Texz 670 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Pit stop: To musi świetnie wyglądać gdy mechanicy latają dookoła ze sprzętem.
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Texz nie fanbojuj. Potwierdzone pogoda nie będzie na wszystkich trasach.
Texz 670 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Post bez jakiegoś zdjęcia/filmiku/gifa w przypadku tej gry to strata miejsca.
Emet 1 090 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 [czepiam się] http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_tgs_rain_gameplay_dark_-17179_en.html - jak jedzie tutaj w deszczu i wjeżdża do tunelu to szyba pozostaje mokra po bokach tam gdzie wycieraczki nie dosięgają a na innych filmikach, np. Subaru jak jedzie w deszczu i wjeżdża do tunelu to w ułamku sekundy szyba robi się sucha [/czepiam się] Już nie musisz się czepiać bo na powyższym gifie widać, że szybie nie wysycha błyskawicznie Po prostu wycieraczki wycierają niemal całą widoczną część szyby ale widać np. na dole, że jest mokra Btw. ciekawy jestem jak to będzie ze zmienną porą dnia.. tzn czy będzie na wszystkich trasach czy też na niektórych. Wolę raczej bezpiecznie założyć, że na niektórych ale o ile przy pogodzie jest wyraźnie zaznaczone, że będzie tylko na niektórych trasach tak przy porze dnia nie ma takiej wzmianki (chodzi mi o newsy na oficjalnej stronie GT).
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Ale gra jest słaba. Texz na Twoim gifie widać jak Imprezka wpada w poślizg. Nieźle. Emet także nie wiem jak ustosunkować się do tej pory dnia. Ja na razie zakładałam, że będzie dotyczyć tras z edytora i stricte przeznaczonych do endurance. Sorry, ale dla człowieka który interesuje się motoryzacją ta gra to masakra. Są wtopy bo to gra Kaza, ale w końcu to są pasjonaci, a od takich ludzi czuć pasję. GT gdziekolwiek czyli FB w GT. Edytowane 17 września 2010 przez MajorZero64
Jakim 1 791 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Z podniety tymi nowymi filmikami, po drodze z uczelni tak sobie wstąpiłem do Proline'a i kuwa jakby mieli na stanie, to bym od razu kupił Logitecha DFGT bo maja w ofercie. Na szczęście nie mieli na magazynie więc kupię dopiero po powrocie z urlopu. Tak sie napaliłem na GT że kierownica to wręcz obowiązek dla tego tytułu. A że pozwalaja wziąśc nawet na raty bez zaświadczenia z pracy (dowód styka) to te 355zł jakoś przeboleję
Texz 670 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Texz na Twoim gifie widać jak Imprezka wpada w poślizg. Nieźle. Najlepsze, że kieruje nią AI. Jeżeli będzie więcej takich akcji to znaczy, że Kaz osiągnął zapowiadaną charakterystykę osobowościową u komputerowego zawodnika.
poli_x 1 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Wszystko ladnie pieknie,ale czemu nikt nie pisze z ogladajacych,grajacych na TGS o realistyce zachowania samochodu... Nigdzie nie widze zeby ktos cos napisal o zachowaniu samochodu na mokrej drodze itp...podniecamy sie grafika a ona wcale najwazniejsza nie jest
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) No nie wiem nie patrzyłem dokładnie na relacje. Zresztą i tak często redaktorzy nawet nie wiedzą jak samochód się prowadzi więc wolałbym samem sprawdzić w domu. Edytowane 17 września 2010 przez MajorZero64
Bartg 5 475 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Deszcz masakruje Mnie rozwalily te 2 ripleje - najpierw wyscig Kubelwagenami, potem VW Ogórkami :potter:
dempsej 28 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Obejrzałęm właśnie film z replayem z Le Mans - to co dodaje realizmu to też nierówności toru - to nie stół, auto skacze jak dzikie - pięknie! Nordschleife jest zarąbiście nierówne, ciekawe jak dokładnie to odwzorują (w Gt4 było już nieźle ) Aaa, co do tego, że pogoda nie na wszystkich torach - wiecie, są jeszcze tory do kartingu, etc. - może tam nie będzie zmiennej pogody, a poinformować o tym muszą. Jeśli będzie na Le Mans, Nurburgringu, Suzuce, Lagunie S. - nie będe płakał ;]. Nie wiem ile czasu bedą robili GT7, ale nie potrafię sobie wyobrazić jaka to będzie gra. Do tego czasu jest zajęcie Edytowane 17 września 2010 przez dempsej
Bartg 5 475 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Ano, jesli cos nie pojdzie na koniec katastrofalnie zle, bedzie gra na 11/10, nie ma innego wyjścia
Texz 670 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Wszystko ladnie pieknie,ale czemu nikt nie pisze z ogladajacych,grajacych na TGS o realistyce zachowania samochodu... Nigdzie nie widze zeby ktos cos napisal o zachowaniu samochodu na mokrej drodze itp...podniecamy sie grafika a ona wcale najwazniejsza nie jest Nikt o tym nie pisze bo jest więcej niż pewne, że model jazdy zarządzi w każdych warunkach.
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Szczerze mówiąc jeszcze niedawno przestałem wierzyć w to, że PolyPhony Digital wywiąże się z obietnic (zniszczenia, deszcz, zmienne pory dnia). A tu proszę - nie dość, że zrobili to co obiecali to dorzucili więcej - NASCAR, edytor tras, wyścigi gokartów, kwestie społecznościowe, ślady opon... GT5 to wielka gra. Boli mnie tylko ten podział aut, ale da się jakoś przeboleć. A może standardy zostaną podszlifowane, i jednak kilka kokpitów się dla nich jednaj znajdzie... Poczekamy, zobaczymy.
ryder 0 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Wszystko fajnie, ale jest jeden mały szczegół w ostatnich rewelacjach o GT5, który mnie zastanawia. Właściwie są to dwa szczegóły: kubelwagen i ogórek. Jeśli te samochody są klasy premium, to boje się o to ile jeszcze podobnych popierdułek będzie się wliczało w ogólną ilość samochodów z tejże klasy...? Spoko że są takie pojazdy jako ciekawostka motoryzacyjna, ale wydaje mi się że robienie ich w jakości premium to strata czasu, kto będzie tym jeździł więcej niż raz? (noo chyba że do GT5 dorwie się jakiś niemiecki weteran z drugiej wojny albo banda hipisów...)Osobiście wolałbym zobaczyć na liście furek premium takie zabawki jak renault clio cup, abarth 500 esseesse, focus RS500, 106 gti... rozmarzyłem sie:)
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) Pewnie na tych samochodach będą najtrudniejsze eventy. xD Edytowane 17 września 2010 przez MajorZero64
dempsej 28 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Te po(pipi)ki są dla mnie - dla ludka, który będzie latał z wirtualnym aparatem i cieszył się jak dziecko z robienia fot
mersi 804 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Mnie tam najbardziej ciekawią licencje :potter: W GT4 w ostatniej miałem wszyściutko na złoto, a potem zonk bo wygrywało sie jakiegoś starego Forda z ery kamienia łupanego <_<
winner 183 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Mnie tam najbardziej ciekawią licencje :potter: W GT4 w ostatniej miałem wszyściutko na złoto, a potem zonk bo wygrywało sie jakiegoś starego Forda z ery kamienia łupanego <_< Zważ iż pojazdy te, miały największe znaczenie, ponieważ były nie do kupienia w sklepach i posiadały ogromną wartość "duchową"
Welna 1 094 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 (edytowane) dokladnie . nagrody za zlote licencje nigdy nie mialy wrtowsci wyscigowej. Mialy wartosc unikatowa , powiedzial bym spelnieni i szacunku Edytowane 17 września 2010 przez Welna
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 tak swoją drogą to po jaką cholerę PD traci czas na rendering takich gówien jak ogórek albo jakieś VW z czasów II WŚ. Dżizas, kto tym zechce jeździć?
Voytec 2 761 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 I wlasnie to mnie wczoraj wkurzylo, bo to sa wlasnie zmarnowane samochody premium. Jak tam bedzie wiecej niz 20 takich crapow to sie w(pipi)ie.
Michał102 870 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 (edytowane) Przecież każdy fan wyścigów wręcz marzy o tym, by przejechać się tak znamienitą furą jak choćby Daihatsu Midget, które to było dostępne już w GT4 Do tego móc podziwiać pieczołowicie odwzorowany "kokpit" tegoż pojazdu - bezcenne Edytowane 18 września 2010 przez Michał102
peter 7 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 hehe 3 kołowiec, pewnie tak samo sie wywraca jak ten złom co jezdził Clarkson
Rekomendowane odpowiedzi