Gość szpic Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 a jak zrobisz widok do tylu to widzisz goscia lejacego paliwo. wjezdzajac do pitu wybierasz jakie opony chcesz i ile paliwa ma ci dolac. masz na to 15 sekund
Magik 1 125 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Suzuka w deszczu...nie mam pytan
Emet 1 098 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Źdźbło trawy rządzi xD Edytowane 19 listopada 2010 przez Emet
Magik 1 125 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Na początku myślałem że ktoś rzucił jakąś dzidą
Daffy 10 614 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 wolumetryczny dym, źdźbła trawy w powietrzu a paru więcej aut premium lub choćby dwóch tras więcej nie chciało mu się zrobić
ted360 17 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Sonda: co zrobilibyście na moim miejscu - kupili teraz GT5 i grali miesiąc na padzie, czy wybrali kierownicę i miesiąc katowali GT5P w oczekiwaniu na kolejną wypłatę :>
Michał102 870 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Sonda: co zrobilibyście na moim miejscu - kupili teraz GT5 i grali miesiąc na padzie, czy wybrali kierownicę i miesiąc katowali GT5P w oczekiwaniu na kolejną wypłatę :> Zdecydowanie poczekałbym ten miesiąc. Przez miesiąc można przejść spory kawałek kariery... szkoda zmarnować tyle wyścigów na padzie. No i jak teraz kupisz kierownicę, to przez ten miesiąc nieźle podszkolisz umiejętności na GT5P i do GT5 przysiądziesz jako pro zawodnik
dempsej 28 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Sonda: co zrobilibyście na moim miejscu - kupili teraz GT5 i grali miesiąc na padzie, czy wybrali kierownicę i miesiąc katowali GT5P w oczekiwaniu na kolejną wypłatę :> Zdecydowanie poczekałbym ten miesiąc. Przez miesiąc można przejść spory kawałek kariery... szkoda zmarnować tyle wyścigów na padzie. No i jak teraz kupisz kierownicę, to przez ten miesiąc nieźle podszkolisz umiejętności na GT5P i do GT5 przysiądziesz jako pro zawodnik +1 Pozatym za miesiac kierownice moga zdrozec, a gry zazwyczaj trzymaja cene. Bralbym kiere i trenowal na GT5:P, do kiery trzeba sie przyzwyczaic
Pejas123 8 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 GT bez kierownicy to jak facet bez jaj Aczkolwiek jak tu sie powstrzymać od zakupu GT5 przez miesiąc?? Najwyżej weź grę, a jak będziesz już miał kierownicę zaczniesz przygodę od nowa na nowym save'ie Jest jeszcze możliwość pożyczki od bezkarkowców i zakup od razu GT5 i kiery - ale to na własne ryzyko
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Nie mógłbym grać w Prologa miesiąc, wiedząc, że na półkach sklepowych jest już GT5. Dostałbym białej gorączki.
benito82pl 202 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Sonda: co zrobilibyście na moim miejscu - kupili teraz GT5 i grali miesiąc na padzie, czy wybrali kierownicę i miesiąc katowali GT5P w oczekiwaniu na kolejną wypłate Mam ten sam problem:( jedyny plus że mam f1 Mam jeszcze takie jedno pytanie odnośnie dfgt. Będę grał w pokoju około 10 m2 gdzie spi mój mały brzdąc i żona:( i sie zastanawiam czy odgłosy z kierownicy nie będą zakłócać ich snu???
Daffy 10 614 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 jak mają delikatny sen to będzie przeszkadzać.
poli_x 1 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Sonda: co zrobilibyście na moim miejscu - kupili teraz GT5 i grali miesiąc na padzie, czy wybrali kierownicę i miesiąc katowali GT5P w oczekiwaniu na kolejną wypłate Mam ten sam problem:( jedyny plus że mam f1 Mam jeszcze takie jedno pytanie odnośnie dfgt. Będę grał w pokoju około 10 m2 gdzie spi mój mały brzdąc i żona:( i sie zastanawiam czy odgłosy z kierownicy nie będą zakłócać ich snu??? myślę że może im to przeszkadzać,acz kolwiek jest to kwestia przyzwyczajenia podczas snu
Pejas123 8 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Zdecydowanie będzie przeszkadzać. Najlepiej pooglądaj sobie filmiki na yt jak wiara jeździ na kierownicy - i sam ocenisz czy nie za głośno to wszystko słychać. (odgłos wciskania pedałów, kontry na kierownicy itp.)
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Od razu pisze, ze nie jestem fanem symulatorów, gram w wyscigi tylko okazjonalnie i sa to same arcade'ówki. Jednak rozważam możliwosc zakupu GT5 w przyszlym roku wraz z kierą Logitecha - coś czuje, że takie combo by mnie rozwaliło, a w GT5 grałbym dzień i noc! Jestem ciekaw jak GT5 wplynie na popyt na PS3 w okresie przedswiatecznym. Czuje, ze ta gierka da rade i pod wzgledem sprzedazy utrzyma soniaka na równi z X360, który w ostatnich miesiacach zdecydowanie zarządzil
benito82pl 202 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) no to dupa wyjdzie z tą kierą. no trudno poczekam z zakupem do przeprowadzki i przy okazji zrobie sobie stand. Dzieki za info oglądałem wszelkiej masci filmiki ale na lapku z małymi głosnikami to nie to samo co w realu. i stąd pytanie żeby sie nie okazało że kupilem i grać nie moge:( Edytowane 19 listopada 2010 przez benito82pl
Pejas123 8 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jakbyś miał później żałować zakupu (i kasy bo to w końcu nie mały wydatek) to lepiej się wstrzymaj. Z drugiej strony w nocy lepiej się żoną zająć a grać w ciągiu dnia Pozdrawiam
Michał102 870 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jestem ciekaw jak GT5 wplynie na popyt na PS3 w okresie przedswiatecznym. Czuje, ze ta gierka da rade i pod wzgledem sprzedazy utrzyma soniaka na równi z X360, który w ostatnich miesiacach zdecydowanie zarządzil GT5 na sprzedasz PS3 wpłynie i to bardzo. Wielu (w tym ja) kupiło PS3 w dniu premiery myśląc, że za niedługi czas wyjdzie GT5 i będzie pięknie. Niestety gra się "trochę" opóźniła, i wiele premierowych konsol odeszło już z tego świata, więc maniacy GT muszą kupić konsolę Sony po raz drugi.
Gość szpic Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jakbyś miał później żałować zakupu (i kasy bo to w końcu nie mały wydatek) to lepiej się wstrzymaj. Z drugiej strony w nocy lepiej się żoną zająć a grać w ciągiu dnia Pozdrawiam zone można zmienic :potter: Choose! Gt5 vs Wife
benito82pl 202 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Jakbyś miał później żałować zakupu (i kasy bo to w końcu nie mały wydatek) to lepiej się wstrzymaj. Z drugiej strony w nocy lepiej się żoną zająć a grać w ciągiu dnia Pozdrawiam heehee żoną to już sie zajełem:P a tylko w nocy mogę grać! w takim razie wstrzymam sie z zakupem GT i kółka do przyszłego roku. Bo coś czuje że GT bez patcha jakiegoś się nie obejdzie. i Wtedy będę miał już kompletna scigałke Choose! Gt5 vs Wife the winner is??! Gt5 Edytowane 19 listopada 2010 przez benito82pl
Julita 17 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Ten Vejron na filmiku słabo skręca, tu nawet nie chodzi o to że trasa jest nieznajoma ale właśnie oto że słabo skręca, ześlizguje się z zakrętu <_< Wygląda na to że to będzie niewypał. Odnośnie sądy to ja bym wybrała raczej gre, i tak nie będziesz do tyłu do innych. A pojawienie się GT5 żeczywiście wpłynie znacząco na sprzedaż ps3, i ja chce kupić drugą już konsolę, moją pierwszą 40 giga sprzedałam przed przeprowadzką ale mnie interesuje jakiś mega pack albo racing pack wraz z grą. Inna sprawa to czy te samochody dostępne w wersjach dodatkowych będa też do kupienia w zwykłej wersji gry??
Krilioner 0 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jestem fanem GT od samego początku. Kiedyś GT2 + kierownica to był dla mnie szczyt w wyścigach samochodowych. Teraz po latach kontaktu z wszelkimi ścigałkami nabrałem do grania trochę dystansu. O ile kiedyś najważniejsza była dla mnie grafika i fizyka tak teraz przede wszystkim cenię sobie grywalność. Z GT5P nie miałem zbytniej styczności więc nie mam też specjalnie żadnej wyrobionej opinii ale to co słyszę i czytam o GT5 trochę mnie przeraża. To że nie na wszystkich trasach jest pełny wybór warunków pogodowych to żaden problem. I tak jest lepiej niż w większości tego typu gier. Fizyki po filmikach nie mogę ocenić, ale loty po hopkach wyglądają trochę kartonowo i sztucznie - jednak póki sam nie zagram, wolę to przemilczeć. Martwią mnie jednak dwie rzeczy: po pierwsze - podział na standardy i premiumy. Nie wiem czy kiedykolwiek coś takiego miało miejsce w grach wyścigowych (?). Moim zdaniem jest to kompletna bzdura psująca trochę zabawę. Oczywiście nie wiem jak to wyjdzie w praniu, ale przeczuwam, że gdy dobiorę się w końcu do GT5 to będę męczył tylko premiumy. Rozumiem czego chciało dokonać PD - przecież nie mogli sobie pozwolić na to by w GT było mniej pojazdów niż w F3, a z drugiej strony nie mieli też czasu (?) na wymodelowanie 500+ premiumów. Moim zdaniem poszli jednak w złą stronę. Zamiast tracić czas na konwersji modelów mogli dołożyć jeszcze 50 premium i wypuścić grę z 300+ pojazdami. Powiedzmy sobie szczerze, kto posiada w garażu (i jeździ!) większą ilością fur? Dla mnie takie pchanie się na siłę w ilość jest totalną bzdurą. Poza tym te wszystkie wrc, nascary i tak dalej. To moim zdaniem też wprowadza zamęt. Od szutrów mam dirta. Nascary w ogóle mnie nie jarają. Nie podoba mi się taktyka PD polegająca na stworzeniu ultra obszernej gry. Zdecydowanie w tym względzie wolę forzę. Dla mnie idealna gra to tory + drift + drag. Przy wrc wymogiem jest dobre odwzorowanie zniszczeń, a nie da się tego dokonać w grze która próbuje zawrzeć wszystkie możliwe sporty samochodowe na jednej płycie. Jeszcze o grafice. Dla mnie ta z f3 jest wystarczająca w tej generacji. Wolę mieć lepsze zniszczenia niż karoserie bez kantów które można jedynie trochę zarysować. Moim zdaniem F4 - jest T10 dobrze się przyłoży, może w końcu przebić serię GT. PD jest za bardzo zapatrzona w siebie. Od części trzeciej jadą już bardziej na wyrobionej marce niż na jakości swoich produktów. Poza tym sprzedawanie wersji demonstracyjnych w cenie normalnej gry uważam za totalne chamstwo. Nie wiem czemu ludzie dają się jeszcze na coś takiego nabrać. Bynajmniej nie oznacza to że nie mam zamiaru zapoznać się z ich nowym tworem. Niestety na razie nie posiadam jeszcze PS3 ale może za jakiś czas, jeśli GT5 okaże się lepszy niż przeczuwam, prawdopodobnie zaopatrzę się w jakąś paczkę ps3+Gt5+g25.
mersi 804 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) Będzie sie dało w premiumach tuningować nadwozie ala NFS? Bo wiadomo że naklejki będzie można sobie naklejać jak w forzie3, ale bardziej mnie ciekawi ten tuning wizualny 8) I tak się rodzą plotki... <_< W GT5 NIE można naklejać żadnych naklejek. Jedyne co można w tym temacie to zmiana numeru na autach wyscigowych. Nie plotki tylko wywnioskowałem to po filmiku na którym pojawiło się to: widać na tym czarnym camaro grafike na boku, więc myślałem że w premiumach będzie sie dało wybierać właśnie naklejki jakieś lub gotowe wzory itd Ten Vejron na filmiku słabo skręca, tu nawet nie chodzi o to że trasa jest nieznajoma ale właśnie oto że słabo skręca, ześlizguje się z zakrętu <_< Wygląda na to że to będzie niewypał. Edytowane 19 listopada 2010 przez Merson
Rekomendowane odpowiedzi