Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Co można zrobić ze standardami:

http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/

Texz: Nie ma bata, GT5 musiałoby być dużo popularniejsze niż obecnie jest CoD na PS3 żeby sprzedać ponad 5 mln pierwszego dnia. Musiałoby być nawet popularniejsze od CoD'a na X360.

Tylko jednej grze prawdopodobnie udało się dobić do 5 mln i to w tygodniu premiery, a nie w ciągu jednego dnia - Black Ops na X360.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Oficjalne info: wszystko jest ok z dostawami, właśnie gadam z kolesiem ze sklepu Komputek i kurier z wersją rozszerzoną (Collectors za 240zł) już do mnie śmiga :). Ale będzie jutro granie, huhu.

PS: Ktoś tam podawał, że wersje kolekcjonerskie mają być 12 grudnia... dobry żart

Opublikowano

Co można zrobić ze standardami:

http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/

Texz: Nie ma bata, GT5 musiałoby być dużo popularniejsze niż obecnie jest CoD na PS3 żeby sprzedać ponad 5 mln pierwszego dnia. Musiałoby być nawet popularniejsze od CoD'a na X360.

Tylko jednej grze prawdopodobnie udało się dobić do 5 mln i to w tygodniu premiery, a nie w ciągu jednego dnia - Black Ops na X360.

Nissan 300ZX miażdży :o przegenialna fizyka

Opublikowano

Łódź - Franciszkańska 99, właśnie dzwoniłem i mają limitkę za 235 :D

DO zobaczenia za rok ;)

LOL, aż tak długo się zdobywa platynę w GT5? :biggrin:

Opublikowano

model zniszczeń rewelacyjny ale działanie i loadingi w multi w chwili obecnej to kompromitacja

Myślę że jutro nie będzie lepiej, bo na pewno dużo gorzej. Jak tyle ludzie się podłączy online to masakra.

Opublikowano

model zniszczeń rewelacyjny ale działanie i loadingi w multi w chwili obecnej to kompromitacja

Myślę że jutro nie będzie lepiej, bo na pewno dużo gorzej. Jak tyle ludzie się podłączy online to masakra.

Moze ten patch pomoże?

Opublikowano

Niestety na edycję Signature poczekamy sobie przynajmniej 3 dni dłużej :(. Co ciekawe zwykła wersja i kolekcjonerka ma być na czas. To będę bolesne 3 dni. Te czekasz, a reszta już gra :).

Gość donsterydo
Opublikowano

picegf.jpg

To chyba ktoś domalował w paincie.

Opublikowano

Pytanie za 100pkt, Czy wersja z Anglii posiada j. polski? Ktos ma taka? Ta z ultimy Anglik okladka i ksiazka a jezyki do wyboru w menu? Czy moze wczytuje z XMB?

Tak posiada

Opublikowano

KURWA GRAŁEM !!! :P

W Sony Centre w Gliwicach mają jakieś demo albo coś. Niestety na padzie. Ale grałem :D

Czasu miałem mało bo stała nade mną dziewczyna i 2ch kumpli. Oni mnie w ogóle nie rozumieją ( mam 25 lat i ch*j ! )

W każdym bądź razie zapuściłem to na padzie.

Nurburgring ale ten krótki. Merc SLS i ogień. Na początek jeden bubel. Domyślne gaz jest na X, a hamulec na [ ] więc jazda moja była tragiczna :/ Gram od dawna na R2/L2.

No ale do rzeczy. Loading chwilę trwał. Potem ustawienia puściłem fizykę PRO! bo się da :) A tak w ogóle to byłem w trybie Arcade. I ruszyłem. Drugi winkiel i dostaję puknięcie w tyłek od innego. Kończy się ślizgiem i uderzeniem w bandę. I powiem wam, że auto się troszkę pogięło. Potem jeszcze gdzieś znowu walnąłem i znowu było widać :) I naglę BUM koniec. Dema są chyba jakieś czasowe bo po jakiejś 1 min mi się wyłączyło.

Jedyne co mi się rzuciło w oczy to chyba 0x AA. Serio. Krawędzie cięły mi gałki oczne.

Ogólnie pie*dolę preorder. Jutro ruszam na poszukiwania. Podobno w EUROAGD ma być w piątek.

http://www.euro.com.pl/gry-playstation-3/sony-gran-turismo-5-edycja-kolekcjonerska.bhtml

i cena jest konkret :)

Empiki tez zaatakuję jak coś :)

DO JUTRA PANOWIE !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...