Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

Sam Yamauchi podobno w jakimś wywiadzie mówił, że dla niego gra bez stałych 60fpsów to nie gra. A tu proszę finalnie podobno animacja czasem nie wyrobi.

http://ppe.pl/news-3385-Framerate_w_GT5_spada_ponizej_60_fpsow.html

Od TGS to wiadomo. Zresztą wolę deszcz niż jego brak.

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 373,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Już od dawna wiadomo, że GT5 nie zawsze utrzyma stale 60 klatek. A portale robią z tego aferę. Ręcę opadają...

Opublikowano

Pewnie tak jak Prolog czyli nibyFullHD, ale może coś wymyślili i będzie Full chociaż wątpię.

Opublikowano

Recenzenci już dostali pełną wersję.

Na Xboxa360? ;]

Opublikowano

Ogień z dupy ta okładka. Na giełdzie już takie sa w obiegu?

Opublikowano

jedno pytanie: GT5 będzie działał w 1280x1080 czy fullhd?

Szczerze to wisi mi to...to tylko cyferki ktore czesto nijak sie maja do tego co widzimy na ekranie..niektore gry "sub-hd" sprawiaja wrazenie jakby chodzily w wyzszej rozdzialce niz te z 720p

Opublikowano

Oczywiscie o pelnej liscie pojazdow jakie sie znajda nie bylo jeszcze mowy? :(

Opublikowano

Mowa była, ale listy nie było thumbsup.gif

Opublikowano

jedno pytanie: GT5 będzie działał w 1280x1080 czy fullhd?

Szczerze to wisi mi to...to tylko cyferki ktore czesto nijak sie maja do tego co widzimy na ekranie..niektore gry "sub-hd" sprawiaja wrazenie jakby chodzily w wyzszej rozdzialce niz te z 720p

Jak ktoś gra na 37/42" i więcej to zapewne widzi wyraźnie różnicę.

Jednak na natywne 1080p w obecnej generacji nie ma co liczyć.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

A Virtua Tennis 3? :P

A tak na powaznie co do teg rozdzialki..nie chodzi mi o TV..po prostu czasem lepsze efekty (rozmaite filtry itp) daja lepszy efekt (lol) nizli rozdzialka...wystarczy spojrzec na taka FM2 w ktorej zeby doslownie zrzeraja ekran a potem na Alan Wake ktory wyglada gladzko a w rzeczywistosci chodzi w mega niskiej rozdzialce...gdyby nie NeoGaf czy beyond3d to wiekszosc nawet by sie nie zastanawiala nad tymi cyferkami.

Opublikowano

glupota. Porownaj sobie Fife z ps3 a z Xa na ktorym gra jest jedynie skalowana do 1080p. Jak nie widzisz roznicy to kup wiekszy Tv,bo porownania roznych gier nie maja najmniejszego sensu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widac zupelnie nie zrozumiales o czym pisalem...

Opublikowano

no nie, mi chodzi o to, z jezeli mialbys te same efekty w wyzszej rozdzielczosci, to zawsze wygladaloby to o wiele lepiej niz w niskiej.

Mielismy miec konsole FULL HD, a mamy niestety HD Ready. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obawiam sie, ze nastepna generacja konsol tez nie bedzie fullHD, bo dojdzie do tego 3D. A zeby wyswietlic obraz w 3D jak wiadomo potrzeba 2x wiecej klatek, tak wiec sprzet powininen byc tak ze 4x silniejszy niz teraz ;)

Opublikowano

Srał pies te full HD, każda gra powinna chodzić w pełnych 60 klatkach na sekundę, czy to się podoba deweloperom czy też nie. Główne hejterstwo w tej sprawie leci do Rockstar, które w kolejnym GTA pewnie znowu zaserwuje pokaz slajdów.

Opublikowano

Oooo tak... stałe 60 klatek powinno być w każdej grze.

Swoją drogą ciekawi mnie, jak duże dropy będą w GT5. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić GT z chrupiącą animacją :confused:

Opublikowano

Srał pies te full HD, każda gra powinna chodzić w pełnych 60 klatkach na sekundę, czy to się podoba deweloperom czy też nie. Główne hejterstwo w tej sprawie leci do Rockstar, które w kolejnym GTA pewnie znowu zaserwuje pokaz slajdów.

Animacja to jedno, a widoczne doczytywanie jeszcze bardziej szpeci gry.

Opublikowano

RedBullX1supercar_4.jpg

nowy tor...może znawcy powiedzą co to za miejscówka...Monako?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.