DaN3000 80 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 A słuchanie komentów z GTplanet to już w ogóle porażka, pisanie że standardy wyglądają jak auta z GT5p czyli de facto premiumy jest wręcz żałosne. To są komenty od ludzi, którzy mają tę grę u siebie i w nią grają a nie "forumowych ekspertów" oceniających wszystko na podstawie screenów. Tak btw dokładny cytat: Somebody asked about 16 races (as seen in both final One Lap Magic races in Licenses section so far) being mixture of Premium and Standard models. They are in fact, I took a moment to pay attention, but - you just don't see the difference during race. On my set - and I'm using an 50" plasma - all Standard cars look like a Prologue cars in-race. It is more-less visible in the replay, but overall I think PD did a very decent job in mixing the two breeds. Czyli komentarz ten dotyczy samego wyścigu, gdy skupiasz się na jeździe, a nie replayu, gdzie oglądasz sobie dokładnie wszystko na stop-klatce (gdzie jak napisał jest to more-less visible).
Emet 1 089 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Mnie nie bardzo interesuje co mówią jakieś tępe strzały, które nie widzą róznicy między modelem składającym się z ~5k a (teoretycznie) ~200k polygonów i często między frameratem na poziomie 30 a 60fps... To jest opinia jednego osobnika. Moja (jak i wielu innych) wynika z oczywistej oczywistości (wiadomo powszechnie, że to są modele z PS2 i widać to wyraźnie na screenach i filmikach). Edytowane 20 listopada 2010 przez Emet
poli_x 1 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ale niektorzy sa tu niepojetni no nic pogramy za pare dni.
Bartg 5 467 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Ch.uj mi z tego, że podczas wyścigu nie ma wielkich różnic, bo tak naprawdę mało kogo interesuję, jak wyglądaja inne samochody poza autem gracza, ale fakt, że w 80% aut nie mam kokpitu jest żałosny - dla mnie na kierownicy to jedyny widok do gry w ścigałki, a wtedy to, czy przycisk od radia jest w 3d czy jest tylko słabą teksturą naprawdę ma małe znaczenie - patrzy się na kierownicę, zegary i górny kawałek deski rozdzielczej. Fajnie, że będzie można policzyc szfy na fotelu, tylko po co to komu ? Że będzie można piękne zdjęcia wnętrza zrobić ? Łał super, równie dobrze można google odpalić i pooglądać zdjęcia wnętrz.
K_J 4 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Zauważyliście, że opakowanie płyty w wersji collectors i signature różnią się od wersji zwykłej Mam nadzieję, że nie zawartością Edytowane 20 listopada 2010 przez K_J
Bumier 25 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 K_J - zauważyliśmy, ktoś wcześniej o tym pisał
Texz 670 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=24487374&postcount=3853 Portugalia...
Bumier 25 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=24487374&postcount=3853 Portugalia... dajcie mi tu takie zdjęcie z podpisem... Polska
gnysek 9 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Dzisiaj grałem w GT5 w Gdańsku i informacja o 40 minutach instalacji jest wyssana z palca. Instalacja trwa 30 sekund, a potem dane się jakby wypakowują gdy potrzeba ich użyć - tzn. przeglądając bryki, za pierwszym razem przez 2 sekundy się rozpakowuje, grając pierwszy raz na trasie też się instaluje (stąd na filmikach jak wczytywanie dochodzi do 70% nagle robi się 100 - trasa była już wcześniej instalowana). Ogólnie, praktycznie nie widac, że coś sie dogrywa na dysk - fajnie to rozwiązali (sam fakt tego, że dane muszą się wypakować przemilczę...) W 3D gra się nawet fajnie, ale ogólnie od prologa drastycznych zmian nie zauważyłem, może jednak dla tego, że była tylko jedna trasa czyli Nurbungring i Mercedes SLS (takie zasady). No i zauważyć można od razu polska wersję (plus co dziwne turecką), ale naszej Martyny nie uświadczyłem - regulamin. Tak mi się wydaje, że to będzie po prostu stare, dobre Gran Turismo - kto za nim nie przepadał i teraz go nie pokocha, kto uwielbiał, będzie grał z rumieńcami. Btw. pięcioletnie dzieci strasznie szybko łapią sterowanie na Logitechu GT. W 1 okrążenie.... więc uważajcie żeby czasem nie sprawić prezentu dziecku zamiast sobie kupując GT5
Texz 670 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Co byście powiedzieli, gdyby intro do GT5 tak właśnie wyglądało:
polaki899 32 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Ostatnia kwestia mnie martwi, bo widać na tym filmiku powyżej że jedzie sobie subaru WRC i jest brudne a w grze właściwej już się nie brudzi niestety <_< Co mocy konsoli im zabrakło ? Edytowane 20 listopada 2010 przez polaki899
DaN3000 80 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Dzisiaj grałem w GT5 w Gdańsku i informacja o 40 minutach instalacji jest wyssana z palca. Instalacja trwa 30 sekund, a potem dane się jakby wypakowują gdy potrzeba ich użyć - tzn. przeglądając bryki, za pierwszym razem przez 2 sekundy się rozpakowuje, grając pierwszy raz na trasie też się instaluje (stąd na filmikach jak wczytywanie dochodzi do 70% nagle robi się 100 - trasa była już wcześniej instalowana). Ogólnie, praktycznie nie widac, że coś sie dogrywa na dysk - fajnie to rozwiązali (sam fakt tego, że dane muszą się wypakować przemilczę...) Ta 40 minutowa instalacja jest opcjonalna i można grać bez niej (oczywiście loadingi są przez to dłuższe).
