Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.topgear.com/uk/car-news/gran-turismo-5-first-official-trailer-top-gear-2010-06-15

Ta fotka jak prawdziwa. Sony już sprzedało parę PS trójek sądząc po komentarzach i forum. Ludzie uważajcie tylko 200 samochodów ma kokpit!

Edytowane przez MajorZero64

Po prostu nie będzie. Będzie za to zderzak, maska oraz zza samochodu.

Jeśli tak to ma wyglądać, to jest to po prostu żenada !

Ktoś, kto się przyzwyczaił do jazdy na kamerze "w kokpicie", będzie zmuszony do zmiany widoku gdy mu się zachce jeździć inną furą. Brzmi to bardzo nie fajnie...

Pozostaje nadzieja, że te "standardowe" wozy to będą jakieś popierdółki, którymi i tak jeździć nie będziemy.

Słowo porażka na ten cyrk Standard/Premium byłoby komplementem <_<

Z tego co pisze eurogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cieniowanie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować...

Edytowane przez Emet

Słowo porażka na ten cyrk Standard/Premium byłoby komplementem <_<

Z tego co pisze eyrogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cienie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować...

ja(pipi)ę, dziwicie się że Turn 10 współpracuje z zewnętrzną firmą, która im tworzy modele pojazdów do Forzy? Cholerni perfekcjoniści z Polyphony.

Poczytałem trochę opinii różnych osób. Większość z nich twierdzi, że wnętrza samochodów Premium będą oddane idealnie, ze wszystkimi szczegółami, "but the rest will have less/or not so much detail. All the cars will allow you to have "Cockpit View" but some will have more detail than others when in that view..."

Takie przeświadczenie panuje wszędzie, czy to w kometach czy na forach. Nie będę podawał źródła, bo nie są to stuprocentowo pewne informacje poparte przez jakiś duży zagraniczny serwis. Pozwala mieć to jednak nadzieję, że wszystkie autka będą miały "widok fpp"

Pozostaje nadzieja, że te "standardowe" wozy to będą jakieś popierdółki, którymi i tak jeździć nie będziemy.

To będą wozy z GT4.

Czyli wychodzi na to, że w GT5 uświadczymy jedynie 200 samochodów.

Modele żywcem wyjęte z GT4 to w mojej ocenie totalna porażka Polyphony. Co oni u diabła przez tyle lat robili ?

Coraz bardziej się zastanawiam, czy aby na pewno ponownie kupię PS3 dla tej gry :confused:

Z tego co pisze eyrogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cieniowanie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować...

Głupoty gadasz. Bez obrazy.

"They're glossy, finely detailed, and a fair match for anything you might have seen in Project Gotham or Forza."

"(standard cars won't have interiors, which is a bit sad, but there are, like, 800 of them)"

Angielska trudna język.

No nie wiem, 200 to wcale nie jest szokujaca liczba, biorac pod uwage, ze bankowo bedzie w tym sporo japonczykow, a wiec po X wersji Lancerow, Subaru czy Skylinow. Np patrzac na Forze i dostepne w tej chwili 484 auta razem z DLC, odliczajac auta rozniace sie tylko barwami/numerem i kilka popierdółek to spokojnie jest 300 aut, ktorymi chce sie jezdzic.

Niech ktoś napisze jak to sobie wyobraża albo lepiej narysuje to może się do tego pomysłu przekonam.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŚWIATŁA WSTECZNE

http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_e3_high_quality_gameplay_2-15955_en.html

Oglądajcie dokładnie. Kolejny bzdet naprawiony.

to jak mowicie te 20 modeli lancera itp to raczej beda te modele standart. bo jak nie patrzyc to wlasnie gt1-2-3-4 mialy po dziesiat takich samych aut.

pozatym poza biednymi replayami zwisa mi brak wnetrz :(

jak dla mnie kamera z wnetrza jest totalnie nie grywalna.

ps. zauwzyliscie ze przetaliscie narzekac na drzewa ;)

Edytowane przez szpic

Majorku... przekonamy się pewnie za jakiś czas (albo koło premiery). Angielski umiem wystarczająco dobrze ale w przeciwieństwie do ciebie umiem czytać ze zrozumieniem. Z całego fragmentu o modelach standard/premium wynika dosyc jasno, że są to stare modele... Zresztą wolę zakładać taką wizję niż myśleć, że wszysko będzie super i potem zaliczyc zonka.

Emet pamiętasz ten bullshit na temat tras? 20 tras? Jest tak ja mówiłem 70 tras i 20 lokacji.

Stare modele, ale podciągnięte do standardu GT5. Geez. Pewnie bez takiego fetyszu jak premium, ale normalnie to nie będzie widoczne.

When it launches, Gran Turismo 5 will feature nearly 1,000 vehicles on over 70 tracks in 20-plus locations. Budgeted at a whopping $60 million, it is also an official licensee of several prominent racing organizations, such as NASCAR and the World Rally Championship. An early sample of the PlayStation 3 exclusive, Gran Turismo 5 Prologue, was released in April 2008, garnering decent reviews.

Gamespot.com

@ Major

Takie teksty nie są żadnym potwierdzeniem bo od samego początku było kilka wersji z tymi lokacjami/trasami/wariacjami itd.

Teraz już wiadmo, że... z PD nic nie wiadomo -__-

W zeszłym roku Oficjalny magazyn PS twierdził, że ma potwierdzone informacje o nocy i zmiennych warunkach pogodowych na wszystkich trasach oraz o zniszczeniach i wnętrzach we wszystkich samochodach i co z tego wyszło? Tylko noc... a i to nie wiadomo czy na wszytkich trasach.

Edytowane przez Emet
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...