Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pawel_k
Opublikowano

Serio, nie jara mnie jazda w kółko po prostym jak zakrzywiony drut torze. Przegięli.

ale ten tor wcale nie jest taki prosty

Gość pawel_k
Opublikowano

szkoda też że wybrano ten tor - sam w sobie nie jest on super wybitny, w historii GT było znacznie więcej ciekawszych torów, a bardzo fajnych prawdziwych obiektów które mogli zaimplementować jest od groma (wystarczyło wziąć cokolwiek z UK). ale cóż, ewidentny ukłon w stronę Amerykanów :(

a jeśli już się kłaniają w ich stronę to mogli dać chociażby znany z serii Infineon - znacznie ciekawszy i bardziej zróżnicowany,

Opublikowano (edytowane)

http://www.insidegamer.nl/playstation3/granturismo5/videos/12757/sd

Gameplay z dema. Poczucie pędu wydaje się być poprawione, dźwięki oraz praca zawieszenia również.

Pamiętajmy, że nie jest to prawdziwe demo. Takowe dostaniemy pewnie przed premierą GT5 w Japonii.

Edytowane przez MajorZero64
Opublikowano (edytowane)

dla mnie wygląda to naprawdę dobrze, grafika nie jest cukierkowa stonowane kolory, wszystkie linie obiektów są równiutkie dopracowane, szkoda ze na filmiku nie pokazano widoku z kokpitu, widać ze ktoś jechał na padzie bo auto reaguje skokowo, także nie mogę sie doczekać tego demka żeby pośmigać na G25.

Tym razem gameplay z menusami i widokiem z kokpitu

Edytowane przez peter
Opublikowano (edytowane)

Te sztywne kamery za autem jak kloc pigmeja są bolączką serii od części 3. Nie wiem na co to komu, bo mi sie z taką kam gra gorzej, szczególnie przy szybkich manewrach, gdzie kamera lata jak żyd po pustym sklepie. W Colinach można było sobie ustawić zasięg latania tej kamerki:)

Edytowane przez Re
Gość bigdaddy
Opublikowano

to demo to jest nowe GT5? co oni robili przez te 1.5roku? :rolleyes: no cóż czekam do czwartku by to sprawdzić, na razie to wygląda tylko poprawnie

Opublikowano

nalepsza jest widownia :D

jak w FIFA 99

jak dla mnie moga byc nawet czarne plachty zaraz za trawa jesli tylko bedzie dobra fizyka i reszta ;)

Opublikowano (edytowane)

nie no screeny pokazują ewidentnie(publiczność,drzewa itp),że w temacie grafiki jest to wypisz wymaluj poziom GT5P i nie jest ani ździbko lepiej.

Liczymy zatem,że te lata developingu zaowocowały świetną fizyką,modelem jazdy,dobrym modelem zniszczeń itp a nie tylko stworzeniem blisko 1000 modeli samochodów :/

ps.albo ktoś się bawił screenami albo serio coś jest nieteges,asfalt na nich to czasy ps2 a to właśnie w prologue robiło teksturowo chyba na wszystkich największe wrażenie,tekstura asfaltu w GT5P była wyśmienita

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że to demo z finalną wersją gry nie ma nic wspólnego. Grafika to chyba jakiś żart? Tak jak napisał Ficuś - asfalt to czasy PS2. Do tego dalej ten drętwy i praktycznie jednolity pisk opon, brrrrr. Po jaką cholerę Polyphony ma zamiar wypuścić takie straszydło? Tym bardziej w dobie "panowania" FM3.

Moim zdaniem powinni nam dać kawałek finalnego kodu z dopasioną fizyką i modelem zniszczeń, wtedy ciśnienie na ten tytuł byłoby ogromne. Tak niestety pozostanie po tym demie tylko krzywa mina i jęk zawodu :(

Opublikowano (edytowane)

Gra prawdopodobnie wyjdzie u nas 4 czerwca więc jeszcze czasu mają.

Obecny rekord z dema.

http://www.youtube.com/watch?v=zH-u2hVIwqc

IMO znacznie lepsze odwzorowanie kokpitu niż w GT5P. Nie jest już tak statycznie.

Demo z TGS jest bardziej zaawansowane graficznie.

http://www.youtube.com/watch?v=-iS5emhZK00&feature=related

Edytowane przez MajorZero64
Gość bigdaddy
Opublikowano

Gra prawdopodobnie wyjdzie u nas 4 czerwca więc jeszcze czasu mają.

heh sorry ale czasu mieli ponad 4lata....lub1,5-2 lata po gt5p i gdzie są efekty? Premiera w marcu w Jap. u nas jak piszesz zapewne w czerwcu czyli jak gra wejdzie w fazę gold to będzie gdzieś luty, czyli mają jeszcze ok. 2 miechów :rolleyes:

Po najdłużej robionej grze wyścigowej i ikonie GT ja spodziewam się szczęko-opadowej oprawy tymczasem to wygląda poprawnie hmm, no jutro zobaczymy czy hit czy kit.

Co do filmiku z TGS to nie zaawansowane bardziej technicznie tylko kilka samochodów na trasie a nie jeden jak i sama trasa nieco lepsza od tej z dema.

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...