Texz 670 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Może te zniszczenia nie są wcale takie najważniejsze Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zachód Słońca wygląda rewelacyjnie. Ogólnie oprawa jest niezła, szkoda tylko braku tych zniszczeń. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jeden z grajacych (nie pamiętam z jakiej strony) na jednym z filmikiów powiedział, że w demku zniszczenia były ustawione na "zadrapania". Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A mi się coś wydaje, że a standard cars w ogóle nie będzie zniszczeń... Obym się mylił. Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jestem w stanie to przeżyć jak samochody Premium beda genialnie wykonane z modelem zniszczen. Powiem wam ze feature z Top Gear jara mnie niesamowicie. Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Na wszystkich gameplayach są auta Premium. Auta Standard wg. oficjalnej strony GT będą się lekko gnieść i rysować. Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Oficjalna strona GT5 to tak jak słowa głównego producenta - mało wiarygodne źródło informacji Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Heh w pewnym sensie masz racje xD Szkoda tylko, że jeden z największych absurdów jakie były wypisane na ich stronie rok temu (800 aut standard skopiowanych z PS2) okazał się prawdą Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 W ostatnim PSXE piszął o 70 trasach w 20 lokacjach. Chyba dopiero po premierze dowiemy się prawdy. Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 To jest cholera dziwaczne. Tyle już było spotkań z developerem, a nikt nie jest w stanie powiedzieć jak sprawa wygląda. Ja jednak bardziej nastawiam się na wersję PSXE bo to głównie ją od dawna słyszymy, z gadką o 40 lokacjach wyskoczyli jak Filip z konopi więc jest bardziej prawdopodobne, że to jakaś pomyłka. Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Boże nawet nie wiem na jakim portalu "chyba na jakimś o tematyce ściśle związanej z wyścigami komputerowymi i na konsole "czytałem że tylko samochody premium będą miały zniszczenia a reszta nie i to były potwierdzone informacje która padła z ust producentów. A co do tras to tam mówiono o 20 trasach z 70 różnymi wariacjami. Edytowane 2 Lipca 2010 przez marekjw2523 Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Na razie powinniśmy się opierać tylko i wyłącznie na oficjalnej stronie gry. Pogodę, edytor oraz liczbę tras możemy póki co włożyć między bajki. ?Yes. For GT5, there are two collector?s editions. One is the game plus some added content and collectibles, which (has already been announced), while the other is in a really big package with a lot of paraphernalia that goes beyond the game. It?s all car-related, but I?m unaware of the exact contents.? Limitka czwórki Edytowane 2 Lipca 2010 przez MajorZero64 Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Limitowane wersja w amerykańskim sklepie 99 dolarów, a u nas jaka jest cena może ktoś wie ? Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=l9NQXKv3rIo Headtracking w 0:33 oraz 1:13. Moim zdaniem machanie głową może na dłuższą metę męczyć, kamerka powinna wychwytywać bardziej subtelne ruchu. Mam nadzieję, że to poprawią. Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Na tym filmiku mam wrażenie że brakuję paru klatek, do płynności Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 wnioskujesz to na podstawie filmu nagranego kajs z boku o jakosi filmu z komórki? Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja wiem, że otoczenie jest w sumie zbędne, ale te drzewa chamsko kopiowane obok siebie wyglądają śmiesznie. Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Drzew już zapewne mocno nie poprawią,ale trzeba przyznać ze wszystko oprócz drzew w otoczeniu wygląda znakomicie Edytowane 2 Lipca 2010 przez PRQc Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ok 2 kokpity 1 citroena wrc? czy tez bedzie wiecej wrc citroenow? Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Nie wiem o co Ci chodzi.... ale na tych 2 zdjęciach jest ten sam Citroen i ta sama kamera Róznica wynika oczywiście z 2 czynników: 1. Wyżej trzymanakamera podczas kręcenia filmu. 2. Head Tracking! :potter: Edytowane 2 Lipca 2010 przez Emet Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Na tym filmiku mam wrażenie że brakuję paru klatek, do płynności To klatkowanie to wina ciulatej kompresji i ogólnie słabej jakości filmiku Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja wiem, że otoczenie jest w sumie zbędne, ale te drzewa chamsko kopiowane obok siebie wyglądają śmiesznie. No masz rację, ale powiedzmy sobie szczerze - kogo tak naprawdę te drzewa obchodzą? Ja już je dawno temu odpuściłem i nie znaczy to, że mi nie przeszkadzają, ale w rzeczywistości nie ma co na nie zwracać uwagi, skoro będziemy je mijać średnio ponad 100 km/h Innymi słowy - Polyphony Digital ma w (pipi)e drzewa. Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 W PD mają chu****go ogrodnika A tak poważnie, to mi też jest obojętne, czy drzewa poprawią, czy też nie. Pamiętajcie, że ta gra jest tworzona głównie dla maniaków ścigających się o ułamki sekund, a nie dla turystów podziwiających przyrodę Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) W tej grze ma być świetny model zniszczeń, fotorealistyczna grafika (jak na razie z tego jak gra się prezentuje to jest jedna z nielicznych, zaslugujaca na miano fotorealistycznej) i CUDOWNY i REALISTYCZNY model jazdy na kierownicy Ma pieknie sie sterowac DF GT bo nie lubie wywalac kasy w bloto No i jak dla mnie bardzo wazny element - Top Gear. Bede mogl porownac sie ze Stigiem na torze Girsow. Nosz, bajka... Edytowane 2 Lipca 2010 przez VoytecCFC Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Drzewa, jakie drzewa? Ja po prostu uwielbiam oglądać powtórki w GT5:P. Mogę tak oglądać i oglądać, i patrzeć na te fury i słuchać tych fur. Co innego rąbnąć w takie tekturowe drzewo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi