orion50 632 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 Co :o ? tego nie wiedziałem. kapitalna wiadomość.
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 września 2010 Opublikowano 25 września 2010 (edytowane) No w grze za 300k kredytów. EdiT: Pamiętacie PlayView? http://www.youtube.com/watch?v=5LIdPOZGoDE&feature=player_embedded Jak widać zostanie zastosowany w GT5, a tamten Datsun to standard więc raczej aż tak źle nie będzie chyba. Edytowane 26 września 2010 przez MajorZero64 1
Pejas123 8 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 na gtplanet.com pojawiły się nowe filmiki przedstawiające drifting w gt5 (jeden już sony wykasowało - rzekome naruszenie praw autorskich) -więc śpieszcie się z oglądaniem
Martinezzz 1 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Wiadomo czy będzie można odtwarzac muzykę z hdd?
winner 183 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 na gtplanet.com pojawiły się nowe filmiki przedstawiające drifting w gt5 (jeden już sony wykasowało - rzekome naruszenie praw autorskich) -więc śpieszcie się z oglądaniem Hehe... mam nadzieję że te 2 lata spędzone przed GT4 na driftach z DFP nie poszły na marne . Z tego co próbowałem w GT5 driftowało mi się całkiem przyjemnie, ale wiele nie poszalałem bo w opcjach było bardzo skromnie. PS: Aż muszę sobie przypomnieć gdzie mam filmik ze swoich driftów fenomenalnym Volvem 240
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 http://blog.us.playstation.com/2010/09/27/modnation-monday-gran-turismo-creator-takes-a-test-drive/ Kaz w Modnation!
zagul 326 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 http://www.ceneo.pl/148793 Wiecie czy ta kierownica jest kompatybilna z PS3 i czy wszystko z nią ok ?
Baapa 2 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Kup Logitecha DFGT. Nie zawracaj sobie głowy tym ex Trochę drożej a bije na łeb ...
BoryzPL 254 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 (edytowane) Jak juz tyle na kiere wydajesz to nie wiem czemu nie dodasz 100 i kupisz DFGT, naprawde kozak kiere. A jak juz za taka kase to rozgladnac sie za czyms uzywanym. Ja tez zaczynalem od slabej kiery i uwierz mi ze predzej czy pozniej przejdziesz na lepsza jesli lubisz scigalki. A poza tym na takim DFGT masz okrazenia conajmniej 1,5 sek lepsze EDIT: Przedmowca mnie uprzedzil Edytowane 27 września 2010 przez BoryzPL
zagul 326 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Jak juz tyle na kiere wydajesz to nie wiem czemu nie dodasz 100 i kupisz DFGT, naprawde kozak kiere. A jak juz za taka kase to rozgladnac sie za czyms uzywanym. Ja tez zaczynalem od slabej kiery i uwierz mi ze predzej czy pozniej przejdziesz na lepsza jesli lubisz scigalki. A poza tym na takim DFGT masz okrazenia conajmniej 1,5 sek lepsze EDIT: Przedmowca mnie uprzedzil Spoko, ja bym kupił używkę tej co wyżej linka dałem i jak mi się spodoba to się przerzucę na DFGT, ale ja pytałem jak działa ta, której link jest w poście wyżej.
Baapa 2 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Tak myslałem Z EX jest ten problem że kierka zła nie jest...ale np. w prologue nie za bardzo można ustawić siłę FF. Przez to nie jest fajna. Nie wiem jak będzie w pełnej GT. Namawiam na DFGT jednak...warto się sprężyć
BoryzPL 254 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Spodoba Ci sie na tyle ze jak najszybciej bedziesz chcial zaopatrzyc sie w DFGT opierajac sie na postach innych uzytkownikach mowiacych ze to roznica jest jak przejscie z Malucha do Ferrari Co do dzialania z PS3 to chyba nie bedzie problemow, w GT5P to chyba byla trzecia dostepna w menu obok dfgt i g25
Emet 1 089 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Rozbraja mnie głupota ludzi... Chodzi mi o ostatnie newsy z GT5. Jedna sprawa to filmiki z driftem nagrane przez kogoś. Wyraźnie widać, że to nagrane kamerą filmiki ze starej wersji (m.in. nie ma ostatecznego dymu ani śladów opon) a ludzie na różnych serwisach growych (zarówno redaktorzy jak i komentujący) podchodzą do nich jak do oficjalnych trailerów I w komentarzach znowu teksty, że w grze jednak nie ma zniszczeń, nie ma śladów opon itd. Druga sprawa to ta prezentacja zoomowania obrazów z wykorzystaniem aut z GT5. I już teksty, że w grze nie będzie 1000 a niecałe 800 samochodów... bo tyle widać na zdjęciu Patologia... <_< 1
butch.stein 251 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Rozbraja mnie głupota ludzi... Chodzi mi o ostatnie newsy z GT5. Jedna sprawa to filmiki z driftem nagrane przez kogoś. Wyraźnie widać, że to nagrane kamerą filmiki ze starej wersji (m.in. nie ma ostatecznego dymu ani śladów opon) a ludzie na różnych serwisach growych (zarówno redaktorzy jak i komentujący) podchodzą do nich jak do oficjalnych trailerów I w komentarzach znowu teksty, że w grze jednak nie ma zniszczeń, nie ma śladów opon itd. Druga sprawa to ta prezentacja zoomowania obrazów z wykorzystaniem aut z GT5. I już teksty, że w grze nie będzie 1000 a niecałe 800 samochodów... bo tyle widać na zdjęciu Patologia... <_< Redaktorzy szukają taniej sensacji, a ludzie ? Jak to ludzie, ot kolejny powód żeby wyśmiać PD, pojeździć po całej grze, z góry skazać ją na niepowodzenie i przy okazji nazwać totalnym dnem. A oparte jest to na paru filmikach marnej jakości, do tego z wcześniejszego buildu, no ale kogo to obchodzi <_< Cytat z Poly, News pokazujący deszcz... Czepiam się nieco, ale od gry robionej tyle czasu wymagam więcej. Bo to co widzę dotąd, jakoś mnie nie przekonuje, że Gran Turismo 5 zniszczy obecne na rynku gry wyścigowe. A tego od niej oczekuję. ... mówi sam za siebie
Daffy 10 566 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 nie wiem z jakiego buildu jest ten filmik ale na TGS był build bez śladów opon Za to z deszczem na Eigerze Ogółem to grubo ponad 10 buildów dotychczas publicznie pokazali i każdy coś ma a czegoś nie ma
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Tylko dla Australijczyków. Co do GT5, to jakie jest przekonamy się dopiero po premierze.
Emet 1 089 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Dobra nowina (czy moze raczej ciekawostka) dla osób, które posiadają G27 (niestety się do nich nie zaliczam.. ). Działają diody pokazujące obroty silnika. Przy okazji zauważyłem, że ten CItroen w demku ma silnik spalinowy.. Ciekwy jestem czy w pełnym GT5 będą obie wersje tego Citroena (el. concept z Prologa i jeżdżący spalinowy). Link dla osób używających PS3 (tak jak ja). http://ps3youtube.com/?go=http://www.youtube.com/watch?v=VDcJOcaIuPQ btw. Tutaj na PS3 wszystkie filmiki z YT działają w HD i większość można ściągnać na dysk. e: Przy okazji najświeższa wersja listy tras z GT5 przygotowana przez SHIRAKAWA Akira z GTP Już jest 25 na 100% potwierdzonych lokacji (bez wariacji itp) a nie sądzę, aby pokazali nam przed premierą wszystkie trasy. Co ciekawe są jeszcze nieliczne osobniki twierdzące, że w FM3 jest wiecej tras niż w GT5 (bez napinki ) Edytowane 30 września 2010 przez Emet 1
Texz 670 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Dużo w tego, ale w końcu pracownicy Polyphony na kilka lat pożegnali się z życiem poza studiem: Toaletę chyba mają publiczną bo nie widzę tam nigdzie nocnika.
dempsej 28 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 WTF? http://www.topgear.com/uk/car-news/top-gear-forza-motorsport-3-ultimate-collection Nie kumam... troche nie jestem w stanie skumac (%) ale... ?
peter 7 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 Dużo w tego, ale w końcu pracownicy Polyphony na kilka lat pożegnali się z życiem poza studiem: Toaletę chyba mają publiczną bo nie widzę tam nigdzie nocnika. krzesełka maja dobrej klasy Herman Miller Aeron
mersi 804 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 WTF? http://www.topgear.com/uk/car-news/top-gear-forza-motorsport-3-ultimate-collection Nie kumam... troche nie jestem w stanie skumac (%) ale... ? W tym dodatku będą jakieś po pierdółki jak temat dasha Xbox Live z Top Gear, 3 nowe auta jako część Stig?s Garage Car Pack i jakiś film 90 minutowy z TG, nie ma nawet samej esencji z tego czyli słynnego toru który był w Top Gear. W GT5 lepiej to wszystko będzie wyglądać.
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 No wiadomo. To bedzie smaczek Top Geara w Forzie. Jezeli ktos chce miec prawdziwe Top Gear experiance to bedzie je mial w GT5.
Rekomendowane odpowiedzi