Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bigdaddy
Opublikowano

Szkoda, że nikt nie "zbierał" w 2009 roku tych wszystkich wypowiedzi na forach fanów gry, którzy byli pewni, że GT5 wyjdzie na gwiazdkę 2009 roku.

Tylko, że one się nie wzięły z niczego. Na TGS rozdawano ulotki o GT5 i była tam napisana data premiery "december 2009" czy jakoś tak.

no jak z niczego? były skany nawet z jakiegoś czasopisma nie pamiętam czy to nawet nie było PSM które mówiły o gwiazdka 2009 a teraz gwiazdka 2010 :)

ooo ulotki to kolejny fakt, też pamiętam...

śmieszny news od HIV-a

http://konsolowisko.pl/?t=news&id=4698

Opublikowano

Niech gracze z całego świata zrobią zrzutę na łapówkę dla jakiegoś pracownika PD, żeby ujawnił co faktycznie się tam dzieje ;)

Lepiej nie, chyba, że chcesz mieć na sumieniu graczy z całego świata, po tym jak dostaną zawału...

Opublikowano

bo sie Wam zachcialo zniszczen, zmiennych warunkow pogodowych, nocnych tras i cholera wie jeszcze czego. przez 4 pelne czesci mieli spokoj a teraz trzeba takie cuda wymyslac ;)

Opublikowano

Nie będzie niczego z tego. Stawiam skrzynkę piwa. PD to cioty

Niestety też zaczyna to do mnie oraz bardziej docierać. Ale mam nadzieję, że PD nas jeszcze miło zaskoczy. Kwiecień już blisko. Zobaczymy.

• Plusik 1
Opublikowano

Niestety też zaczyna to do mnie oraz bardziej docierać. Ale mam nadzieję, że PD nas jeszcze miło zaskoczy. Kwiecień już blisko. Zobaczymy.

Rozumiem, że kwiecień 2011 masz na myśli ;)

Opublikowano (edytowane)

Co "Wy" z tym kwietniem ?

W notce opublikowanej na japonskiej stronie PD jest jedynie powiedziane, ze premiera japonska zostala przesunieta na termin blizej nieokreslony a nie na kwiecien.

Tak tylko wtracilem bo ogolnie to olalem czekanie na GT5 okolo czerwca zeszlego roku.

Oblivion GOTY, Heave Rain, Dead Nation, Tetris - bedzie co robic.

A w ramach protestu postanowilem NIE importowac japonskiej wersji GT5.

Chcialem tez zaproponowac akcje protestacyjna na caly swiat, ale raczej by nie zadzialala ;) chcialem zeby wszyscy gracze zbojkotowali kompletnie GTAcademy i napisali, ze wola zeby PD i SONY poswiecalo czas na produkcje gry a nie na promocje produktu, ktory poki co nie istnieje... :unsure::thumbsup:

Edytowane przez villain
Gość szpic
Opublikowano

na gtplanet byla ciekawa ankieta co ludzie wola:

dostac gre teraz a w grudniu patch dodajacy ulepszone zniszczenia + pogode czy czekac do grudnia.

i wiekszosc woli gre teraz bez tej pogody...

ja zreszta tez

Opublikowano

dostac gre teraz a w grudniu patch dodajacy ulepszone zniszczenia + pogode czy czekac do grudnia.

ja zreszta tez

Ja bym jednak wolał te pogode i zniszczenia... Jakoś nie mam ochoty grać znów w to samo co było w GT4 i GT3...

Opublikowano (edytowane)

ja zreszta tez

Ja bym jednak wolał te pogode i zniszczenia... Jakoś nie mam ochoty grać znów w to samo co było w GT4 i GT3...

PD pogodzi obie strony idąc na kompromis: poczekamy do grudnia i nie dostaniemy zniszczeń i pogody :teehee:

Edytowane przez CHINDOOS
Opublikowano (edytowane)

Pełne okrążenie na Nurburgringu.

Filmik z finałow GT Academy. Widać tryb spectator.

Edytowane przez Emet
Opublikowano

To OPM. PD nic takiego nie podawało. Oby nie było tak, że te wszystkie bajery także się okazały pomyłką magazynu. ;P

Opublikowano (edytowane)

W menu rozgrywek online oraz w trybie spectator w powyższym filmiku z Gt Academy irytuje mnie ten znaczek słońca z chmurką. O co chodzi? Czyżby pogoda? Jest do góry, po prawej stronie od środka.

Edytowane przez Lukas_AT
Gość szpic
Opublikowano

czy to nie bedzie takie cos jak w menu gt5p?

ze pokazuje aktualna pogode na torze w rzeczywistosci?

a jesli to bedzie wybor pogody to jak najbardziej OK :)

Opublikowano

Forza może mieć ciężko, już się nie mogę doczekać aż moją G25 w końcu podepnę...

Oby tylko nie wychodziło setki płatnych gawno-wartych DLC

Opublikowano

Na daty ze sklepów nie ma co zwracać uwagi. Co sklep to inna data (od kwietnia 2010 po chyba nawet styczeń 2011).

Kolejny przejazd z finałów. Tym razem na N-ringu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...