orion50 632 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 snieg wyglada brzydko! Preorder odwołany ten spojler. Fajny standard Dźwięki to absolutna pierwsza liga. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 proponuje na początku nowego tygodnia gdy realnym stanie się zakup własnych kopii GT5 założyć nowe trzy tematy: Gran Turismo 5 - nowy temat główny gdzie będziemy opisywać wrażenia z fulla Gran Turismo 5 zdjęcia - gdzie wklejać będziemy foty z photo travel Gran Turismo 5 online - gdzie będziemy ustawiać się na zmagania w multiplayerze Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeszcze jeden Obrazek :potter: Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak. Ja bym montował na dole, tak bardziej w stronę realizmu. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Po filmikach się modelu jazdy nie ocenia, ale pozwolę sobie napisać, że to co tu zobaczyłem jest po prostu ZA-JE-BI-STE Autem nosi po torze koncertowo Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Będzie sie dało w premiumach tuningować nadwozie ala NFS? Bo wiadomo że naklejki będzie można sobie naklejać jak w forzie3, ale bardziej mnie ciekawi ten tuning wizualny 8) Edytowane 18 Listopada 2010 przez Merson Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 2 tony robi swoje Odnośnik do komentarza
Dj Moja Stara 0 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 @ Pejas123: świetny pomysł i wykonanie fotela, marzę o czymś takim. Tymczasem muszę się zadowolić... padem i telewizorem, którego jeszcze nie mam a na który mam odłożone... 4-5 stówek @ Ficuś: myślę, że Twoja koncepcja (o stworzeniu nowych topiców) jest jak najbardziej słuszna, ja popieram! Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 proponuje na początku nowego tygodnia gdy realnym stanie się zakup własnych kopii GT5 założyć nowe trzy tematy: Gran Turismo 5 - nowy temat główny gdzie będziemy opisywać wrażenia z fulla Gran Turismo 5 zdjęcia - gdzie wklejać będziemy foty z photo travel Gran Turismo 5 online - gdzie będziemy ustawiać się na zmagania w multiplayerze Masz moje błogosławieństwo Dobry pomysł. Ps. Ludzie wyluzujcie, wystarczy na 3 dni odpuścić temat i 10 nowych stron przybywa... kto to będzie czytał hehe Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bezapelacyjnie gdyby nie to, że po renowacji forum obcięło wszystkie posty do stycznia 2008, byłby to najbardziej obszerny topic na forum. Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 all Standard cars look like a Prologue cars in-race. It is more-less visible in the replay, but overall I think PD did a very decent job in mixing the two breeds. z gtplanet Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Szczerze to wątpię w DLC do GT5. Raz że Kaz wspominał iż chce wydać pełny produkty, a dwa - jeżeli by dodawali nowe auta premium w formie DLC i nowe trasy, to czym by zaskoczyli graczy podczas premiery GT6? A tak to wymodelują resztę aut do klasy premium, dodadzą kilka nowych/aktualnych modeli oraz tras i wydadzą jako GT6... Oni nie chca nas zaskakiwac tylko chca na nas zarobic, dlatego mysle, ze jakies DLC w przyszlosci bedzie. tak przy okazji co moze oznaczac w polu : UStawienia Kierownicy -> Steering Type -> i tutaj do wyboru Amateur, pro , simulation. czyzby zmiana fizyki ? jak wspomnieli inni - ustawienie zachowania kierownicy - w GT5P na G27 gram na simulation bo na pro za bardzo kiera trzeslo i cos stukalo non stop - signature edition unbox moze sie przyda do sprawdzenia zakupu - mam nadzieje, ze jesli kupie to zaden mietek nie wezmie sobie wczesniej mojego kodu... powinny byc kody pod zdrapkami... Ogolnie to nie jestem rozczarowany zawartoscia gry bo od dnia kiedy to na japonskiej stronie "wycieklo" info o standardach i 20 trasach nie nastawialem sie na nic innego. Jestem natomiast piekielnie w(pipi)iony gdyz podobno G27 ma dzialac w 5 tak jak w 5P - czyli manetki maja nie dzialac albo sprzeglo - jak to sie sprawdzi to bedzie padaka....wydalem w ch. kasy na kiere, signature edition zamowione, urlop 24-26 wziety - a tu taki zawod.. (info o nie dzialaniu z neogaff - cytat z jakiegos wywiadu z czlowiekiem z pd/sony - podobo to przez te k.... ktore chitowaly w time trialach - logitech nie chce przeprogramowac G27 (bo sony pewnie nie chce im za to zaplacic) wiec pd stosuje rozwiazanie z 5P) - stad tylko "moze sie przyda przy zakupie" Z innej beczki - ktos w wawie planuje wizyte na tym evencie 26-28.11 ? na facebook mozna proponowac jaka sie chce trase - chca krotka zeby sie wyrobic, ale ja bym proponowal nurba - kto go nie zna nie bedzie stanowil konkurencji Z jeszcze innej beczki - nik_t - dodasz mi sie na PSN dla ulatwienia zblizajacego sie scigania ?