Gość szpic Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 I jest cos czego nie am w forzy z tego co czytalem : Np spojler sie wychyla przy do hamowaniu Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 PS. odległość oświetlonej drogi w Toscanii w nocy to co najmniej 2 razy za krótko - auto chyba na postojowych jedzie 3m drogi oświetlone ! No, długość oświetlenia padająca z reflektorów samochodów jest zdecydowanie za krótka. Każdy kto kiedyś był na jakimś rajdzie i oglądał OS rozgrywany nocą wie, że snop światła z rajdowych wozów jest wręcz niesamowity. Nawet zwykłe samochody mają zdecydowanie większe "pole rażenia". Panowie z PD powinni to lepiej dopracować. Ja wiem, że każdy może mieć swoją opinię, ale dajcie już spokój. Nie ma nocy jest źle, jest noc też źle. PS3 nie technologii z innego wymiaru, dobrze, że ta noc jakoś wygląda i jest faktycznie ciemno. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 @Major - ja tam niczego nie krytykuje, wyrażam po prostu swoje odczucia wobec tego co widzę Ale fajnie by było zobaczyć efekt oświetlenia drogi taki, jak np. w stareńkim Rallisport Challenge 2 Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 nawet szybko dogrywa samochody na tym filmiku co dal Emet to sie chwali ale dalej wkurza mnie czemu w tym niby wrc nie zrobia tak ze jak wyjedziemy daleko poza trase to nasz samochod zresetuje sama konsola na droge jak to ma przyklad w innych grach. przeciez to jest milon razy lepsze niz odbijanie sie od niewidzialnych scian czy tez od jakies tasiemki zawiazanej na dwoch kijkach. o lasach i jakims blotku w tym pseudo wrc to mozna zapomniec, jak zawsze jednakowe trasy i podloze Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Dla mnie całe to WRC to marketingowa ściema. Na prawdziwe OS-y nie ma co liczyć, dostaniemy pewnie tylko fury przyodziane w aktualne barwy i to wszystko. Trasy "rajdowe" będą pewnie tego typu co do tej pory w serii GT. Edit: oby tylko model jazdy na szutrze nie był totalnym "arkejdem". Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Michał102 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nom akurat z WRC to dali ciała. Szkoda, że zmarnowali potencjał licencji. Musimy się zadowolić samochodami i kierowcami na licencji... Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) http://www.eurogamer.net/articles/gran-turismo-5-e3-2010-hands-on Interview Eurogamera - są zachwyceni tym co zobaczyli, nowy photo mode jest podobno rewelacyjny (można chodzić po planszy). Jest łyżka dziegciu niestety i dość dość wielka - ewidentnie podkreślają,że w standard cars nie będzie widoku ze środka bo to modele z wcześniejszych części podciągnięte pod ps3, jedynie 200 aut będzie wymodelowanych co do śróbki a przywiązanie do detali podobno jest aż zboczone... ps.aaa byłbym zapomniał, za zamkniętymi drzwiami pokazali headtracking Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie! RAGE! Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) No niestety, można było się tego spodziewać Dobre i 200 samochodów z interiorami odwzorowanymi z chorą dbałością o szczegóły. Zrobienie 800 kolejnych (no może nie 800, powiedzmy 600) zajęłoby kolejne 5 lat... Cieszmy się tym co jest Edytowane 16 Czerwca 2010 przez butch.stein Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Bojkotujemy samochody bez kokpitu? Będziemy grali tylko klasą PREMIUM. Jeszcze cuś będzie za zamkniętymi drzwiami lecz jak wspominałem nie będzie można robić zdjęć. Tak po za tym to fajnie się to zapowiada (Eurogamer), no może oprócz tego całego premium. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Bojkotujemy samochody bez kokpitu? Będziemy grali tylko klasą PREMIUM. A co to da ? Swoją drogą przydałaby się lista samochodów Premium. Mam nadzieję, że modele, które sobie upodobałem się na niej znajdą Edit: !KLIK! - Edytowane 16 Czerwca 2010 przez butch.stein Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bojkotujemy samochody bez kokpitu? Będziemy grali tylko klasą PREMIUM. A co to da ? Swoją drogą przydałaby się lista samochodów Premium. Mam nadzieję, że modele, które sobie upodobałem się na niej znajdą Żart, wiem, że nie śmieszny. Liczę na darmowe DLC z samochodami Premium jak w GT5P. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) dalej mi się w to wierzyć nie chce...90 aut z wnętrzami było w prologue więc od tej chwili do premiery zrobili tylko jeszcze 110 aut w ten sposób?...kure.wski żal wg mnie Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Ficuś Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 90? a nie coś koło 40 było w prologu? Swoją drogą może z tymi "Normalnymi" nie będzie tak, źle... Niech przynajmniej z zewnątrz stoją na tym samym poziomie wykonania bo nie wyobrażam sobie oglądać replaya z autami w dwóch wersjach detali XD Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ludzie! Niektórzy po Prologu grają tylko z kabiny. Po tego rodzaju rewelacjach co można innego powiedzieć niż: JP? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Może też chodzić o interpretację słów- Nie pisze nic o tym,że będzie brakować "cocpit view" tylko o tym,że auta standard będą bez "interior" czyli bez wymodelowanego "wnętrza"/"środka"... Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 200 aut to i tak bardzo dużo, tylko żałosne jest chwalić się 1000 aut, a przyłożyć się do 20% z tego. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nawet Loeb nie grał z kokpitu na demie. Zresztą jak czytam różne fora i słucham opinii to znaczna większość gra ze zderzaka lub z maski. Co za żal. 200 aut to i tak bardzo dużo, tylko żałosne jest chwalić się 1000 aut, a przyłożyć się do 20% z tego. No racja PD odstawia banany, ale do tej reszty też musieli się przyłożyć (dokładny model samochodu). Na Eurogamer piszą, że wszystko cacy wygląda. Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Buhahah 800 aut bez wnetrza ? Czyli kamera ze srodka to pewnie bedzie kamera pod sama szyba a'la Gran turismo z psp Tlumaczenie, ze nie mieli na to czasu pomine, zatrudniaja kilkaset osob, pracuja nad tym od fhui lat, wydaja kilkadziesiat milionow dolarow i wyskakuja mi tu z autami premium hahaha. Juz mogli sobie te 800 darowac i zostac przy 200, mniejszy wstyd by byl. Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 a ja dalej się zastanawiam czy cocpit view=interior bo nie chce mi się wierzyć,że oni tak mało aut wymodelowali od Prologua który powstał wieki temu Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nawet Loeb nie grał z kokpitu na demie. Zresztą jak czytam różne fora i słucham opinii to znaczna większość gra ze zderzaka lub z maski. Co za żal. Widok z maski jeszcze jest ok. Niektórzy nie lubią gdy graja na kierce mieć przed sobą dwie kierownice, tą realną i wirtualną. Zależy od ustawienia kierki. Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Z jednej strony żal że tylko 20% aut jest "full view". Ale z drugiej np ja osobiście w żadnej z części GT nie jeżdziłem więcej niż około 75 różnymi autkami na grę. A jeszcze mniejszą ilością katowałem większość gry (jeśli dobrze pamiętem GT1 = Mitsubishi 3000GT, GT3=Tom's Supra). A fotki możemy sobie z zewnątrz potrzaskać dla 1000-ca ! He he he Edit: Ale jednak biednie to może wyglądać gdy podczas replayu (a i wyścigu też) będą brały udział auta premium i standard; I jedne będą miały widocznego kierowce/przezroczyste szyby a inne ciemne szyby a'la poprzednie GT Po namyśle, to zapowiada się porażka.... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez mrynk Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Przypomniałem sobie właśnie, że zapowiedzieli już przecież samochody premium z interiorami rok temu. Pamiętacie? Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zaraz, zaraz...to jak to w końcu ma wyglądać ? Te "standardowe" modele samochodów w ogóle nie będą posiadały wymodelowanego wnętrza i szyby tych aut będą przyciemnione wzorem tych z GT 3 i 4 ? Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Nie będzie szczegółowych wnętrz czyli kokpitu. http://gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_e3_high_quality_replay-15954_en.html Replaye jak zawsze zacne. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi