV Video output to a PSP or PSP Go® PUROGURESSHIBUDAUNRODO Improved user interface Continuous Play ■ Museums The Gran Turismo 5 Prologue version, + more information at TGS ■ Sound Custom soundtracks (PS3 hard-drive .Mp3 usage of songs) ■ User Interface The Gran Turismo 5 Prologue, and the same design concept. The icons change color Able to track the movement of KOKUPITTOKAMERA interface (confirmed in three dimensions can be furnished) No, no...
Daffy 10 564 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 że niby Gt5 jutro grywalne i nie było o nim głośno na konfie sony?! nie kumam ich polityki jeśli to prawda.W każdym razie z niecierpliwością czekam na jutrzejszy dzień i ewentualne gameplaye.
butch.stein 251 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Chwila bo czegoś tu nie mogę pojąć. Mamy 1000 modeli samochodów ok to się zgadza. 830 - z nich to modele przeniesione z GT4 zgadza się? (chyba tak) Dalej Reszta modeli czyli 170 - to całkiem nowe stworzone dla GT5, ze zniszczeniami (zewnętrzynymi i wewnętrznymi tak...?). Czyli dostajemy 1000 (830 z poprzedniej części) super zrobionych autek z widokiem z wnętrza, ale tylko 170 z pełnymi zniszczeniami?? Jeśli źle to zrozumiałem to niech mi to ktoś wytłumaczy ;P Jeśli jest tak jak piszę to prawdopodobnie zniszczenia jedynie dla WRC i NASCAR... Edytowane 18 sierpnia 2009 przez butch.stein
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Jest tak. Tłumaczenia są różne. Mamy 830 aut (niektóre z GT4) ze zniszczeniami i 170 z uszkodzeniami wnętrza i zewnętrznym (np. WRC i NASCAR). To będzie niezłe. Able to track the movement of Cockpit Camera interface (confirmed in full 3-D. The camera can be fully manipulated and you can opt to have your head tracked by the PSEye) Ficuś na GDC07 Kazuori miał własną konferencję. Poczekajmy.
Daffy 10 564 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 ja się skłaniam do rozumienia tłumaczenia w sposób przedstawiony przez MajoraZero.Wyszczególnienie przy 170 modelach dotyczyło zniszczeń wewnątrz i zewnątrz.natomiast w osobym akapicie mamy "Damage representation (reproduced in full by real-time collision deformation)" A bajer z ruszaniem głową w kokpicie może być nieziemski
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 PD są profesjonalistami więc to byłoby raczej dziwne.
Daffy 10 564 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 mnie cieszy przemodelowany zupełnie nowy silnik fizyki pozwalający dachować !!.Wreszcie go przebudowali bo dotychczas gra chodziła na silniku fizycznym z gt1 z drobnymi/większymi zmianami.
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 PD w końcu słucha ludzi, pamiętajmy o TGS więc pewnie to jeszcze nie wszystko.
Daffy 10 564 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 ciekaw jestem czy to dalej będzie śmigać w full hd czy już zbiją rozdziałkę do 720p. btw miała kiedykolwiek jakaś gra symulację uszkodzeń wewnątrz auta czy GT5 będzie pierwsze?
Mastah 103 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie wiadomo nic, bo news ze stronki GT został zdjęty. Parodia, tysiące różnych wersji, jakby nie mogli wrzucić informacji po angielsku :closedeyes:.
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 4-5 lat developerki, więc pewnie wszystkie wasze wątpliwości zostaną rozwiązane na korzyść, bo przecież przez ten czas musieli coś robić. Co do tych zniszczeń to wydaje mi się po prostu że Nascar i WRC będą miały także wewnętrzne dodatkowo, a wszystkie samochody będą miały zewnętrzne zniszczenia i także będą miały widok z kokpitu.
winner 183 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Hehe... czyli mając kamerkę i ruszając głową będziemy mogli w grze rozglądać się we wnętrzu samochodu? Ciekawy patent
Daffy 10 564 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 news z japońskiej stronki GT5 zniknął....chyba się zorientowali,że go umieścili przed prezentacją gry na Gamecom
nightrunner 8 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ficuś na GDC07 Kazuori miał własną konferencję. Poczekajmy. Czy w takim razie wie ktoś kiedy ma nastąpić takowa w tym roku ? Ps. ciekawe czy faktycznie podadzą datę premiery, bo moim zdaniem, z ich strony nie powinni tego czynić przed premierą GTPSP bo byłby to trochę strzał we własną stopę (dużo ludzi zamiast kupić nowe GT na psp czekałoby na "dużą" wersję, zakładając, że byłaby ona nie dłużej niż parę miesięcy po niej). Może to przez to Yamauchi tak zwleka z podaniem daty, bo "góra" z Sony mu tego zabrania mając na względzie "wypchnięcia" sprzedaży mobilnego GT...? Byłoby świetnie jakby chociaż potwierdzili tego newsa co wyciekł z japońskiej strony bo zapowiada się wybornie (tylko aż się nie chce wierzyć że to mogła być prawda (np. rollover - szok w skali serii ;P )
Daffy 10 564 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) pierwszy gameplay z GT5 http://gamersyde.com/news_gamescom_gran_tu...ay-8391_en.html Tokio Route 246 w akcji,ściągam filmik z nadzieją,że zobacze słynny damage edit- trasa wygląda jak z GT4 w HD,ani śladu zniszczeń.... albo to znowu jakaś hybryda GT5P albo na serio ylko 170 aut będzie miało zniszczenia Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Ficuś
Rekomendowane odpowiedzi