Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

była taka plotka ale nigdy oficjalnie tego nie potwierdzona. Edytor tras, zmienna pogoda i podział aut na standard i premium też długo były plotami

Opublikowano

oby to była plota ale brak oficjalnego potwierdzenia statusu gold na 3tyg przed premierą też mnie trochę martwią.

Choć z drugiej strony gdzieś czytałem, że jest embargo na recenzje do 27 października, po tej dacie mają się pojawić pierwsze oceny zatem logiczne,że wcześniej recenzent musi dostać pełną wersję...

Opublikowano

raczej plota,nawet na facebooku ruszył konkurs w którym do wygrania jest zaproszenie na oficjalną europejską premierę do Madrytu. Swoją drogą ciekawe jest zadanie - wygra ten który nadeśle najciekawsze prawdziwe zdjęcie auta na wzór fotek z photo travel z GT.

Opublikowano

Kaz na TGS na pytanie o ciągłe przesuwanie daty premiery odpowiedział,że jest zdziwiony bo on osobiście nigdy nie podał daty premiery i jedyną datę jaką kiedykolwiek podał był 3 listopad 2010. Więc ewentualna obsuwa będzie pierwszą zdaniem Kaza Razz

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca ;)

Mowa była o premierze w EU i US. Japońska miała być w marcu. Także tam obsuwę uznają ale nie u nas. Oczywiście jest to bzdura i kpienie się z graczy ale tak to wygląda na papierze xD

Edytowane przez Emet
Opublikowano

kurcze zeby gameplay z gt5 byl dla mnie w polowie tak miodny jak gameplay z nfs shifta na kierownicy , to bylbym w niebo wzięty. z drugiej strony licze na duzo wiecej, i ten 3listopad ,niby tak blisko,a tak daleko ;)

Opublikowano

No no.. już lepiej nie filozofuj :P

Z tego co się dowiedziałem obsuwa będzie rzeczywiście ale TYLKO na terenie Rosji. Jest spowodowana chyba jakimiś problemami z klasyfikacją wiekową (zajmuje się tym jakaś rosyjska organizacja).

Opublikowano

Mogliby przesunąć tak o 2 miechy, żebym mógł się na spokojnie cieszyć nowym NFSem.

Nie podpowiadaj takich głupich pomysłów :)

A mnie ciekawi ten headtracking, jak rozumiem to działa w ten sposób że jak my odwrócimy głowę w lewo to i obraz w kabinie sie odwróci w lewo... tak ? No to troszkę bezsensu bo przecież jak my obrócimy głowę w lewe to nie będziemy widzieć TV i na nic nam ten fajny headtracking hehe chyba że kątem oka będziemy spoglądać na tv :)

Opublikowano

Mogliby przesunąć tak o 2 miechy, żebym mógł się na spokojnie cieszyć nowym NFSem.

Nie podpowiadaj takich głupich pomysłów :)

A mnie ciekawi ten headtracking, jak rozumiem to działa w ten sposób że jak my odwrócimy głowę w lewo to i obraz w kabinie sie odwróci w lewo... tak ? No to troszkę bezsensu bo przecież jak my obrócimy głowę w lewe to nie będziemy widzieć TV i na nic nam ten fajny headtracking hehe chyba że kątem oka będziemy spoglądać na tv :)

Chyba że wystarczy lekki obrót np tyle byś zamiast na środek tv spoglądał na jego krawędź. A najlepiej jakby śledziło ruch źrenic hehehehe...

Opublikowano

A będzie też jakiś bolid F1 w GT5 pełnym?

na pewno ferrari f1 2009 bo bylo w prologu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...