(bede mial juz praktycznie komplet ludzi) - Emet ma moje ID to wysle Ci w PMie - Emet - badz tak dobry Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) jak to łopatki nie działały w 5P ? bez problemu u mnie na G25, sprzęgło wlączało sie trójkątem i tak samo to rozwiązano w GT5, w sumie powinna być opcja w menusach Clutch: ON/OFF i nie trzeba by sie bawić z tym trójkątem przed wyscigiem. Edytowane 19 Listopada 2010 przez peter Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A powiedz mi peter, grales moze kiedys na dfp? Jesli tak to na ktorej kierze przyjemniej sie jezdzi? Jakies roznice? Pomijajac sprzeglo i skrzynie w ukladzie h ? Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) A i jeszcze jedno ważne pytanie. Jak jest z mapowaniem przycisków w G25? Wiem że nie ma go w opcjach ustawień kierownic, jest DFP DF itp. Moje pytanie brzmi. Czy zmieniając ustawienia przycisków w opcjach np. w DFP będzie to oddziaływało na ystawieniach klawiszy G25? na przyszlosc, uzywaj opcji edytora - vip77 Edytowane 19 Listopada 2010 przez vip77 Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 polecam sie przypatrzyc temu autu ( te białe ) Czyzby Porshe? Bo co innego to moze byc Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 pewnie RUF a nie porshe Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 proponuje na początku nowego tygodnia gdy realnym stanie się zakup własnych kopii GT5 założyć nowe trzy tematy: Gran Turismo 5 - nowy temat główny gdzie będziemy opisywać wrażenia z fulla Gran Turismo 5 zdjęcia - gdzie wklejać będziemy foty z photo travel Gran Turismo 5 online - gdzie będziemy ustawiać się na zmagania w multiplayerze Jestem jak najbardziej za! Inaczej nie będzie można znaleźć interesujących nas informacji, bo raczej oczywistym jest, że po premierze będzie tu lawina postów wszelkiej maści, a tak to nawałnica rozłoży się na trzy tematy Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jak założysz te tematy to może jeszcze sonda z oceną gry. Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Na screenie wyglada na Rufa CTR-2 Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Będzie sie dało w premiumach tuningować nadwozie ala NFS? Bo wiadomo że naklejki będzie można sobie naklejać jak w forzie3, ale bardziej mnie ciekawi ten tuning wizualny 8) I tak się rodzą plotki... <_< W GT5 NIE można naklejać żadnych naklejek. Jedyne co można w tym temacie to zmiana numeru na autach wyscigowych. Co do częsći nadwozia to w standardach z tego co widać można będzie jedynie dodać spojler (w dodatku wybór jest dużo mniejszy niż w GT4). Poza tym można zmienić ogólny kolor samochodu. Premiumy pozwalają na więcej ale nie wiadomo czy wszystkie i ile zestawów przypada ja jedno auto (obstawiam że "aż" 1..). Są elementy na przód, bok, tył, spojler, felgi, maska... i tyle wiem. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Emet Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) A powiedz mi peter, grales moze kiedys na dfp? Jesli tak to na ktorej kierze przyjemniej sie jezdzi? Jakies roznice? Pomijajac sprzeglo i skrzynie w ukladzie h ? nie miałem okazji grać na DFP, jedynie na staraym DF za czasów GT3,4 co do mapowania to też Ci niestety nie powiem bo grałem zawsze na defaulcie na G25, wszystko wg. moich preferencji było dobrze zmapowane to nie bawiłem sie w zmiany. polecam sie przypatrzyc temu autu ( te białe ) Czyzby Porshe? Bo co innego to moze byc RUF'ik Edytowane 19 Listopada 2010 przez peter Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 swietne : Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) SLS '10 - SSR5 F430 - Suzuka Rain F430 Suzuka Rain - Data Logger Nascar - Pit Stop A teraz BARDZO WAŻNE pytanie do Was- jak wygląda pit stop w nascarze bo mam youtube zablokowany w pracy Edytowane 19 Listopada 2010 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Latają kolesie przy aucie, podnoszą jedną stronę i zmieniają koła, później podnoszą drugą stronę i zmieniają koła. Generalnie to fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi