Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

5 x Toyota Camry Honda NSX 4 razy nie mówiąc już o samochodach NASCAR - ta sama karoseria i pewnie wnętrze to samo)

te 5 camry to wlasnie auta nascar i ponoc kazde ma inne wnetrze ( robione pod kierowce)

i widzac screeny z tego to mozna powiedziec ze ludzie z PD za po*****ani z taka dokladnoscia to odwzorowywali

W PD postawili na jakość, nie ilość. Nie mówię, że to dobrze albo źle, ale jak mówi przysłowie 'rybki albo akwarium'. Jakbym miał wybór to i tak bym wybrał 200 aut premium w GT5 i całą otoczkę niż F3.

Ja bym wolał żeby te 1000 zapowiedzianych samochodów nie posiadało odwzorowanych z takim zboczeniem (każda śrubka kratka itp) wszystkich elementów ale żeby chociaż miały wnętrza - bo i co to za durny podział na samochody z widokiem ze środka i bez takiego widoku ??!!

Jak się nauczę jeździć na widoku ze środka to mam sobie dać spokój z samochodami standard??

Równie dobrze mogliby zrobić samochody z kołami i bez - jak dla mnie równie durne.

Niech chociaż zrobią jeden widok ze środka identyczny dla pozostałych 800 samochodów i nie robią sobie jaj.

No jasne, że lepiej jakby wszystkie miały wnętrza, ale pisałem o tym, że wolę GT5 od Forzy3 :potter:

A to, że PD wciska nam kit w postaci 1/5 samochodów z wnętrzami to osobna sprawa, od 5 lat czekałem na ten 1000 samochodów, i każdy idealnie odwzorowany z każdej strony a tu takie cyrki...

Gość donsterydo

@Szejdj: A w Forza 3 niby na co postawili ? Może trzeba Ci przypomnieć, że mamy 5 rok generacji HD i żadna z wydanych gier wyścigowych nie ma startu do Forza 3 pod względem jakości i zawartości.

Już pomijam fakt, że przed ujawnieniem tego cyrku była zupełnie inna gadka. Nikt nie mówił tu że wolałby w GT5 jakość, a nie ilość...

@Pejas123: W Forza 3 na płytach z grą jest ok. 400 aut. W DLC wyszło coś ok. 80 jeśli się dobrze orientuję.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Niech dadzą możliwość wywalenia z wyścigów aut standard i 40 lokacji (z naciskiem na miejskie), które nagle zapowiedzieli i będę zadowolony.

Edytowane przez donsterydo
Gość donsterydo

Jestem hardkorem i będę grał na padzie. Na kierze grają mięczaki ;)

Jakbym miał kupować kierę to Porshe Fanatec'a, którą mógłbym podłączyć do X360 i PS3. Tylko na razie jest poza zasięgiem bo razem ze stojakiem to jakieś 450 euro :P Może za 10 lat :D

A mnie ciekawi czy macie zamiar kupić lub kupiliście kierownice specjalnie dla GT5, czy może luzik na padzie

Ci powyżej* nie wiedzą co czynią. Granie na padzie będzie mordowaniem tej gry. Pisanie inaczej jest czystym trolowaniem.

*a właściwie to na poprzedniej stronie

Edytowane przez Texz

Jakoś mnie to nie dziwi. Granie na padzie to jednak jest zupełnie inna bajka. Już po pierwszym zakręcie na kierownicy można się konkretnie zdziwić względem własnych możliwości manualnych. Kontra na zakrętach to coś więcej niż szybki ruch palcem... Jednak po dłuższym treningu nie wyobraża się powrotu do gałki. Wydaje się to zbyt banalne, zwłaszcza w grze która już w GT Academy pokazała jak istotnym elementem w "wyczuciu" tej gry stanowi dobra kierownica i porządny FF.

Ja na kierownicy (stare poczciwe DFPro) pograłem kilkadziesiąt godzin w GT5P i fakt z kierownicy do pada nie chce się już wracać. Jednak zastanawiam się ile muszę na niej grać żeby tak sobie radzić jak na padzie. Bo fakt jest taki że jak wezmę do ręki pada to nie mam problemu z wyjściem z poślizgu/diftem w gt5p a na kierownicy mam z tym ciągle problemy.

Ile trzeba grać na kierownicy żeby dojść do takiej wprawy jaką się ma na padzie ?? Tak orientacyjnie pytam wiadomo że u każdego wygląda to inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...