Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co ma Caparo do X1? Pojazd Red Bulla to potwór. Ciekawe jak go się wygrywa. Mam nadzieję, że nie za 100%, 24h wyścig itp. Oby były to eventy z Vettelem w których musimy osiągnąć wyżyłowane czasy. Tak byłoby ciekawiej.

Edytowane przez MajorZero64
Opublikowano

Co ma Caparo do X1? Pojazd Red Bulla to potwór. Ciekawe jak go się wygrywa. Mam nadzieję, że nie za 100%, 24h wyścig itp. Oby były to eventy z Vettelem w których musimy osiągnąć wyżyłowane czasy. Tak byłoby ciekawiej.

chodziło mi o wygląd - no nie powiesz że nie są podobne do siebie - zwłaszcza przód auta/bolidu/czegoś tam

Opublikowano

Newey jest rzeczywiście niesamowity w tym co robi, ale to taki Sith, stoi po ciemnej stronie mocy obecnie, musi zostać nawrócony. :D

Zresztą Red Bull jest tak nadziany, że mogliby ten samochód zrobić w rzeczywistości jak się sezon skończy.

Opublikowano

A przy tym wszystkim uboga aerodynamika..w szybkich zakretach raczej kiepsko toto by sie spisywalo.

"Special Features: enclosed wheels, “fan element” to increase low and medium-speed downforce (much like a vacuum cleaner) "

Czyli jakis przysysacz wymyslili ;]. Turbina gazowa go przysysa wciagajac powietrze.

Opublikowano

Wiem wiem :) Tak tylko dywagujemy ;)

Tylko dziwi mnie ze teorytyczny czas na Suzuce jest o niemal 20 sekund leszy od RBR6 a Suzuka to wkoncu za(pipi)iscie wymagajacy tor jesli chodzi i areo.

Opublikowano

Nie wiem czy byłoby ich stać.

Skoro wydają przeszło 100 milionów dolarów rocznie na swój drugi zespół w F1, to raczej mają nadmiary kasy (dodatkowo sponsorują ekipy chyba w każdej motorowej dyscyplinie).

Opublikowano (edytowane)

Zobaczcie jaki fajny obrazek znalazłem na innym forum :thumbsup:

67422673.png

imo wygląda jak by ktoś te szare ferrari photoshpem troche przerobił :)

Edytowane przez Merson
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...