Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

http://farm4.static.flickr.com/3463/4553740317_285490c919.jpg Nie lato, nie jesień, a zima. GT5 otrzymamy na święta.

Pozdrawiam niedowiarków. Ja jako pierwszy już w styczniu pisałem że na targach prawdopodobnie CES był baner reklamowy że GT5 wyjdzie zimą tylko wtedy nikt oczywiście nie wierzył. Ale i tak coś czuje w kościach że 1 miesiąc przed premierą przełożą premierę na rok 2011 r celem dopieszczenia produktu :teehee:

Gość donsterydo

polaki899: Nawet w tym temacie ktoś kiedyś wrzucał ulotkę z któryś z targów z zeszłego roku na której PD/Sony pisało, że GT5 wyjdzie pod koniec 2009 roku - wyszło ?

Mnie tylko dziwi to, że srają się z tym 3D z którego skorzysta może ze 2% graczy, a w ostatnim wywiadzie z tym skośnookim była mowa o obcinaniu ficzerów z których skorzystają wszyscy, np. powiedział, że widok z wnętrza auta będzie tylko w samochodach z grupy premium. Gdzie tu logika.

Edytowane przez donsterydo
Gość pawel_k

GT Dalej gotowe w 90% czyli 0 postepu od stycznia.

tak wiec albo nie bedzie premiery w tym roku, albo wydadza ale w przyszlym roku bedzie patch majacy z 10gb

jest nawet gorzej niż piszesz - przecież gra była gotowa rok temu i mogli ją wydać w każdej chwili...

Gość bigdaddy

GT Dalej gotowe w 90% czyli 0 postepu od stycznia.

tak wiec albo nie bedzie premiery w tym roku, albo wydadza ale w przyszlym roku bedzie patch majacy z 10gb

jest nawet gorzej niż piszesz - przecież gra była gotowa rok temu i mogli ją wydać w każdej chwili...

czyli cofają się :D w czerwcu będzie 85% za 4 lata 0%

Tam w Japonii w PD prześladuje ich klątwa:

161049__grudge_2_l2.jpg

Edytowane przez bigdaddy
Gość donsterydo

Dość dziwne jest to, że grę w Japonii zapowiedzieli ostatecznie na kwiecień - nie wyszła, a ze strony PD jak to się mówi ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę. Ciekawe czemu po prostu jej nie odwołali zamiast przemilczeć sprawy.

Coraz nowsze obrazki i coraz gorzej to wygląda. Otoczenie średnie imo no i samochody mimo, że piękne to też jakby potraciły trochę detali. Nie wiem w co gra PD

Coraz nowsze obrazki i coraz gorzej to wygląda. Otoczenie średnie imo no i samochody mimo, że piękne to też jakby potraciły trochę detali. Nie wiem w co gra PD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...