Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

PS. odległość oświetlonej drogi w Toscanii w nocy to co najmniej 2 razy za krótko - auto chyba na postojowych jedzie :) 3m drogi oświetlone !

No, długość oświetlenia padająca z reflektorów samochodów jest zdecydowanie za krótka. Każdy kto kiedyś był na jakimś rajdzie i oglądał OS rozgrywany nocą wie, że snop światła z rajdowych wozów jest wręcz niesamowity. Nawet zwykłe samochody mają zdecydowanie większe "pole rażenia". Panowie z PD powinni to lepiej dopracować.

Ja wiem, że każdy może mieć swoją opinię, ale dajcie już spokój. Nie ma nocy jest źle, jest noc też źle. PS3 nie technologii z innego wymiaru, dobrze, że ta noc jakoś wygląda i jest faktycznie ciemno.

nawet szybko dogrywa samochody na tym filmiku co dal Emet to sie chwali ale dalej wkurza mnie czemu w tym niby wrc nie zrobia tak ze jak wyjedziemy daleko poza trase to nasz samochod zresetuje sama konsola na droge jak to ma przyklad w innych grach. przeciez to jest milon razy lepsze niz odbijanie sie od niewidzialnych scian czy tez od jakies tasiemki zawiazanej na dwoch kijkach. o lasach i jakims blotku w tym pseudo wrc to mozna zapomniec, jak zawsze jednakowe trasy i podloze

Dla mnie całe to WRC to marketingowa ściema. Na prawdziwe OS-y nie ma co liczyć, dostaniemy pewnie tylko fury przyodziane w aktualne barwy i to wszystko. Trasy "rajdowe" będą pewnie tego typu co do tej pory w serii GT.

Edit: oby tylko model jazdy na szutrze nie był totalnym "arkejdem".

Edytowane przez Michał102

http://www.eurogamer.net/articles/gran-turismo-5-e3-2010-hands-on

Interview Eurogamera - są zachwyceni tym co zobaczyli, nowy photo mode jest podobno rewelacyjny (można chodzić po planszy).

Jest łyżka dziegciu niestety i dość dość wielka - ewidentnie podkreślają,że w standard cars nie będzie widoku ze środka bo to modele z wcześniejszych części podciągnięte pod ps3, jedynie 200 aut będzie wymodelowanych co do śróbki a przywiązanie do detali podobno jest aż zboczone...

ps.aaa byłbym zapomniał, za zamkniętymi drzwiami pokazali headtracking :)

Edytowane przez Ficuś

Bojkotujemy samochody bez kokpitu? Będziemy grali tylko klasą PREMIUM. :mad:

Jeszcze cuś będzie za zamkniętymi drzwiami lecz jak wspominałem nie będzie można robić zdjęć. Tak po za tym to fajnie się to zapowiada (Eurogamer), no może oprócz tego całego premium.

Edytowane przez MajorZero64

Bojkotujemy samochody bez kokpitu? Będziemy grali tylko klasą PREMIUM. :mad:

A co to da ?

Swoją drogą przydałaby się lista samochodów Premium. Mam nadzieję, że modele, które sobie upodobałem się na niej znajdą ;)

Żart, wiem, że nie śmieszny.

Liczę na darmowe DLC z samochodami Premium jak w GT5P.

Nawet Loeb nie grał z kokpitu na demie. Zresztą jak czytam różne fora i słucham opinii to znaczna większość gra ze zderzaka lub z maski. Co za żal.

200 aut to i tak bardzo dużo, tylko żałosne jest chwalić się 1000 aut, a przyłożyć się do 20% z tego.

No racja PD odstawia banany, ale do tej reszty też musieli się przyłożyć (dokładny model samochodu). Na Eurogamer piszą, że wszystko cacy wygląda.

Buhahah 800 aut bez wnetrza ? Czyli kamera ze srodka to pewnie bedzie kamera pod sama szyba a'la Gran turismo z psp :lol: Tlumaczenie, ze nie mieli na to czasu pomine, zatrudniaja kilkaset osob, pracuja nad tym od fhui lat, wydaja kilkadziesiat milionow dolarow i wyskakuja mi tu z autami premium hahaha. Juz mogli sobie te 800 darowac i zostac przy 200, mniejszy wstyd by byl.

Nawet Loeb nie grał z kokpitu na demie. Zresztą jak czytam różne fora i słucham opinii to znaczna większość gra ze zderzaka lub z maski. Co za żal.

Widok z maski jeszcze jest ok. Niektórzy nie lubią gdy graja na kierce mieć przed sobą dwie kierownice, tą realną i wirtualną. Zależy od ustawienia kierki.

Z jednej strony żal że tylko 20% aut jest "full view". Ale z drugiej np ja osobiście w żadnej z części GT nie jeżdziłem więcej niż około 75 różnymi autkami na grę. A jeszcze mniejszą ilością katowałem większość gry (jeśli dobrze pamiętem GT1 = Mitsubishi 3000GT, GT3=Tom's Supra).

A fotki możemy sobie z zewnątrz potrzaskać dla 1000-ca ! He he he

Edit:

Ale jednak biednie to może wyglądać gdy podczas replayu (a i wyścigu też) będą brały udział auta premium i standard; I jedne będą miały widocznego kierowce/przezroczyste szyby a inne ciemne szyby a'la poprzednie GT :(

Po namyśle, to zapowiada się porażka....

Edytowane przez mrynk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...