peter 7 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Co by nie mówić i jak bardzo by nie strzelać z d*py na Polyphony , to jedno każdy musi przyznać - model jazdy w tej grze to będzie istne arcydzieło. Przeanalizowałem sobie wszystkie dostępne filmiki, i model fizyczny pracy zawieszenia nie ma sobie po prostu równych... ba, śmiem nawet twierdzić, że wygląda to lepiej niż w rFactorze i GTRze . Wszystkie najazdy na tarki i to, w jaki sposób poszczególne koła na to reagują i jak zmienia się ich nachylenie względem amortyzatora jest dokładnie takie jak w realu. W trybie PRO i z kierownicą to będzie istna rewelacja Do tej gry obowiązkowo powinni dodawać kółko, bo gra na padzie będzie grzechem Jest jeszcze iRacing i raczej GT5 z modelem sie nie umywa do tej gry, choć jak na gre konsolową nie jest źle i jest coraz to lepiej, podkreślam modelem jazdy bo grafe to GT5 ma i tak masakrującą wszystko co do tej pory wylazło Mnie najbardziej cieszy w GT5 ze uwzglednili nierównosci trasy i bedzie to czuć na kierze jak w iRacingu, takie tytuły jak rFactor czy GTR tego nie mają i są juz za murzynami. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez peter Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Z innej beczki: Cos o trasach Edytowane 18 Czerwca 2010 przez villain Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dla mnie widok z kabiny to jedyny, jaki oddaje dobrze klimat jazdy autem i odczucia z jazdy... Tutaj masz fotki z Forzy http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/3090873.aspx , brakuje im do gt5 duzo fakt, ale tutaj nie ma az takiego przywiazania do detali auta jak u PD, ale przynajmniej gry sie ukazuja co 2 lata... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.gtplanet.net/forum/forumdisplay.php?f=138 foty z GT4. Major Gran Turismo 5 Feature Still ?Undisclosed? Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) A teraz kilka ciekawostek z tematu około GT5: ? Developer pracuje nad skróceniem czasu wczytywania. ? Gra zajmuje już praktycznie całą (dwuwarstwową) płytkę BD. ? Ulepszenia w zachowaniu wirtualnej publiki. ? Auta wyposażono zarówno w światła mijania, jak i długie (!), co ma być przydatne np. podczas wyprzedzania wolniejszego samochodu. ? Wszystkie napisy z toru Nürburgring są w pełni odwzorowane i aktualne. ? Wszystkie auta będą zbierały kurz (!), posiadały klakson i światło wsteczne. ? Wspomniano o dodaniu teamów F1 (jako przykład podano tu Ferrari). zródło: ps3site.pl Nigdzie o tym nie pisali. Chyba ze to najswiezsze info. Ciekawe czy te patenty beda wprowadzone do gry. Dlugie swiatla moga byc przydatne podczas wieczornych wyscigow, ale swiatla mijania? Klakson jeszcze moze dawac frajde ale na krotka mete. edit: tak jeszcze mi sie przypomnialo z tymi rolloverami. Mam wrazenie ze samochody beda potrafic zrobic beczke w powietrzu ale po filmikach widac ze jest to strasznie sztuczne. Wydaje mi sie ze w ogole samochod nie bedzie w stanie sie przewrocic na plecy tylko magiczna sila go wywali na kola. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez Redmitsu Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Klakson jeszcze moze dawac frajde ale na krotka mete. VU! VU! VUZELLA ONLINE!!! Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tak rollovery są sztuczne, ale i tak dobrze, że to już nie żelazka. Tak ze światłami to prawda, z kurzem też, światłem wstecznym, klaksonem oraz F1. O reszcie się przekonamy. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Z tymi światłami to też trochę durna sprawa bo długie światła będą miały tylko auta premium Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Z tymi światłami to też trochę durna sprawa bo długie światła będą miały tylko auta premium bo premium maja wymodelowany zarówki jak nalepki maja w standart swiecic? tam beda swiece! Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ktoś wie w ogóle jak ta różnica Standard/Premium jest wytłumaczona w grze? Bo jeżeli na zasadzie: "A teraz przypomnijmy sobie klasyczne i najbardziej kultowe pojazdy z poprzednich GT" to sprawa załatwiona. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Lepszej jakość screen samochodu standard zrobiony z YT w jakości HD. Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=M7swz80_uGQ&feature=player_embedded WIELKI POWRÓT YAMAUCHI+TŁUMACZ!!! Edytowane 19 Czerwca 2010 przez czak92 Odnośnik do komentarza
puppets 0 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 witam, chciałem ściągnąć trailer z GT5 (E3) z pss, ale jak daję download, to zapisuję mi zdjęcie z modnation zamiast ściągać trailer, ktoś się orientuje co jest grane? pzdr Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mam to samo. Najwyraźniej mają bajzel na PSS;) Odnośnik do komentarza
Baapa 2 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 witam, chciałem ściągnąć trailer z GT5 (E3) z pss, ale jak daję download, to zapisuję mi zdjęcie z modnation zamiast ściągać trailer, ktoś się orientuje co jest grane? pzdr Ściągnij sobie z US PSS, tam jest ok.( w 1080p robi jeszcze lepsze wrażenie ) Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Potwierdzam 1080p z amerykańskiego sklepiku robi wrażenie. Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie wiem czy było, ale wrzucę. http://www.youtube.com/watch?v=746uWpjd85w&feature=player_embedded Ogólnie nie śledzę tematu GT5, bo gierka mnie nie grzeje, ale muszę przyznać, że graficznie jest niesamowicie. Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M7swz80_uGQ&feature=player_embedded WIELKI POWRÓT YAMAUCHI+TŁUMACZ!!! To jakiś żart ?? Wielki szef PD i gość nie zna angielskiego ?? Bez komentarza... Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=M7swz80_uGQ&feature=player_embedded WIELKI POWRÓT YAMAUCHI+TŁUMACZ!!! To jakiś żart ?? Wielki szef PD i gość nie zna angielskiego ?? Bez komentarza... WTF!? <_< A jest jakiś odgórny przykaz, że znać musi ? Nie masz zamiaru czegoś konstruktywnego napisać, to lepiej nie pisz nic. :potter: Edit: BTW, a jednak da się, takie słowa nasuwają mi się jako pierwsze po przeczytaniu news`a, którego treść zamieszczam w linku poniżej. !KLIK! Edytowane 19 Czerwca 2010 przez butch.stein Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 O_O Ludzie z PD są chorzy... Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 O_O Ludzie z PD są chorzy... Tak to prawda, z drugiej strony te same osoby pozwoliły na to żeby 1/4 wszystkich samochodów znacznie odstawała poziomem wykonania. Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Przejrzałem jeszcze raz ten filmik na którym występują uszkodzenia aut i jednak są wgięcia blach i to nawet nieźle wykonane. Czekamy. Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 O_O Ludzie z PD są chorzy... Tak to prawda, z drugiej strony te same osoby pozwoliły na to żeby 1/4 wszystkich samochodów znacznie odstawała poziomem wykonania. Nie rozumiem dlaczego są chorzy? Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) A ja muszę zmienić jednak zdanie, co do fatalnie wykonanych torów wyścigowych Podłączyłem pod kompa telewizor i pooglądałem sobie na nim wszystkie filmiki jakie były w 720p (szkoda, że nie ma w 1080p) i naprawdę wygląda to nie gorzej niż w Forzy. Widać, że względem Prologa jest poprawa . Tras "miejskich" komentował nie będę, bo to po prostu graficzna masakra gałek ocznych @Dabman - to w jaki sposób są wykonane żarówki w samochodach i jak one świecą to po prostu motoryzacyjne zboczenie gości z Polyphony Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Michał102 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Widziałeś takie przywiązanie do szczegółów w innej grze wyścigowej? Bo ja nie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi