Bartg 5 435 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Chyba nie ma czegos takiego jak wygodny termin dla Sony, gra wyjdzie jak sie zrobi, a kiedy to tego nawet sam Kaz pewnie nie wie. No ale w miedzyczasie zarobili swoje na Prologue, wiec Kazowi nie brakuje kasy na nowe fury. Dobrze, ze inne firmy nie maja ochoty wydawac wczesnej bety za gruba kase tylko po to, zeby potem przelozyc premiere 20 razy Dziwne, ze Sony im na to pozwala, okej wiadomo, ze to wielka seria, ale 4 wydane czesci przez prawie 13 lat to troche zenada. Informacja, ze render zajal im 6 miesiecy - LOL i jeszcze raz LOL, moze tam nad gra pracuje 15 osob, a reszta jezdzi z Kazem po swiecie i oblatuje nowe fury po torach ? No sorry, jakbym byl z Sony i mial w reku taka marke to rzucilbym tam do pracy tyle ludzi, ze zrobiliby ta gre 3x szybciej, zupelnie niezrozumiala dla mnie polityka. Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Dużo dokładniejsze detale toru GP w tle.. dają nadzieje na to, że jednak znajdzie sie on w grze. Myślę że nie ma to większego znaczenia. Przecież widoczne detale w tle nie oznaczają, że fizycznie podczas jazdy po N-ringu jest tam tor GP. Ot po prostu dbałość o szczegóły ze strony PC i tyle. Swoją drogą to wewnętrzny tor Nurbirgring osobiście mi się zupełnie nie podoba. Także to czy będzie w grze nie gra dla mnie roli. Odnośnik do komentarza
peter 7 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 UK - SEPTEMBER !?! No żesz ku*** jego je**** mać !!! Co oni tam jeszcze robią? Od którego roku robią gt5? nie widzę problemu z zamówieniem wersji JAP Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 doczytalem w skanach wiadomosc specjalna dla naszych forumowych botaników. redaktorzy grajac doszli do wniosku ze mozna sie zachwycic flora otaczajaca nurburgring Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 doczytalem w skanach wiadomosc specjalna dla naszych forumowych botaników. Haha to Ci się udało. Na Fuji widać piękne mlecze wokół trasy. Zobaczymy co dodadzą na innych trasach. Może truskawki się znajdą gdzieś w pobliżu. Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Na Fuji widać piękne mlecze wokół trasy. Zobaczymy co dodadzą na innych trasach. Może truskawki się znajdą gdzieś w pobliżu. mało tego jak mlecze rozsieją sie za mocno to zrobi nam sie flower i pd zmieni nazwe :blum1: Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To by tłumaczyło dlaczego ostatnio na PSN'ie było Flower za darmo do pobrania. Żeby przygotować się do mini gierki w GT5. Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Odgłosy samochodów zostały całkowicie zmienione względem Prologa. Na potwierdzenie porównanie Lexusa IS-F. PORÓWNANIE Różnica słyszalna gołym uchem Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Świeży filmik pokazujący jak bardzo różnią się kolizje w GT5 od tych z poprzednich części. http://www.youtube.com/watch?v=pTgXj_88YEQ&feature=player_embedded#at=152 Oglądnijcie cały film, bo parę razy auto ma wypadek. Jak widać jest to totalnie nowy system detekcji kolizji. Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 a gdzie obiecane zniszczenia? ; ) Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 W tym filmiku widać dokładnie, że system kolizji rzeczywiście się zmienił na lepsze. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) No co Wy gadacie? Przecież to nadal takie same, kartonowe kolizje jak na PS2 Edytowane 22 Lutego 2010 przez Emet Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 jak dla mnie genialny motyw z tymi oponami. widac, ze nie znikaja one w cudowny sposob tylko na nastepnym okrazeniu dalej sa porozrzucane po torze Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jest różnica. W końcu należało by dodać. Już nie mówię o oponkach bo to tylko przyjemny smaczek, ale w końcu przeciwnicy "bączkują" na trasie i nie są kierowcami idealnymi jak to było w poprzednich częściach. Tylko dalej zastanawia brak tych (pipi)ych zniszczeń. Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ale w końcu przeciwnicy "bączkują" na trasie i nie są kierowcami idealnymi jak to było w poprzednich częściach. nie ma kierowców idealnych bo jadą tam tylko "zywi" przeciwnicy czyli ludzie 1 Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) na tym filmiku ścigają się goście z GT Academy, a nie AI (przynajmniej takie odnoszę wrażenie), więc niestety co do "ludzkiego" AI to jeszcze nie wiadomo... Edit: Bumier mnie wyprzedził Edytowane 22 Lutego 2010 przez nightrunner Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Moja wtopa w takim razie;] Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Patent z oponami genialny, super wyglądało jak się w nie wrąbał. Kolizje są na prawdę lepsze niż w poprzednich odsłonach, wygląda to na prawdę dobrze. Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Edit: Bumier mnie wyprzedził jak wyjdzie gt5 to dopiero sie pościgamy motyw z oponami bardzo fajny ale do pełnego pokłonu przed PD brakuje mi jeszcze... no wiadomo czego (szkoda sie powtarzać) Z niecierpliwością czekam na premierę 1 Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 GT5 Prologue które(powiedzmy) kupie dzisiaj bedzie mialo wszystkie updaty na plycie czy nadal bede musial je ściagnąć? Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 GT5 Prologue które(powiedzmy) kupie dzisiaj bedzie mialo wszystkie updaty na plycie czy nadal bede musial je ściagnąć? Platynowe wydanie ma już wszystko na płycie. Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 15 sekunda.. nie wiem czy to możliwe czy nie, ale rozbawiło mnie. http://www.youtube.com/watch?v=MSGuuTxzbKY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=kQiejCVcFKM&feature=related Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 15 sekunda.. nie wiem czy to możliwe czy nie, ale rozbawiło mnie.zdecydowanie nie mozliweale czuje w kościach że ktoś mi udowodni jak bardzo sie myle 1 Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 15 sekunda.. nie wiem czy to możliwe czy nie, ale rozbawiło mnie.zdecydowanie nie mozliweale czuje w kościach że ktoś mi udowodni jak bardzo sie myle Jeśli znajdzie się taki "ktoś", co to będzie próbował udowadniać, że to jest realistyczne zachowanie, to tylko zrobi z siebie błazna Miejmy nadzieję, że w pełnej wersji gry takich kwiatków nie będzie. Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Niestety to kolejny glitch w nowym modelu kolizji. Oby do premiery fulla wyeliminowali jak najwięcej takich rzeczy. Swoją drogą to na razie nie ma ani jednego filmiku pokazującego dachowanie, które zostało przecież zapowiedziane. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi