MaroS 289 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Zależy od regionu, w polskiej wersji ma być czerwone http://www.ppe.pl/pliki/galeria/530x650_11924.jpg
ryder 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RXHmZ8dJZkQ lista tras, szybko oglądać bo usuną! Niestety po opisach tras widać ze nie będzie dynamicznej zmiany pogody, deszcz jest przypisany do kilku tras, podobnie zmiana pory dnia... I gdzie jest Citta di Aria i Côte d'Azur? Kochałem te trasy!!! są tez już filmiki z intro, ale tego nie obejrzę, poczekam:)
Emet 1 090 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) To nagranie z trybu practice. Może tam będą na sztywno ustawione warunki pogodowe do niektórych tras. Okaże się za jakis czas. A o Côte d'Azur nie musisz się martwić. Widać wyraźnie, że wiele tras nie jest jeszcze odblokowanych (nie ma chociażby Nordshleife), a Côte d'Azur był niedawno pokazany na screenach. ps. Ja z intrem tez poczekam aż odpalę swoją kopię w domu Edytowane 9 listopada 2010 przez Emet 1
Bumier 25 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) ogladalem wlasnie intro, dla mnei jest ok (oprócz muzy) Edytowane 9 listopada 2010 przez Bumier
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Drodzy Panowie, niech Was tylko ręka Boska broni przed zapodaniem w tym temacie intra bez ostrzeżenia/spoilera. Dla mnie obejrzenie intra z GT to ceremonialna chwila... musi to być przy pierwszym odpaleniu gry, światło przyciemnione, sprzęt audio odkręcony tak, by sąsiadka z końca ulicy darła mordę ... no klimat musi być zachowany
Magik 1 124 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Lepiej przycisz audio bo inaczej sam bedziesz darl morde (z rozpaczy)
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Do budy ! Edit: jest aż tak źle ? Dobra, nic nie mów... sam się przekonam jak dorwę już grę (co i tak w tym roku pewnie nie nastąpi ) Edytowane 9 listopada 2010 przez Michał102
Bumier 25 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 kolejny filmik http://www.youtube.com/watch?v=2DsJXYBhf8Y
Lucek 4 417 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 hm, ale bedziesz gral w 3 gry naraz, ze musisz wszystkie na premiere kupic?
Voytec 2 761 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 We wszystkie 3 od dania premiery. Nie wyobrazam sobie inaczej. Potem jest bogaty grudzien, kiedy caly czas jest w co grac + za grosze zaleglosci jak MoH czy Enslaved. / Dobra, koniec tego OT. Pudelkowa wersja Grant Turismo 5... to sie az w glowie nie miesci, ze taka w ogole istnieje. Chlip, zdążyłem dożyc tej chwili.
AbraHAM 8 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 pytanie do maniakow GT , ile jest nowych tras w gt5 ?
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 cienie wewnątrz aut poprawili co cieszy Intro najgorsze w historii serii. Jak dotąd każdy trailer GT5 był lepszy od niego, nie wspominając już o beznadziejnej muzyce. Dużo tras cieszy ale trochę rozczarowany jestem tym,że tak mało jest tras o których nie wiedzieliśmy. Oby jeszcze były jakieś niespodzianki bo to nie pełna lista(brakuje min. trasy z Top Gear i tej dla gokartów na tym włoskim rynku, paru wersji Nurburgringa)- dalej liczę na citta di aria, seatlle i costa di alfi. Co mnie niepokoi to tragicznie mała liczba tras z nocką i deszczem do wyboru. Do tego tylko na Toskanii jest opcja ustalania godziny
MaZZeo 14 193 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ficuś czego hejtujesz, nie mieli czasu przecież na więcej.
