Guti 2 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Cytat z pclab: UWAGA: Pierwsza recka! http://www.jeuxvideo...ismo-5-test.htm 14/20 To pewnie dopiero początek :lol2: A najlepsze jest to że Prologue dostał 15/20 (F3 17/20) :lol2:
MeL 34 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) UPDATE INFO Z EURO AGD RTV Gra ma premierę jutro. Jeżeli pojawi się w sklepach to na tej stronie : http://www.euro.com....html#content_3c pojawi się adnotacja, że można ją dostarczyć w 24h. Póki co jest teraz "przedsprzedaż". Dzwonię dalej UPDATE INFO Z EMPIKU Nie wiedzą nic. Premiera jest jutro i jutro można atakować. Będą wiedzieli dopiero jutro jakie wersje mają i w jakich sklepach się pojawią Jak z PSX EXTREME? Można jechać do nich i odebrać? Albo coś? Mam blisko więc mogę skoczyć Edytowane 23 listopada 2010 przez MeL
dempsej 28 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 moze bede mial dzis, madgames ma juz i sa gotowi oddac..... AAAAHHHHHH
zawiszakapy 2 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) UPDATE INFO Z EURO AGD RTV Gra ma premierę jutro. Jeżeli pojawi się w sklepach to na tej stronie : http://www.euro.com....html#content_3c pojawi się adnotacja, że można ją dostarczyć w 24h. Póki co jest teraz "przedsprzedaż". Dzwonię dalej UPDATE INFO Z EMPIKU Nie wiedzą nic. Premiera jest jutro i jutro można atakować. Będą wiedzieli dopiero jutro jakie wersje mają i w jakich sklepach się pojawią Jak z PSX EXTREME? Można jechać do nich i odebrać? Albo coś? Mam blisko więc mogę skoczyć Jutro jest premiera wiec jezeli nie masz układów w jakims sklepie to raczej swojego egzemplarza nie dostaniesz, w MM mówili mi dzisiaj że boja sie bo Sony zabroniło i jak to ujął sprzedawca "nikt takiej kary za przedwczesną sprzedaż płacic by nie chciał". Saturny, Empiki i inne znane sklepy juz obdzwoniłem pozostaje tylko czekac do jutra EDIT: Jakby co można pograć w MM Edytowane 23 listopada 2010 przez zawiszakapy
Kapcior 4 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 UPDATE INFO Z EURO AGD RTV Gra ma premierę jutro. Jeżeli pojawi się w sklepach to na tej stronie : http://www.euro.com....html#content_3c pojawi się adnotacja, że można ją dostarczyć w 24h. Póki co jest teraz "przedsprzedaż". Dzwonię dalej UPDATE INFO Z EMPIKU Nie wiedzą nic. Premiera jest jutro i jutro można atakować. Będą wiedzieli dopiero jutro jakie wersje mają i w jakich sklepach się pojawią Jak z PSX EXTREME? Można jechać do nich i odebrać? Albo coś? Mam blisko więc mogę skoczyć w tesco na łabędzkiej w rtv agd maja mieć niby ale tylko trzy sztuki jutro.podstawowa wersia 199 zł.mm niby też jutro około 500sztuk ceny koleś nie wiedział/nie znał
lukaszt_89 141 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Ja dzisiaj też zagrałem, ale w Łodzi w Manufakturze:laugh: Nie powiem gra się elegancko na kierownicy, trzeba się nieźle namęczyć by nie wykręcić bączka na torze, ciut za dużo gazu i bach lądujemy poza torem. Efekt 3d też niczego sobie szczególnie z kokpitu. Jeśli chodzi o najlepszy czas to do godziny 16 wynosił 2:15 ale patrząc na kolesia który to osiągnął spokojnie zejdzie poniżej 2:10 Czas zainwestować w Logitecha DFGT
tomanooo 0 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 ja dzis kupilem w łodzi w solpolu 199zł wersja polska instrukcja tez
Voytec 2 761 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5v3aCp899F8 Bylo?
RIVEL88PL 2 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Będzie możliwość dużego tuningu wizualnego furki ?
Pejas123 8 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj ale byl cyrk w MM w kaliszu )) Pojechalem po pracy do media- z nadzieja ze wroce z GT5. Okazalo sie ze maja konsole ps3+gt5 za 1380 zl ale samych gier bez konsoli juz nie Wku sie niemilosiernie ale co mi pozostalo jak nie zagrac w gt5 na ich standzie (wyjeli jedna gre z pudelka z konsola). Przejechalem 2 minuty SLSem po SS7 (strasznie sie rozczarowalem wygladem kropli deszczu na szybie w jakosci full HD - a nie jak to dotychczas widzielismy na filmikach mrnej jakosci w YT - jest po porostu fatalny). Po paru minutach pojechalem do innych sklepow zobaczyc czy gdzies nie dostane GT5, jak sie pozniej okazalo nie dostalem. wiec w drodze powrotnej wpadlem do mediamarkt i ku mojemu zdziwieniu wszystkie kartony z ps3+gt5 zniknely. Gosc na szybko wyciagal plyte z gt5 z napedu (kolorowe logo gt5 itp) po czym temat gt5 sie skonczyl w media. Chyba ktos dostal po uszach za przedwczesna premiere Edytowane 23 listopada 2010 przez Pejas123
nemix 36 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Media Markt Piotrków Trybunalski sprzedają od południa po 219zł.Jeszcze parę sztuk zostało ;-)
mersi 804 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Będzie możliwość dużego tuningu wizualnego furki ? będzie sie dało zmieniać nadwozie, ale nie wiem jak z naklejkami itd. zobacz sobie gdzieś od 8:00 minuty, koleś pokazuje najpierw auto bez tuningu a następnie auto już "po" jego modyfikacjach o ile sie nie myle http://www.nicagamerz.com/v6/news/562/gt5-diferencia-final-entre-standard-vs-premium/ Edytowane 23 listopada 2010 przez Merson
Pejas123 8 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Udało mi się na dzień przed premierą - skończyłem przerabiać (z DFP > G25) stand do kierownicy. Teraz tylko zimne piwko i czekamy do jutra Teraz tylko trzeba się nauczyć jazdy ze sprzęgłem (w realu jest łatwiej ) Przy okazji - Nie chce ktoś kupić DFP ver B ??
MEVEK 3 547 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 z tego wszystkiego sam sie wybrałem do mojego wydawcy(Xtra-Vision) - który także poinformował mnie o zmianie daty, jak i również zaproponował "Pre-order" z racji dużego zainteresowania tematem Gran Turismo. według ich gra będzie dostępna w piątek po otwarciu sklepu. ot co. miałem brać Black Ops'a lecz jednak pragnienie jest silniejsze i nie chce sobie zaśmiecam głowy innymi tytulami.
Gawlick 7 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Co do Wro, to spokojnie można kupic za 199 zł zwykła wersje w Saturnie w Magnolii Bundle ze Slimką 320 GB za (chyba) 1199 też są Szkoda wielka że nie ma kolekcjonerki
MEVEK 3 547 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Udało mi się na dzień przed premierą - skończyłem przerabiać (z DFP > G25) stand do kierownicy. Teraz tylko zimne piwko i czekamy do jutra Teraz tylko trzeba się nauczyć jazdy ze sprzęgłem (w realu jest łatwiej ) Przy okazji - Nie chce ktoś kupić DFP ver B ?? rewalka normalnie:) p.s zrob zdjecie i zapodaj jako "prywatna wiadomosc" a zobacze co moge zrobic w tej sprawie.
villain 5 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 A skad info, ze na signature bedzie trzeba czekac jeszcze 3 dni ? A jak bedzie trzeba to czekacie ? Ktos w ogole zamowil signature ? Ja bede chyba zmuszony olac signature jesli faktycznie jutro nie bedzie do kupienia. Wyglada na to, ze nie ma online Time Trial rankingow... - meeeeeega krok wstecz.
Pejas123 8 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Udało mi się na dzień przed premierą - skończyłem przerabiać (z DFP > G25) stand do kierownicy. Teraz tylko zimne piwko i czekamy do jutra Teraz tylko trzeba się nauczyć jazdy ze sprzęgłem (w realu jest łatwiej ) Przy okazji - Nie chce ktoś kupić DFP ver B ?? rewalka normalnie:) p.s zrob zdjecie i zapodaj jako "prywatna wiadomosc" a zobacze co moge zrobic w tej sprawie. Juz 2 osoby zarezerowaly kiere, jakby co to sie odezwe
Andrew21 856 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Na niektórych screenach gt5 wygląda średnio...
Daffy 10 582 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 a na niektórych jak gra z ps2
YETI 10 997 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Dobrze że kupują GT5 nie dostajemy możliwości tylko przeglądania screenów. Na całe szczęście gra w akcji wypada "nieco" inaczej. Najpierw deszcz później słońce.
Gość donsterydo Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) YETI: Ale jak ludzie wrzucali same screeny z photo mode aut premium to jakoś nikt nie miał nic przeciwko Jak myślicie jest jakaś szansa, że w jakimś patchu wprowadzą cofanie w trakcie wyścigu ? Robiąc dzisiaj dwa wyścigi w Koenigsegg zdałem sobie sprawę, że okazjonalna zabawa z simem jadąc bez wspomagaczy z niedostępną opcją przewijania grając na padzie jest w takim wypadku dla mnie nie do przeskoczenia Edytowane 23 listopada 2010 przez donsterydo
YETI 10 997 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 YETI: Ale jak ludzie wrzucali same screeny z photo mode aut premium to jakoś nikt nie miał nic przeciwko A czy ja zgłaszam jakiś sprzeciw? Fotki z photo mode jak i te dwie ostatnie łączy jedno... nie mają nic wspólnego z rzeczywistym poziomem graficznym tej gry.
Rekomendowane odpowiedzi