MatrixW9 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Powiedzcie, że ten screen jest prawdziwy.. prosze ! BMW M3 E30 to dla mnie mistrzostwo świata BTW. Przed startem wyścigu będzie można włączyć/wyłączyć zużywanie benzyny i opon. Edytowane 17 listopada 2010 przez MatrixW9
diolek 43 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 z tym e30 to zbyt piekne ,zeby bylo prawdziwe. to jest symbol motoryzacji dla mnie, i uwazam za wielki blad nie umieszczenie e30 m3 w gt5
ryder 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 sprzeglo dziala.Fizyka to ponoc pomost miedzy GTA a GT5p mam nadzieje że w g25 tez bedzie obsługiwane sprzęgło, we wcześniejszych filmikach z menusów chyba nie bylo ustawień dla logitecha g25, co mnie troche martwi... tak czy inaczej złożyłem przed chwilą preordera, czekamy...
Gość szpic Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Sprzeglo działa ( z tego co pisza ) w ten sam sposob jak w GT5p odpalasz wyscig i przed startem dusisz trojkąt i to aktywuje sprzeglo
Michał102 870 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Te screeny z Gallardo i Focusem na poprzedniej stronie są po prostu niesamowite To pewnie photo mode, ale i tak jest to mistrzostwo. Podczas samego wyścigu modele premium nie powinny wyglądać specjalnie gorzej, bajeczne oświetlenie robi swoje No i cieszą mnie te wieści odnośnie fizyki... na pewno będzie kapitalna i w połączeniu z kierownicą da nam masę frajdy. Gdyby nie okres przedświąteczny i związana z tym masa wydatków, to bym chyba jednak nie wytrzymał i zamawiał konsolę już dziś Moja DFP nie może już się doczekać wyciągnięcia z szafy Edytowane 17 listopada 2010 przez Michał102
zbynio24 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 To w koncu premiera 24 czy 26 http://pl.playstation.com/ps3/games/detail/item241009/Gran-Turismo%C2%AE-5/
butch.stein 251 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Cieszy możliwość zmiany stopnia przybliżenia kamery z wewnątrz. Zdanie na temat standardów: Standard cars looks way better than I expected, but far from complexity of Premiums. Czyli tak jak można było się spdoziewać, wyglądają ok, ale premiumom nie dorastają do pięt Na koniec: And I assure you that Diablo/Cuda/C12 (oh the V12 ) all sounds freaking beautiful.
Gość donsterydo Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Za@ebiste te nowe fotki z photo mode
zizikus 0 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Cieszy możliwość zmiany stopnia przybliżenia kamery z wewnątrz. Zdanie na temat standardów: Standard cars looks way better than I expected, but far from complexity of Premiums. Czyli tak jak można było się spdoziewać, wyglądają ok, ale premiumom nie dorastają do pięt Na koniec: And I assure you that Diablo/Cuda/C12 (oh the V12 ) all sounds freaking beautiful. nie, napisal ze wygladaja lepiej niz sie spodziewal, ale wiadomo ze gorzej niz standard
butch.stein 251 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 nie, napisal ze wygladaja lepiej niz sie spodziewal, ale wiadomo ze gorzej niz standard Tak wiem, potrafię czytać co napisał. Tyle, że wywnioskowałem, iż wyglądają ok, skoro specjalnie nie zaczął lamentować na temat ich wyglądu. Myślę, że gdyby wyglądały badziewnie to na pewno zawarł by to w swojej wypowiedzi.
Gość Kuno Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 http://http://www.youtube.com/watch?v=RuvvTWfVIl0&feature=related Co powiecie na to?
Bartg 5 467 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Biorac pod uwage ze jest dwa razy http to nic nie sadzimy
Redmitsu 978 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 w dodatku stare.... ale jare
polaki899 32 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) To w koncu premiera 24 czy 26 http://pl.playstation.com/ps3/games/detail/item241009/Gran-Turismo%C2%AE-5/ Nic się nie zmieniło premiera 24, po dzisiejszym ogłoszeniu SCEP i inne oddziały aktualizowały date wydania na swoich stronach. A ta podsufitka w tej Ferarce no (pipi) zakochałem się http://www.youtube.com/watch?v=nFLb5btwyNU&feature=player_embedded#! Edytowane 17 listopada 2010 przez polaki899
winner 183 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Jeżeli nie będzie E30 w fullu to dla mnie kolejny mega-fail japończyków. Staram się nie komentować przed premierą, ale to co odwalili z samochodami.... o pomstę woła. No nic, zostaje lekko ztuningować 2002 i wyjdzie na to samo (prawie).
Emet 1 089 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Jak do tej pory nie widziałem jeszcze wschodu słońca. Zawsze pokazywany jest start gdzieś popołudniu i noc... i na tym koniec.
Redmitsu 978 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Jak do tej pory nie widziałem jeszcze wschodu słońca. Zawsze pokazywany jest start gdzieś popołudniu i noc... i na tym koniec. Wezmiesz sobie wyscig na Nurburingu 24h to zobaczysz wschod slonca : )
peter 7 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) szkoda ze Veyron to taki P/S kiepsko prezentują sie te tylnie światła ale co tam jest cała masa innych pieknie wykonanych modeli P takze bedzie czym śmigać z bananem na gębie Edytowane 17 listopada 2010 przez peter
MaroS 289 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 Veyron z rzeczywistości tez brzydko wygląda, taka mydelniczka.
Dj Moja Stara 0 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Pozwolę sobie na mały offtop. Jaram się niesamowicie nowym Gran Turismo. Cieszy mnie też niezmiernie fakt, że zamiast organizować turniej na forum (jak to miało miejsce z GT4 czy GT3 - hi PiotrB, Emet, nick__t i reszta) będziemy mogli w końcu pograć online. Szkoda tylko, że jak na razie nie mam telewizora... nie mówię o HD, ale choćby i Triluxie z lumpeksu P.S. Myślę, że GT5 będzie WIELKĄ grą (jak każde GT, przynajmniej dla mnie takie było... nie jestem żadnym fanboyem, ot - miłośnikiem), na pewno też będzie miała kilka niedociągnięć... P.S.2. Wiem, że z forum nie jestem na bieżąco, więc może nie powinienem się wypowiadać (ostatni raz byłem tu chyba z rok temu), ale... może rzeczywiście przydał by się nowy osobny temat dla GT5 (kiedy ta już wyjdzie "na światło"), tak dla większej przejrzystości treści w nim zawartych. P.S.3. Do zobaczenia na torze!
butch.stein 251 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Somebody asked about 16 races (as seen in both final One Lap Magic races in Licenses section so far) being mixture of Premium and Standard models. They are in fact, I took a moment to pay attention, but - you just don't see the difference during race. On my set - and I'm using an 50" plasma - all Standard cars look like a Prologue cars in-race. It is more-less visible in the replay, but overall I think PD did a very decent job in mixing the two breeds. In Practice mode (Settings options for car are available if you have "settable" parts) you can run Free Run, Drift Trial or One Make Races which I find great. NOtice that game has it's own logic about Race Starts - on some tracks they're Standing, on others Rolling. I presume once the Online options become available we'll be able to choose desired option for Private Lobby races. But both Arcade and GT Life mode have predetermined ways of starting the races.
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Wierz co... po niektórych postach na tym forum takie teksty biorę na półserio.
Rekomendowane odpowiedzi