Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Co ma Caparo do X1? Pojazd Red Bulla to potwór. Ciekawe jak go się wygrywa. Mam nadzieję, że nie za 100%, 24h wyścig itp. Oby były to eventy z Vettelem w których musimy osiągnąć wyżyłowane czasy. Tak byłoby ciekawiej.

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 373,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Wygląda za(pipi)ście... może za X lat takie będą właśnie bolidy F1 :teehee:

Bardziej przypomina prototyp Le Mans niz F1 :wacko:

Opublikowano

Co ma Caparo do X1? Pojazd Red Bulla to potwór. Ciekawe jak go się wygrywa. Mam nadzieję, że nie za 100%, 24h wyścig itp. Oby były to eventy z Vettelem w których musimy osiągnąć wyżyłowane czasy. Tak byłoby ciekawiej.

chodziło mi o wygląd - no nie powiesz że nie są podobne do siebie - zwłaszcza przód auta/bolidu/czegoś tam

Opublikowano

A mi się nie podoba, nie darzę Red Bulla sympatią w F1 i dla mnie ten pojazd to jakiś marketingowy szajs, coś jak ten "Nikemobil" w czwórce.

Opublikowano

Adrian Newey nad tym pracował i ma określone parametry w przeciwieństwie innych cudów techniki w GT. Więc to nie byle gówienko jak Nikemobil.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Newey jest rzeczywiście niesamowity w tym co robi, ale to taki Sith, stoi po ciemnej stronie mocy obecnie, musi zostać nawrócony. :D

Zresztą Red Bull jest tak nadziany, że mogliby ten samochód zrobić w rzeczywistości jak się sezon skończy.

Opublikowano

Zresztą Red Bull jest tak nadziany, że mogliby ten samochód zrobić w rzeczywistości jak się sezon skończy.

Nie wiem czy byłoby ich stać.

Opublikowano

A przy tym wszystkim uboga aerodynamika..w szybkich zakretach raczej kiepsko toto by sie spisywalo.

Opublikowano

A przy tym wszystkim uboga aerodynamika..w szybkich zakretach raczej kiepsko toto by sie spisywalo.

"Special Features: enclosed wheels, “fan element” to increase low and medium-speed downforce (much like a vacuum cleaner) "

Czyli jakis przysysacz wymyslili ;]. Turbina gazowa go przysysa wciagajac powietrze.

Opublikowano

Tyle ze ja mowilem o szybkich zakrentach a nie "low and medium speed" ;)

Opublikowano

Wiem wiem :) Tak tylko dywagujemy ;)

Tylko dziwi mnie ze teorytyczny czas na Suzuce jest o niemal 20 sekund leszy od RBR6 a Suzuka to wkoncu za(pipi)iscie wymagajacy tor jesli chodzi i areo.

Opublikowano

Wiem wiem :) Tak tylko dywagujemy ;)

Tylko dziwi mnie ze teorytyczny czas na Suzuce jest o niemal 20 sekund leszy od RBR6 a Suzuka to wkoncu za(pipi)iscie wymagajacy tor jesli chodzi i areo.

Pewnie testowali ten koncept w F1 2010 od Codies... tam czasy "z dupy" są na porządku dziennym :lol:

Opublikowano

Nie wiem czy byłoby ich stać.

Skoro wydają przeszło 100 milionów dolarów rocznie na swój drugi zespół w F1, to raczej mają nadmiary kasy (dodatkowo sponsorują ekipy chyba w każdej motorowej dyscyplinie).

Opublikowano

Nie ma sensu wydawać kasy na jakiś futurystyczny prototyp. Z Citroena GT też nic nie wyszło konkretnego.

Opublikowano

Ale to Red Bull, a nie zwykły producent samochodów, mogliby to zrobić dla samego faktu, że mają sztab najlepszych ludzi i bez bagażu prestiżowej historii kopią reszcie tyłki.

Opublikowano

Zobaczcie jaki fajny obrazek znalazłem na innym forum :thumbsup:

67422673.png

imo wygląda jak by ktoś te szare ferrari photoshpem troche przerobił :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ostatnio widziałem rozwalonego Renault Kangoo i mogę powiedzieć, że te zniszczenia są całkiem niezłe. Podobnie był wgnieciony jak w GT5.

Opublikowano

Ostatnio widziałem rozwalonego Renault Kangoo i mogę powiedzieć, że te zniszczenia są całkiem niezłe. Podobnie był wgnieciony jak w GT5.

hhmmmm, ten? ;]

zdjcie0268g.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.