MeL 34 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Lambo replay ok 00:20 sek jak strzał z wydechu
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Replaye są dużo bardziej dynamiczne.
Michał102 870 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Właśnie to miałem napisać... dynamika urywa jajca
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Co jak co, ale wreszcie GT ruszyło z miejsca późno bo późno, ale jednak. Edytowane 20 listopada 2010 przez MajorZero64
Baapa 2 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Live! http://pl.justin.tv/axb_saw6
Redmitsu 978 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Dzisiaj rowniez bylem w Gdansku pograc w GT5. 3D jako tako czyli bez rewelacji ale zaskoczyla mnie kierownica, pierwszy raz mialem stycznosc pograc na lepszej kierownicy ( w sumie to 'tylko' LDF ) i wrazenia niesamowite ; ) Cos pieknego naprawde. Tylko denerwuje mnie troche jej wymiary, za mala na moje duze rece Juz wiem ze musze kombinowac sobie stojak z fotelem i z ta kierownica badz g25/g27 Model jazdy to rowniez mistrzostwo. Czasu w sumie jakiegos zayebistego nie wykrecilem, bo tylko 2:18:xxx, najlepszy ziomek dzisiaj w gdansku zrobil czas niecale 2:13. W kazdym miescie jezdzi sie na takiej samej trasie, czyli Nurburing ten skrocony?
peter 7 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 Kto tam z Was tak prosił zeby pokazał VW Golfa V na tym live streamie
poli_x 1 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 i już się pojawiają pierwsze domysły o których ma powiadomić nas PD w przyszłym tygodniu RedPhoenix New Member Online Now!jerone gti looks like sony has more to reveal than what's out there already... http://www.psbeyond.....azy.18918.html Im calling it right now: - Premium Car Packs (5 cars per pack) $4.99 - American Car Pack - Italian Car Pack - German Car Pack - British Car Pack - Japanese Car Pack ETC... - Standard Car Packs (5 cars per pack) $1.99 - Same packs as mentioned above -Wheel (Rim) Packs $4.99 each pack - HRE Pack - Sportline Pack - Volks Pack ETC... - PSN Avatars for every car in game $0.49 each - Track Packs (1 track per pack) $9.99 - GT5 Dynamic Themes $1.99 each - We may even get the ability to use our favorite replays as Dynamic Themes Below is a list of other DLC, but far less likely than what is mentioned above: - Livery Editor $9.99 - New Driver Suits $0.99 each - Weekly GT5 online competition with giveaways of free DLC
januszxp 1 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 http://www.flickr.com/photos/taxigamerdotcom/ http://uk.ps3.ign.com/articles/113/1135836p1.html
qraq_pk 371 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 <patrzy na fotki powyżej> JA CHCE JUŻ ŚRODĘ!!!!
peter 7 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 (edytowane) to popatrz na tą takimi tez przyjdzie nam jeździć. Photo mode graficznie jest podrasowane, podczas jazdy takiego poziomu grafiki sie niestety nie uświadczy, moze w GT6 na PS4, takze radze sie nie napalać aż tak bardzo az na taką jakość. Edytowane 21 listopada 2010 przez peter
Andrew21 856 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Porównanie standardów do premiumów.
nightrunner 8 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QRjFN1x9hGA&feature=player_embedded faaak interfejs telemetrii wygląda na mocno rozbudowany. nigdy co prawda nie umiałem wykorzystywać danych telemetrycznych, ale przy okazji tej części chyba spróbuję wczytać się trochę w ten temat
Rekomendowane odpowiedzi