Texz 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Widok z wnętrza będzie zablokowany? Tylko ten ze zderzaka i zza samochodu? Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ta w sumie mozna tlumaczyc, ze lepiej, zeby nie bylo wnetrz w 800 autach bo i tak nimi nie bede gral Moglyby tez byc tylko 4 trasy bo reszty nie lubie Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Po prostu nie będzie. Będzie za to zderzak, maska oraz zza samochodu. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) http://www.topgear.com/uk/car-news/gran-turismo-5-first-official-trailer-top-gear-2010-06-15 Ta fotka jak prawdziwa. Sony już sprzedało parę PS trójek sądząc po komentarzach i forum. Ludzie uważajcie tylko 200 samochodów ma kokpit! Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Po prostu nie będzie. Będzie za to zderzak, maska oraz zza samochodu. Jeśli tak to ma wyglądać, to jest to po prostu żenada ! Ktoś, kto się przyzwyczaił do jazdy na kamerze "w kokpicie", będzie zmuszony do zmiany widoku gdy mu się zachce jeździć inną furą. Brzmi to bardzo nie fajnie... Pozostaje nadzieja, że te "standardowe" wozy to będą jakieś popierdółki, którymi i tak jeździć nie będziemy. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Słowo porażka na ten cyrk Standard/Premium byłoby komplementem <_< Z tego co pisze eurogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cieniowanie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Emet Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pozostaje nadzieja, że te "standardowe" wozy to będą jakieś popierdółki, którymi i tak jeździć nie będziemy. To będą wozy z GT4. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Słowo porażka na ten cyrk Standard/Premium byłoby komplementem <_< Z tego co pisze eyrogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cienie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować... ja(pipi)ę, dziwicie się że Turn 10 współpracuje z zewnętrzną firmą, która im tworzy modele pojazdów do Forzy? Cholerni perfekcjoniści z Polyphony. Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Poczytałem trochę opinii różnych osób. Większość z nich twierdzi, że wnętrza samochodów Premium będą oddane idealnie, ze wszystkimi szczegółami, "but the rest will have less/or not so much detail. All the cars will allow you to have "Cockpit View" but some will have more detail than others when in that view..." Takie przeświadczenie panuje wszędzie, czy to w kometach czy na forach. Nie będę podawał źródła, bo nie są to stuprocentowo pewne informacje poparte przez jakiś duży zagraniczny serwis. Pozwala mieć to jednak nadzieję, że wszystkie autka będą miały "widok fpp" Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pozostaje nadzieja, że te "standardowe" wozy to będą jakieś popierdółki, którymi i tak jeździć nie będziemy. To będą wozy z GT4. Czyli wychodzi na to, że w GT5 uświadczymy jedynie 200 samochodów. Modele żywcem wyjęte z GT4 to w mojej ocenie totalna porażka Polyphony. Co oni u diabła przez tyle lat robili ? Coraz bardziej się zastanawiam, czy aby na pewno ponownie kupię PS3 dla tej gry :confused: Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Z tego co pisze eyrogamer wynika, że modele standard pochodzą z PS2, mają tylko zarzucone na siebie efekty znane z PS3 (cieniowanie i odbijające sie w nich otoczenie). Nawet nie chcę tego komentować... Głupoty gadasz. Bez obrazy. "They're glossy, finely detailed, and a fair match for anything you might have seen in Project Gotham or Forza." "(standard cars won't have interiors, which is a bit sad, but there are, like, 800 of them)" Angielska trudna język. Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No nie wiem, 200 to wcale nie jest szokujaca liczba, biorac pod uwage, ze bankowo bedzie w tym sporo japonczykow, a wiec po X wersji Lancerow, Subaru czy Skylinow. Np patrzac na Forze i dostepne w tej chwili 484 auta razem z DLC, odliczajac auta rozniace sie tylko barwami/numerem i kilka popierdółek to spokojnie jest 300 aut, ktorymi chce sie jezdzic. Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Gdzie jest Feisar i jego komentarz w tej sprawie? ;F Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) O ile te kokpity da się jakoś wyobrazić, to powtórki z samochodami z jakością GT5 i GT4 obok siebie to przecież paranoja. Przeczytał ktoś z Was w ogóle ten artykuł bo zaczynam wątpić. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 O ile te kokpity da się jakoś wyobrazić, to powtórki z samochodami z jakością GT5 i GT4 obok siebie to przecież paranoja. To samo miałem napisać. Jeśli to okaże się prawdą (modlę się, aby tak się nie stało), to kładę lachę na tą grę :confused: Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Niech ktoś napisze jak to sobie wyobraża albo lepiej narysuje to może się do tego pomysłu przekonam. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚWIATŁA WSTECZNE http://www.gamersyde.com/stream_gran_turismo_5_e3_high_quality_gameplay_2-15955_en.html Oglądajcie dokładnie. Kolejny bzdet naprawiony. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) to jak mowicie te 20 modeli lancera itp to raczej beda te modele standart. bo jak nie patrzyc to wlasnie gt1-2-3-4 mialy po dziesiat takich samych aut. pozatym poza biednymi replayami zwisa mi brak wnetrz jak dla mnie kamera z wnetrza jest totalnie nie grywalna. ps. zauwzyliscie ze przetaliscie narzekac na drzewa Edytowane 16 Czerwca 2010 przez szpic Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Majorku... przekonamy się pewnie za jakiś czas (albo koło premiery). Angielski umiem wystarczająco dobrze ale w przeciwieństwie do ciebie umiem czytać ze zrozumieniem. Z całego fragmentu o modelach standard/premium wynika dosyc jasno, że są to stare modele... Zresztą wolę zakładać taką wizję niż myśleć, że wszysko będzie super i potem zaliczyc zonka. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Emet pamiętasz ten bullshit na temat tras? 20 tras? Jest tak ja mówiłem 70 tras i 20 lokacji. Stare modele, ale podciągnięte do standardu GT5. Geez. Pewnie bez takiego fetyszu jak premium, ale normalnie to nie będzie widoczne. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Niestety ale jestem pewien, że będzie widoczne Co do tych 20 tras... tego nadal nikt na 100% nie potwierdził, że będzie rzeczywiście 70 tras. Teraz jest to jedynie bardziej prawdopodobne... Ale niespecjalnie mnie to teraz cieszy w świetle tego cyrku standard/premium <_< Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 When it launches, Gran Turismo 5 will feature nearly 1,000 vehicles on over 70 tracks in 20-plus locations. Budgeted at a whopping $60 million, it is also an official licensee of several prominent racing organizations, such as NASCAR and the World Rally Championship. An early sample of the PlayStation 3 exclusive, Gran Turismo 5 Prologue, was released in April 2008, garnering decent reviews. Gamespot.com Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ślady po oponach będą? Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) @ Major Takie teksty nie są żadnym potwierdzeniem bo od samego początku było kilka wersji z tymi lokacjami/trasami/wariacjami itd. Teraz już wiadmo, że... z PD nic nie wiadomo -__- W zeszłym roku Oficjalny magazyn PS twierdził, że ma potwierdzone informacje o nocy i zmiennych warunkach pogodowych na wszystkich trasach oraz o zniszczeniach i wnętrzach we wszystkich samochodach i co z tego wyszło? Tylko noc... a i to nie wiadomo czy na wszytkich trasach. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Emet Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Trzeba czekać spokojnie, bo PR Polyphony oraz sami dziennikarze mocno mieszają. Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Po prostu dziennikarze nie znają japońskiego, a Polyphony Squad angielskiego 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi