MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Spekulacje, a nie potwierdzone informacje. Najbardziej ciekawi mnie fizyka jazdy. Ciekawe co to demko pokaże. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Serio, nie jara mnie jazda w kółko po prostym jak zakrzywiony drut torze. Przegięli. Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Serio, nie jara mnie jazda w kółko po prostym jak zakrzywiony drut torze. Przegięli. ale ten tor wcale nie jest taki prosty Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A no tak, myślałem, że to ten tor do robienia kapuchy z GT3. Kilka zakrętów jest. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Szczerze to Tokio już jest ciekawsze. Z tego co wiem to w przyszłym Famitsu ma być coś o GT5. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ciekaw jestem czy te modele samochodów, które zostały zrobione na samym początku będą gorzej wykonane niż te, które powstawały pod sam koniec produkcji gry, jakby nie było to już kilka lat różnicy, panowie z POLY mogli się czegoś nauczyć ;] Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 szkoda też że wybrano ten tor - sam w sobie nie jest on super wybitny, w historii GT było znacznie więcej ciekawszych torów, a bardzo fajnych prawdziwych obiektów które mogli zaimplementować jest od groma (wystarczyło wziąć cokolwiek z UK). ale cóż, ewidentny ukłon w stronę Amerykanów a jeśli już się kłaniają w ich stronę to mogli dać chociażby znany z serii Infineon - znacznie ciekawszy i bardziej zróżnicowany, Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Gameplay z demka...w koncu nie offscreen. http://www.insidegamer.nl/playstation3/granturismo5/videos/12757/sd Szczerze mowiac nie wiem co o tym myslec... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) http://www.insidegamer.nl/playstation3/granturismo5/videos/12757/sd Gameplay z dema. Poczucie pędu wydaje się być poprawione, dźwięki oraz praca zawieszenia również. Pamiętajmy, że nie jest to prawdziwe demo. Takowe dostaniemy pewnie przed premierą GT5 w Japonii. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Fov wydaje sie bardzo wyskoki. Pozatym kamera z wnetrza tego Nissana jest ustawiona wyraznie blizej niz Prologue...moze innych autach bedzie inaczej. Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 http://www.gtplanet.net/ w tym demie co będzie teraz nie ma zniszczeń ani tej nowej fizyki. No i graficznie imo poniżej oczekiwań. poczucie pędu fajne. czekam 1!!!! Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) dla mnie wygląda to naprawdę dobrze, grafika nie jest cukierkowa stonowane kolory, wszystkie linie obiektów są równiutkie dopracowane, szkoda ze na filmiku nie pokazano widoku z kokpitu, widać ze ktoś jechał na padzie bo auto reaguje skokowo, także nie mogę sie doczekać tego demka żeby pośmigać na G25. Tym razem gameplay z menusami i widokiem z kokpitu Edytowane 15 Grudnia 2009 przez peter Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Troche sztywna ta kamera za autem. Chętnie obadam demko, oby do czwartku Odnośnik do komentarza
Re 6 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Te sztywne kamery za autem jak kloc pigmeja są bolączką serii od części 3. Nie wiem na co to komu, bo mi sie z taką kam gra gorzej, szczególnie przy szybkich manewrach, gdzie kamera lata jak żyd po pustym sklepie. W Colinach można było sobie ustawić zasięg latania tej kamerki:) Edytowane 15 Grudnia 2009 przez Re Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Demko będzie dostępne dla wszystkich na PSN w piątek? Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 W czwartek, dla wszystkich. Waży tylko ponad 220 MB. Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Kilka screenow z dema Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 to demo to jest nowe GT5? co oni robili przez te 1.5roku? no cóż czekam do czwartku by to sprawdzić, na razie to wygląda tylko poprawnie Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 IMO nie warto sie rozwodzic nad tymi screenami, w FM3 takie "dretwe" trasy tez nie sa zbyt ciekawe. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 nalepsza jest widownia jak w FIFA 99 jak dla mnie moga byc nawet czarne plachty zaraz za trawa jesli tylko bedzie dobra fizyka i reszta Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) nie no screeny pokazują ewidentnie(publiczność,drzewa itp),że w temacie grafiki jest to wypisz wymaluj poziom GT5P i nie jest ani ździbko lepiej. Liczymy zatem,że te lata developingu zaowocowały świetną fizyką,modelem jazdy,dobrym modelem zniszczeń itp a nie tylko stworzeniem blisko 1000 modeli samochodów ps.albo ktoś się bawił screenami albo serio coś jest nieteges,asfalt na nich to czasy ps2 a to właśnie w prologue robiło teksturowo chyba na wszystkich największe wrażenie,tekstura asfaltu w GT5P była wyśmienita Edytowane 16 Grudnia 2009 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miejmy nadzieję, że to demo z finalną wersją gry nie ma nic wspólnego. Grafika to chyba jakiś żart? Tak jak napisał Ficuś - asfalt to czasy PS2. Do tego dalej ten drętwy i praktycznie jednolity pisk opon, brrrrr. Po jaką cholerę Polyphony ma zamiar wypuścić takie straszydło? Tym bardziej w dobie "panowania" FM3. Moim zdaniem powinni nam dać kawałek finalnego kodu z dopasioną fizyką i modelem zniszczeń, wtedy ciśnienie na ten tytuł byłoby ogromne. Tak niestety pozostanie po tym demie tylko krzywa mina i jęk zawodu Odnośnik do komentarza
Baapa 2 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Forza to żadna "ameryka"....a to demko/trial raczej mało wymowne co do całości...wiec nie ma co gadać. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Gra prawdopodobnie wyjdzie u nas 4 czerwca więc jeszcze czasu mają. Obecny rekord z dema. http://www.youtube.com/watch?v=zH-u2hVIwqc IMO znacznie lepsze odwzorowanie kokpitu niż w GT5P. Nie jest już tak statycznie. Demo z TGS jest bardziej zaawansowane graficznie. http://www.youtube.com/watch?v=-iS5emhZK00&feature=related Edytowane 16 Grudnia 2009 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Gra prawdopodobnie wyjdzie u nas 4 czerwca więc jeszcze czasu mają. heh sorry ale czasu mieli ponad 4lata....lub1,5-2 lata po gt5p i gdzie są efekty? Premiera w marcu w Jap. u nas jak piszesz zapewne w czerwcu czyli jak gra wejdzie w fazę gold to będzie gdzieś luty, czyli mają jeszcze ok. 2 miechów Po najdłużej robionej grze wyścigowej i ikonie GT ja spodziewam się szczęko-opadowej oprawy tymczasem to wygląda poprawnie hmm, no jutro zobaczymy czy hit czy kit. Co do filmiku z TGS to nie zaawansowane bardziej technicznie tylko kilka samochodów na trasie a nie jeden jak i sama trasa nieco lepsza od tej z dema. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi