Guti 2 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Emet chcesz powiedzieć, że miałeś większe oczekiwania wobec GT5 niż Kaz? To przecież niemożliwe Chciałem kupić Black Opsa, no ale skoro GT5 zaraz, to wybór jest oczywisty. Szkoda, że niedawno sprzedałem DF GT, ale i tak nie jestem stworzony do symulacji, więc mi to lata. Edytowane 12 Listopada 2010 przez Guti Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Oficjalna lista tras: http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-track-list/ Wyglada na to, ze nie kazda trasa z pogoda / pora dnia Jak to ktos powiedzial: GT5 = GT6:Prologue Edytowane 12 Listopada 2010 przez dempsej Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ile lokacji ? Czytałem, że 26 ja się nie znam a część jest chyba zdublowana (chochlik). Odnośnik do komentarza
Baraba 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Oficjalna lista tras: http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-track-list/ Wyglada na to, ze nie kazda trasa z pogoda / pora dnia Jak to ktos powiedzial: GT5 = GT6:Prologue Trochę brakuje Hong Kongu i Seatle Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Veyron Jakoś nie chce mi się wierzyć że to standard ^_^ Edytowane 12 Listopada 2010 przez pleju Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Trochę brakuje Hong Kongu i Seatle Ja widze 27 lokacji. Mi tez Seattle brakuje. W GT2 super sie tam sciagalo w 2 Player Mode ;], a z GT3 pamietam zupelnie inna jakosc grafiki (flagi! zmierzch! swiatla!) Ale tak cos mi podpowiada: Download Content? Edytowane 12 Listopada 2010 przez dempsej Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Mógłbyś poprawić linka do zdjęcia pleju? EDIT: Ok dzięki Edytowane 12 Listopada 2010 przez MYSZa7 Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Niech ktoś zamknie i zrobi nowy temat ten już od dawna nie wyrabia z ładowaniem. Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 POTWIERDZONO PREMIERĘ !!! O TAK KUURWAA!!! http://blog.eu.playstation.com/2010/11/12/gt5-release-announcement/ Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) POTWIERDZONO PREMIERĘ !!! O TAK KUURWAA!!! http://blog.eu.plays...e-announcement/ Tak, wiemy. BTW: S Ferrari F40 ‘92 S. S... S.... S! i ma kokpit? Edytowane 12 Listopada 2010 przez dempsej Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 No i już się zaczęło pseudo "polskie" narzekanie... ludzie przecież nikt nie zapowiadał 300 premiumów tylko 200, nikt nie zapowiadał 150 tras tylko 70... rozumiem, można czuć pewien niedosyt, ale na litość, cieszmy się, że gra wychodzi za 12 dni (a gier takiego kalibru jak ta wychodzi może 2 na dziesięciolecie, więc nie ma w czym przebierać)... Odnośnik do komentarza
Narian_89 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie ma co... jak wyjdzie, to czekanie na premiumy i trasy będzie bardziej znośnie (w Gt6 czy dlc) brakuje takiej gry na PS3 i tyle w tej kwestii... idę uspawać sobie kokpit ;D Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To standardy będą mieć pulpity, c'nie? Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie. Podobno na liście są błędy. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Narzekać jak najbardziej można bo po 5 latach czekania lista premium i tras nie nastraja optymistycznie. Szkoda, że nie wszystkie trasy mają deszcz. To taki trochę półprodukt niestety. Ale i tak będzie dobrze. GT to GT. Nie kupię na premierę(NFS), ale i tak mi ta gra nie ucieknie. Po za tym teraz nie miał czasu (do chaty wracam tylko na weekend), bo studia okazały się bardziej wymagające niż myślałem, a sesja coraz bliżej i ogólnie ciekawie jest. A jak wiadomo GT wciąga jak ... bardzo mocno. :-/ Edytowane 12 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 całe 3 trasy z płynnym cyklem dnia i nocy i pogodą. całe 8 tras z zmienną pogodą(wliczając te 3 wymienione powyżej)... I do tego pewnie kilka z dniem/nocą ale nie zmienną(np Mountain Trials który pokazywali i w nocy i w dzień) Do tego brak na liście trasy dla gokartów na rynku we Włoszech(czyżby wyrzucili trasę z powodu protestów?) ŻENADA - może gra będzie genialna ale pod względem nowych bajerów to GT6 Prologue Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mam nadzieję że recenzenci i całe środowisko graczy również będą tak surowi jak forumowicze tutaj. Nie można traktować ulgowo gry która powstawała 6 lat i z którą odchodziły takie numery. Nie ma przebacz. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Forza 4 może zamieszać, a wtedy niech Kazek się weźmie, obniży działę do 720, przestanie pierdolić i zrobi ładniejsze trasy z pełnymi ficzerami. W NFS także mamy deszcz i dźień/noc dodatkowo z środowiskiem bijącym trasy z GT5 na głowę, F1 2010 ma deszcz przy ładniejszych trasach, będzie Grid 2, Shift 2 oraz Forza 4. Edytowane 12 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Forza ile? Serio, coś czuję że wyjdzie z tego arcade racer pod Kinect. W końcu sprzedaż jest równa jakości gry, nigdy w sprzeczności. 1 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) W ich studio były foty z deszczem. Gdyby nie Turn 10, Kaz dalej by w jaskini siedział. Oficjalna lista: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/carlist_en.html Heh tak to jest z grami które wychodzą pół dekady. Edytowane 12 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 , F1 2010 ma deszcz przy ładniejszych trasach, No tak z tak spadajacym framerate na prostych ze czlowieka moze szlag trafic ;D btw brak Koenigseg + SCC Aero + Nowy Focus RS500 ale za to mam historiee motoryzacji. Wszystkie mozliwe nissany od poczatku wszechswiata i Hondy ; D I te wyscigi na indy500 w kubelwagen, Ten wiatr we wlosach Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mam nadzieję że recenzenci i całe środowisko graczy również będą tak surowi jak forumowicze tutaj. Nie można traktować ulgowo gry która powstawała 6 lat i z którą odchodziły takie numery. Nie ma przebacz. Nadzieje można mieć, nawet oceny mogą się posypać niskie, ale ludzie i tak rzucą się na GT5 jak szczerbaty na suchary, choćby w ogóle nie była reklamowana - po prostu przez ostatnie 6 lat nie było żadnej gry traktującej w ten sposób o motoryzacji na platformę Sony... A nam nie pozostaje nic innego jak brać co dają bo to i tak lepsze niż to co było do tej pory Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 W ich studio były foty z deszczem. Gdyby nie Turn 10, Kaz dalej by w jaskini siedział. No fakt...ale to dziala w obie strony...gdyby nie Prologue to pewnie w Fm3 nie mielibysmy widoku ze srodka. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt5/courselist_en.html Bida z nędzą. Chociaż i tak dobrze, że nie dali tras standard. A nam nie pozostaje nic innego jak brać co dają bo to i tak lepsze niż to co było do tej pory Właśnie w taki sposób myśli PD. Edytowane 12 Listopada 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4qdky3V7dqw&feature=player_embedded Trailer Byłem naprawdę obojętny wobec tej gry,ale może się jednak skuszę na zakup ;] I to ma być trailer ujawniający datę premiery najbardziej wyczekiwanej gry wyścigowej dziesięciolecia ?!? Yeb.łem Co jak co ,ale informacja okazała się mocnym sierpowym ,Nic tylko szykować 199 złotych 12 dni ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi