Lukas_AT 1 173 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=R-b6bCbDiLs&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=xy4OzP7_vAw&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 I znowu gameplay z kokpitu, chcę taki, gdzie widać cały samochód. :] Dalej jest kartonowe odbijanie się od band, no i na tym pierwszym filmiku aż za bardzo rzuca się w oczy kopiuj-wklej w przypadku drzew. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ktoś gra z widokiem zza samochodu? Nie wiem jak to z tym obijaniem się od band. Dobry gracz tak jak ten z filmiku powyżej jedzie nie zastanawiając się co się stanie gdy dotknie bandy. W Forzie fajnie to rozwiązali. Samochód nie grindował, ale się przyklejał do bandy gdy za mocno cisnęliśmy, co oznaczało koniec walki o dobrą lokatę. Jednak nie powiem, żeby nie podobało mi się to co widzę. Widok z kokpitu jest świetny, oddanie prędkości też. Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Widok z kokpitu na drugim filmiku nizej jest swietny. Natomiast w pierwszym kamera osadzona jest zdecydowanie na daleko i za nisko..przez szybe widac glownie niebo. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Powinna być regulacja fotela w każdej furze Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Powinna być regulacja fotela w każdej furze Jak w Test drive Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 I zagłówka. I otwierany szyberdach. Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 http://www.maxconsole.net/content.php?40744-Vroom!-All-cars-in-GT-5-to-have-interior-view-but-not-as-detailed-as-premium Czyli z tego wynika że wszystkie samochody będą miały widok za kierownicy ale samochody premium lepiej wykonane. Mam nadzieje że to się potwierdzi. Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ?Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.? Podobno ma być kilka rodzajów tzw. generic interiors, czyli gotowców wkładanych do samochodów danego typu. źródło - KLIK! Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja proponowałbym już skończyć te rozważania na temat kokpitów w autach standard bo to już pewne, że ich nie będzie <_< Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Co jak co, ale brawa dla PD. Sporo rzeczy pewnie finalnie wyleci, ale smaczki, grafika, trasy - tym mnie mają i oficjalnie mówie, że zakochałem się w Gt5. Zbieram siano na używane ps3. Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 I zagłówka. I otwierany szyberdach. A co to za problem dac taka regulacje ? Skoro kokpit jest taki mega super, mozna sie w nim rozgladac itd to nie widze przeszkod, zeby mozna bylo sobie dac kamere nizej/wyzej. Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 http://www.maxconsole.net/content.php?40744-Vroom!-All-cars-in-GT-5-to-have-interior-view-but-not-as-detailed-as-premium Czyli z tego wynika że wszystkie samochody będą miały widok za kierownicy ale samochody premium lepiej wykonane. Mam nadzieje że to się potwierdzi. Nie będę się cofał kilka stron wcześniej, ale takie wytłumaczenie różnic pomiędzy standardami, a premiumami w pewnym momencie wydało się najbardziej prawdopodobne. Oby tak właśnie było, bo choćby w części ratuje to PD przed całkowitą kompromitacją. Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ?Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.? Podobno ma być kilka rodzajów tzw. generic interiors, czyli gotowców wkładanych do samochodów danego typu. źródło - KLIK! Wspominalem wczesnij o tym , ludzie zle przeczytali po angielski interview i bylo mnustwo szumu, standardy beda mialy kokpity typu kopiuj wklej , moze bedzie tak ze w klku autach danego typu beda tak samo wygladajace kokpity Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) ?Standard cars do indeed have a cockpit/dashboard view, just not nearly as detailed as the premium cars. The existing cars are not just being copied; they are all being generated properly to create authentic experiences from car to car.? Podobno ma być kilka rodzajów tzw. generic interiors, czyli gotowców wkładanych do samochodów danego typu. źródło - KLIK! Wspominalem wczesnij o tym , ludzie zle przeczytali po angielski interview i bylo mnustwo szumu, standardy beda mialy kokpity typu kopiuj wklej , moze bedzie tak ze w klku autach danego typu beda tak samo wygladajace kokpity Co Wy gadacie. Tkwicie w teoriach, które rzeczywiście istniały - sam w takową wierzyłem, ale zostało już potwierdzone przez Kaz`a w jednym z wywiadów dla GTPlanet, że samochody standard nie będą miały wymodelowanych wnętrz!. Przyjmijcie sobie to do wiadomości i przestańcie się łudzić. Robicie zamęt w temacie niepotwierdzonymi informacjami, podając strony, które nie świadczą o rzetelności przedstawianych w nich treści. Również mogę dać sobie linka do strony www.ps3info.pl i powiedzieć, że oni napisali: Oprócz zamieszania dotyczącego domniemanego braku wnętrz w Standard Cars (co jest nieprawdą i zapewniamy Was o tym jako nieliczni !KLIK! Naprawdę mój przykład równy Waszemu - wnioski wyciągnijcie sami. Kaz wspomniał jeszcze, że mogą dać ramkę wnętrza jak z GTPSP, do samochodów Standard jeśli będziemy tego chcieli. Poza tym odsyłam Was do strony www.gtplanet.net ,poszukajcie, poczytajcie a sami się przekonacie. Różnic pomiędzy modelami Standard a Premium jest jeszcze więcej, także polacam Wam jeszcze zapoznanie się z poniższym materiałem: !KLIK2! Na przyszłość będziecie wiedzieć żeby korzystać z wiarygodnych portali serwisów a nie tych klasy B, bo taki sobie każdy założyć może. PEACE BTW, Natknąłem się dziś na coś takiego: !KLIK3! Taka lista mi w pełni odpowiada. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez butch.stein Odnośnik do komentarza
PolChicken 6 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Na tej liście są bolidy F1 z obecnego sezonu. Z nimi może być ciężko. Może Rad Bull się załapie. Taką listę brałbym w ciemno. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 [...] BTW, Natknąłem się dziś na coś takiego: !KLIK3! Taka lista mi w pełni odpowiada. Ta lista to niestety bzdura. Odnośnik do komentarza
ryder 0 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Wydaje mi sie ze ta lista to marzenie jakiegoś zapaleńca gran turismo. Oczywiście nie miałbym nic przeciwko zeby była to realna lista z GT5 ale tak na oko bylo tam chyba więcej niż 1000 samochodow... nie wiem nie liczylem, ma ktoś ochote? Ktoś kilka postów wyzej wspominal o zbyt nisko ustawionej kamerze z kokpitu. Kilka stron wcześniej dalem link gdzie można zobaczyć jak ktoś podczas przejazdu jakimś samochodem WRC w Toskanii zmienia wysokość kamery. Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Chris Hinojosa-Miranda has said that more features for Gran Turismo 5 will be announced closer to the game?s launch, includes details of DLC and special editions. Speaking with VG247, the associate producer said that E3 was just the beginning of the information influx on the racer. ?E3 is a big event for us, and this is where we start releasing information,? said Hinojosa-Miranda. ?Launch date first, taking a peek at some of the game features.? Jak myślicie, co jeszcze mogą ujawnić? Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 [...] BTW, Natknąłem się dziś na coś takiego: !KLIK3! Taka lista mi w pełni odpowiada. Ta lista to niestety bzdura. Mam nadzieję, że bzdura. 10 x Toyota Supra. A Prelude nie ma Audi S3? 8l i 8p bym wsadził. Golfy od mkIV. Scirocco w TDI ?! A gdzie 2.0 TSFI? A gdzie stare Scirocco? Ja pier-ole te nowe auta. Ja chce się pośmigać fajnymi autami lat 90. Metki CLK? Yyyyy.... to tak na szybko przeglądając. Mam nadzieję, że bzdura. Odnośnik do komentarza
dempsej 28 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że bzdura. 10 x Toyota Supra. A Prelude nie ma Audi S3? 8l i 8p bym wsadził. Golfy od mkIV. Scirocco w TDI ?! A gdzie 2.0 TSFI? A gdzie stare Scirocco? Ja pier-ole te nowe auta. Ja chce się pośmigać fajnymi autami lat 90. Metki CLK? Yyyyy.... to tak na szybko przeglądając. Mam nadzieję, że bzdura. Na tej liscie jest tez Yugo, tak wiec..... wishlist. Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Mi z tej listy w zupełności by styknął MB C43 AMG A tak przy okazji można by zrobić jakąś listę samochodów które były na targach GC plus te z e3 Ciekawe ile by tego było ? zapewne niewiele. Wiec pozostałe auta i tak pozostaną wielką niewiadomą Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Pejas123 Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) lista z gtplanet: auta widziane na trailerach+screenach+te z gt5p Confirmed (and seen) Premium cars : Acura NSX '91 (image) Premium Alfa Romeo 147 TI 2.0 Twin Spark '06 (image) Premium 8C Competizione '09 (image) Premium Brera Sky Window 3.2 JTS Q4 '06 (image) Premium Amuse S2000 GT1 Turbo (image) Premium 380RS Superleggera (Z33) (image) Premium (Opera Performance) 350Z RS Gran Turismo (image) Premium Art Morrison Corvette Roadster '60 (C1-gen) (image) Premium ASL ARTA Garaiya SuperGT '08 (image) Premium Aston Martin DB9 Coupe '06 (image) Premium Audi R8 R-Tronic '07 (image) Premium R10 TDI Le Mans '06 (image) Premium TT 3.2 Quattro '07 (image) Premium Blitz Dunlop Skyline ER34 D1GP '07 (image) Premium BMW 135i Coupe '07 (image) Premium 135tii Concept '08 (image) Premium M3 Coupe '07 (image) Premium M5 '05 (image) Premium Z4 3.0i '03 (image) Premium Z4 M Coupe '08 (image) Premium Bugatti Veyron 16.4 '09 (image) Premium Chevrolet Camaro Z28 '69 (image) Premium Camaro SS '10 (image) Premium Corvette Sting Ray Convertible (C3-gen) '69 (image) Premium Corvette Z06 (C6-gen) '06 (image) Premium Corvette ZR-1 (C6-gen) '09 (image) Premium Impala #14 Tony Stewart NASCAR '10 (image) Premium Impala #24 Jeff Gordon NASCAR '10 (image) Premium Impala #42 Juan Pablo Montoya NASCAR '10 (image) Premium Impala #48 Jimmie Johnson NASCAR '10 (image) Premium Impala #88 Dale Earnhardt, Jr. NASCAR '10 (image) Premium Citroën C4 Coupe 2.0VTS '06 (image) Premium C4 WRC '08 (image) Premium GT Concept '08 (image) Premium Daihatsu Copen Active Top '02 (image) Premium OFC-1 Concept '07 (image) Premium Dodge Challenger 426 Hemi R/T '70 (image) Premium Challenger SRT8 '09 (image) Premium Viper GTS '02 (image) Premium Viper SRT-10 Coupe (image) Premium Viper ACR '08 (image) Premium Ferrari 330 P3/4 '67 (image) Premium 458 Italia '10 (image) Premium 512BB '76 (image) Premium 599GTB Fiorano '06 (image) Premium California '09 (image) Premium Enzo '02 (image) Premium F2007 '07 (image) Premium F40 '92 (image) Premium F430 '06 (image) Premium Fiat 500 (1st-gen) (image) Premium Ford Focus ST '06 (image) Premium Focus RS WRC07 '08 (image) Premium Fusion #99 NASCAR '10 (image) Premium GT '05 (image) Premium GT LM Edition Spec-II Test Car (image) Premium Mustang GT Premium '07 (image) Premium High End Performance G37 '07 (image) Premium HKS CT230R '08 (image) Premium Honda Integra Type-R (DC5-gen) '04 (image) Premium NSX Type-R (2nd gen) '02 (image) Premium NSX ARTA SuperGT '06 (image) Premium NSX Takata Dome SuperGT '06 (image) Premium NSX Raybrig SuperGT '06 (image) Premium HPA TT '07 (image) Premium Infiniti G35 Coupe (image) Premium Jaguar XK Coupe '06 (image) Premium Lamborghini Gallardo LP560-4 '08 (image) Premium Murciélago LP640 '07 (image) Premium Lancia Delta HF Intergrale Evoluzione '91 (image) Premium Lexus IS350 WedsSport SuperGT '08 (image) Premium IS-F '07 (image) Premium SC430 Bandai Direzza SuperGT '06 (image) Premium SC430 Petronas Tom's SuperGT '08 (image) Premium SC430 Denso Dunlop SARD SuperGT '08 (image) Premium Lotus Elise '96 (image) Premium Elise 111R '04 (image) Premium Esprit V8 '02 (image) Premium Evora '09 (image) Premium Maserati Gran Turismo S (image) Premium Mazda 787B Le Mans '91 (image) Premium Atenza Sport '07 (image) Premium Eunos Roadster (NA-gen) '89 (image) Premium RX-7 Spirit-R Type-A (FD-gen) '02 (image) Premium RX-8 Type-S '03 (image) Premium McLaren F1 '94 (image) Premium Mercedes-Benz 300SL Coupe '54 (image) Premium C63 AMG '08 (image) Premium SL55 AMG '02 (image) Premium SLR McLaren '09 (image) Premium SLS AMG '10 (image) Premium Mine's Skyline GT-R N1 Base (R34-gen) '06 (image) Premium Mini Cooper S '06 (image) Premium Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR '96 (image) Premium Lancer Evolution IX GSR '05 (image) Premium Lancer Evolution X GSR Premium '07 (image) Premium Nissan 370Z '09 (image) Premium Fairlady Z Version S (Z33-gen) '07 (image) Premium Fairlady Z (Z34-gen) '10 (image) Premium Fairlady Z Xanavi Nismo SuperGT '06 (image) Premium GT-R Proto concept '05 (image) Premium GT-R "Black Mask" prototype '07 (image) Premium GT-R '08 (image) Premium GT-R Spec-V '09 (image) Premium GT-R Xanavi Nismo SuperGT '08 (image) Premium GT-R Motul Autech SuperGT '08 (image) Premium GT-R Calsonic Impul SuperGT '08 (image) Premium GT-R Yellow Hat YMS Tomica SuperGT '08 (image) Premium Skyline GT-R V-Spec II (R32-gen) '94 (image) Premium Skyline GT-R V-Spec (R33-gen) '97 (image) Premium Skyline GT-R V-Spec Nur (R34-gen) '02 (image) Premium Skyline 370GT Type SP Coupe (V36-gen) '07 (image) Premium Skyline 350GT Type SP Sedan (V36-gen) '06 (image) Premium Skyline Coupe Concept '07 (image) Premium Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Sport '10 (image) Premium RE Amemiya RX-7 Aspara Drink JGTC '06 (image) Premium Renault Clio Renault Sport V6 24V '00 (image) Premium Subaru Impreza WRX STi Spec-C Type-RA (GD-III gen) '05 (image) Premium Impreza WRX STi BBS Wheel Option (GE gen) '08 (image) Premium Impreza WRC98 '98 (image) Premium Impreza WRC2008 '08 (image) Premium Suzuki Cappuccino '95 (image) Premium Cervo SR '07 (image) Premium Swift Sport '07 (image) Premium SX4 WRC '08 (image) Premium Tesla Roadster '08 (image) Premium Toyota Camry #11 Denny Hamlin NASCAR '10 (image) Premium Camry #18 Kyle Busch NASCAR '10 (image) Premium Camry #20 Joey Logano NASCAR '10 (image) Premium Camry #55 Michael Waltrip NASCAR '10 (image) Premium Camry #83 Brian Vickers NASCAR '10 (image) Premium Celica GT-Four TTE WRC '95 (image) Premium FT-86 Concept '09 (image) Premium FT-86 G Sports Concept '10 (image) Premium Supra Castrol Tom's JGTC '97 (image) Premium Supra YellowHat YMS SuperGT '05 (image) Premium TVR Tamora '02 (image) Premium Tuscan Speed Six '00 (image) Premium Volkswagen Golf IV GTi '01 (image) Premium Golf V GTI '05 (image) Premium - 140 cars Note: Premium cars includes GTHD (released version) and GT5 Prologue cars. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez szpic Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Sądząc po listach samochodów z poprzednich części GT - W drugiej części gry był C43 AMG więc łudzę się że może i w GT5 się pokuszą skoro odświeżają auta z poprzednich części. A uparłem się tak na to auto bo jeżdżę nacodzień c-klasą i bardzo chciałbym poszaleć w GT (co prawda z całkiem inną jednostką napędową ale mimo wszystko) tą samą furą )) Skoro to jest 140 aut premium - to nie ukrywam że jestem trochę zawiedziony bo nie dość że tylko 200 spośród 1000 obiecanych aut ma wyglądać należycie to na dodatek połowę z tej listy zabierają takie same japońce z drobnymi zmianami (np. 8 x Nissan GT-R ; 6 x Nissan skyline , 5 x Toyota Camry Honda NSX 4 razy nie mówiąc już o samochodach NASCAR - ta sama karoseria i pewnie wnętrze to samo) więc z tej listy 140 aut w wersji premium tak naprawdę mamy tylko ok 100 samochodów. Nie wiem skąd to się bierze że goście od forzy zapowiedzieli grę później niż zostało PD- GT5 zdążyli ją wydać dawno temu, robią kolejną część a panowie z PD sklecili 100 może 150 aut a resztę zamierzają przenieść z poprzednich części bo się nie wyrabiają BTW ile we forzie 3 jest samochodów ?? Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 W PD postawili na jakość, nie ilość. Nie mówię, że to dobrze albo źle, ale jak mówi przysłowie 'rybki albo akwarium'. Jakbym miał wybór to i tak bym wybrał 200 aut premium w GT5 i całą otoczkę niż F3. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi