Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Gratulacje! Dzięki doskonałemu wynikowi w Sprawdzianie umiejętności rajdowych Gran Turismo? otrzymujesz dostęp do samochodu Mercedes-Benz SLR McLaren - dodatkowej bryki do Twojego garażu Gran Turismo?. :)

buahah a ja nawet psp nie mam ;)

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Gratulacje! Dzięki doskonałemu wynikowi w Sprawdzianie umiejętności rajdowych Gran Turismo? otrzymujesz dostęp do samochodu Mercedes-Benz SLR McLaren - dodatkowej bryki do Twojego garażu Gran Turismo?. :)

buahah a ja nawet psp nie mam ;)

To odpal kodzik :) ja w piątek będę miał małe GT :)

Opublikowano

Kodziki na psp

Skonfiguruj konto PlayStation?Network, wybierając w XMB? (XrossMediaBar) swojego systemu PSP? (PlayStation?Portable) opcję ?PlayStation?Network? lub odwiedzając za pośrednictwem komputera stronę eu.playstation.com/registration on a PC.

Odwiedź PlayStation?Store dzięki swojemu systemowi PSP?.

3. Wybierz ikonę [Redeem Codes] (Kodów odblokowujących) z [store Top] (Górny róg sklepu).

Jeśli będzie to wymagane, zaloguj się na swoje konto PlayStation?Network.

4. Wpisz swój kod promocyjny w 12 znakach i wybierz [Continue] (Kontynuuj).

5. Wypełniaj instrukcje na ekranie, aby wykupić kod promocyjny.

MCBE-GHB7-T36L

ERKQ-CCB7-2595

Opublikowano

ja tez mam 2 kody. pisac na PW

Opublikowano

To ja poproszę w takim razie :D Bo się przymierzam do zakupu :D

Opublikowano

też dostałem kod ;p

Opublikowano

Od kiedy te kody działają? Wpisuję swój i wydaje się jakby nie był jeszcze aktywny.

Opublikowano

Od kiedy te kody działają? Wpisuję swój i wydaje się jakby nie był jeszcze aktywny.

od dnia premiery ?

Opublikowano

2921xua.jpg

Jak wygram w Totka to sobie kupię 458...

O tak 458 jest piękna ;) Jedna z najładniejszych zaraz obok F40 (IMO).

Jak wygram też sobie kupię ;D

Opublikowano

Zastanawiam się jakim celem było sfotografowanie studia Polyphony. Może chcieli pokazać, że tam naprawdę ktoś przez te 5 lat pracował, bo można było odnieść z goła odmienne wrażenie...

Opublikowano

Chcieli pokazać, że tam ludzie są, którzy tworzą 20 lokacji, mają 65% gry, drzewa 2D, kokpity w 170 samochodach i coś tam jeszcze.

Mam nadzieję, że jakieś wywiady będą wypuszczone w poniedziałek.

http://g4tv.com/thefeed/blog/post/699558/TGS09-A-Visit-To-The-Home-of-Gran-Turismo---Polyphony-Digital.html

Series creator Kazunori Yamauchi says that there will be even more features in the game revealed later, including PlayStation Eye camera support. Sweet!

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano
Są tam zdjęcia Porsche. Believe.
- pewnie RUF, ale lepiej niż nic :D

Edytowane przez Gerath

Opublikowano

Lamerskie: fizyki "kartonowych pudełek" przy zderzeniach samochodów chyba już nie będzie??

Opublikowano

Oco kaman z tymi kodami. ps. jest moze gdzies filmik prezentujacy trase Clubman?

Opublikowano

Na razie z gameplay'u GT5 pokazali tylko Tokyo R246 o ile się nie mylę...

Opublikowano

Oco kaman z tymi kodami. ps. jest moze gdzies filmik prezentujacy trase Clubman?

dzieki temu kodowi mozesz sciagnac gratisowa bryke do gt psp

Opublikowano

Czy to normalne, że niektórych wyścigów nie da się dojechać na pierwszym miejscu, bez obniżania poziomu trudności? Głównie chodzi mi o zawody w "wyprzedzaniu" całej stawki. Poza tym, czy zawsze pierwsza trójka jest "oderwana" od reszty stawki?

EDIT: Kiedy pojawi się możliwość modyfikacji ustawień? Wydaje mi się, że gdzieś widziałem screen pokazujący te modyfikacje.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Musisz dużo ćwiczyć, w tej grze nie jest łatwo.

Tune odblokujesz po przejściu klasy A.

Edytowane przez MajorZero64

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.