Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fizyka fizyka szpic :)

Czech na moje pytanie o framerate odpisał,że jest "pretty stable" co w sumie gó.wno nam mówi :P

Poza tym jest nowy filmik z GT AUTO i mozna wzorem GT4 dawać spoilerki do aut, dodatkowo jest car modifications które niestety nie obejmowały jego auta.

W Photo travel nie można wybierać standardów, felg nie mozna zmieniać w standardach,a na filmiku z jazdy nie widze nawet zadrapań lakieru na standardach

Opublikowano (edytowane)

tak przy okazji co moze oznaczac w polu : UStawienia Kierownicy -> Steering Type -> i tutaj do wyboru Amateur, pro , simulation.

czyzby zmiana fizyki ? :)

Edytowane przez szpic
Opublikowano (edytowane)
teraz mamy wreszcie jakieś filmiki i lektora.
pewnie Martyna Wojciechowska będzie w pl wersji czytac ;)

Edytowane przez Bumier
Opublikowano

Ja pierdykam fuks z tą kierownicą. Ciekawe czy nie jest to po to zrobione aby opchnięto kilka dodatkowych kierownic Logitecha z logiem GT (ciekawe czy PD ma w tym jakieś udziały).

Znając życie miesiąc- dwa po premierze wyjdzie patch dający możliwość symulacyjnego sterowania za pomocą pada.

Brzmi jak teoria spiskowa, ale jak już pisałem- ch.uj to wie już z tym GT5. Wszystko jest możliwe.

Opublikowano (edytowane)

poprawka - ta opcja była już podobno w GT5P i nie dotyczy fizyki i dotyczy tylko tych kierownic co widać w opcji powyżej.

Czyli dalej mamy strach choć ten Czech gada,że jest niby fizyka z GT Academy i tylko więcej wspomagaczy wrzucili jakby ktoś się nie radził

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

zobaczyłem filmik z hondą (S) i fizyka mi się bardzo podoba.

a ustawienia kierownicy poprawiły mi humor(zresztą takie same jak w prologu),już wszystkie ale mam za sobą teraz tylko czekać na premierę :D

Edytowane przez poli_x
Opublikowano

zobaczyłem filmik z hondą (S) i fizyka mi się bardzo podoba.

ta... a ja widzialem filmik z ferrari na yt - wygodne jest :lol: :lol:

wystarczyło mi zachowanie samochodu w pierwszym zakręcie podczas hamowania,żeby mi się potwierdziło tylko to co już widziałem gdy sam grałem w GT5

Opublikowano (edytowane)

MnH0n.jpg

MrnBR.jpg

hjeuG.jpg

Popatrzcie na felgi. Ogólnie nie jest źle, ale dobrze też nie jest. :confused: Dodatkowo wszystko płaskie i kanciaste oraz napis PlayStation 2. :potter:

Edytowane przez MajorZero64
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wy na serio jesteście aż tak oślepieni tyłkiem Kaza?

suzukacircuiteastcourse.jpg

To też GT5. Premium i standard obok siebie. Ja pierdole. Ja już jebie mocno z niektórych na tym forum i w necie.

Edytowane przez MajorZero64
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Gość donsterydo
Opublikowano

No to ciekaw jestem jak recenzenci będą oceniać wykonanie samochodów na tle konkurencji, skupią się na "garstce" premium czy na standard, ktorych jest 4 razy więcej :P

Te standard wyglądają tragicznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...