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) No z tymi trasami to za wesoło nie jest. Gdzie u diabła jest SPA ? O odcinkach rajdowych na licencji WRC też możemy zapomnieć Natomiast bardzo cieszą mnie klasyki z pierwszego GT Oby tylko ich poziom wykonania był dobry, bo HSR w GT5P był wykonany tragicznie. Edytowane 9 listopada 2010 przez Michał102
nightrunner 8 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) SPA nigdzie nie było oficjalnie zapowiadane, ale zważywszy na to, że brakuje kilku tras, które już widzieliśmy na trailerach (Norshleife, topgear, ten gokartowy) można przyjąć , że wraz z postępem będzie się odkrywało następne trasy (wzorem GT4 zapewne). Edytowane 9 listopada 2010 przez nightrunner
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 tak jest na 100% - wraz z postępem z trybie kariery odblokowują się trasy do tryby practice więc jeszcze przez jakiś czas nie będziemy znali pełnej listy tras. Wiemy że na pewno w grze jest Norshleife, Top Gear, tor gokartowy we Włoszech na rynku i Monako
Markko 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 OK, to teraz bądźcie czujni i piszcie jakby gra pojawiła się w sklepach. Coś czuję że może pojawić się wcześniej niż 25-26 listopada.
Baraba 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 a ja coś czuje że lada chwila będzie dostępna w "innych źródłach" przerobiona na 3.41 compatible
Markko 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Szczerze?? Mam w to wbite. Oni i tak nie będą grali w to po necie. czy może sie mylę i na kopiach mozna grać po necie??
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 SPA nigdzie nie było oficjalnie zapowiadane, ale zważywszy na to, że brakuje kilku tras, które już widzieliśmy na trailerach (Norshleife, topgear, ten gokartowy) można przyjąć , że wraz z postępem będzie się odkrywało następne trasy (wzorem GT4 zapewne). Jednak jakby w grze znalazło się SPA (miejmy nadzieję, że się "odblokuje" ), to bym się wcale nie pogniewał Swoją drogą, PD powinno już podać pełną listę tras zawartych w grze. Za to ciągłe trzymanie nas w niepewności należy im się solidny kop w dupe :angry2: Obawiam się jednak zmasowanego wysypu płatnych DLC z dodatkowymi samochodami premium oraz trasami, które i tak pewnie są już gotowe
Gość donsterydo Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 (edytowane) Jak dobrze policzyłem to na 5 wariacjach jest deszcz i 4 jest śnieg. Na 6 jazda w nocy. Na 3 zmienna pora dnia. Jedna trasa gdzie jest noc i deszcz jednocześnie. Będzie trochę różnorodności Edytowane 9 listopada 2010 przez donsterydo
SM1 25 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 SPA nigdzie nie było oficjalnie zapowiadane, ale zważywszy na to, że brakuje kilku tras, które już widzieliśmy na trailerach (Norshleife, topgear, ten gokartowy) można przyjąć , że wraz z postępem będzie się odkrywało następne trasy (wzorem GT4 zapewne). Jednak jakby w grze znalazło się SPA (miejmy nadzieję, że się "odblokuje" ), to bym się wcale nie pogniewał Swoją drogą, PD powinno już podać pełną listę tras zawartych w grze. Za to ciągłe trzymanie nas w niepewności należy im się solidny kop w dupe :angry2: Obawiam się jednak zmasowanego wysypu płatnych DLC z dodatkowymi samochodami premium oraz trasami, które i tak pewnie są już gotowe ... zawsze zostanie nam edytor tras:) ciekawe na ile ta funkcja będzie rozbudowana
Emet 1 090 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ja jestem zawiedziony tym, że w wyścigu udział biorą jednocześnie auta premium i standard... O ile podczas samej gry to nie jest jakiś duży problem tak na replayach będzie padaka Mam nadzieję, że przynajmniej w trybie arcade będzie można zablokować mieszanie standardów z premiumami. Inaczej tryp photo i replaye to będzie lekka kaszanka 1
Gość donsterydo Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 A skąd wiesz, że nie da się zablokować mieszania aut ?
Narian_89 0 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Emet - ja bym był zawiedziony jakby nie można było się ścigać premiumkami ze standardami... to dopiero byłby bezsens.. poza tym, co można zobaczyć na filmach, które wyciekły - nie ma różnicy znacznej między nimi...
Rekomendowane odpowiedzi